Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
1. a 2. indoor, kytky chřadnou, prosím o rady - Klikni zde pro originální téma
tomajerry
Zdravím,

před cca 5 měsíci jsem rozjel první grow ve skříňce 40/40/105 cm pod 150w červenou CFL, přítah i odtah PC větrák 12cm, na odtahu homemade pacháč. Hlína Biobizz allmix, hnojivo guano přímo do hlíny, později ještě HESI powerzyme a Herbaflor HF30 z důvodu žloutnutí kytek (viz dále).

První osazenstvo bylo 3x Automaria II. Rostly dobře, po přepnutí na květ ale začly žloutnout, nejdřív odspodu a pozdějc všude. Zkoušel jsem to řešit všemi možnými způsoby, bezvýsledně, žloutly dál. Nakonec kytky skoro dokvetly, ale v takovém stavu, že se o úrodě nedalo ani mluvit.

Teď běží druhý grow, 2x Fair seeds AK47xNL. Kytky rostly relativně dobře, trochu pomalu z důvodu nižší vlhkosti, kterou jsem v té době neřešil. Před přepnutím na květ začly žloutnout opět, ale trochu jinak. Teď jsou asi měsíc v květu a žloutnou pořád, už jsem vyzkoušel přidat další větrák na ofuk, zvýšit odtah i přítah, hnojit, nehnojit a nic. Nakonec jsem koupil ještě zvlhčovačku, ta ale skříň hrozně ochladí (cca 20°) a vlhkost nahoru stejně nejde (40%), navíc jednu kytku to podle mě trochu odrovnalo, začly se jí kroutit listy.

Chci se tedy zeptat, napadlo by někoho čím by to mohlo být? Cirkulace vzduchu je podle mě dostatečná, vlhkost teĎ na květu snad taky, hlína je snad kvalitní a nepřehnojil jsem je.

Předem dík za jakoukoliv radu
Praseone
Jaky mas teploty, při vyple a zaple lampě? Jinak na květ tu zvlhcovacku můžeš vyhodit...
Astronaut
Auto maria bude automar ne? Ty se neprepinaj... Dal sen to rdsi ami necetl skus tady procist faq a nejaky dredy rekl bych ze tvuj problem je absolutni nedostatek informaci neco pocti a nejspis sam prides na to kde delas chyby... Vubec si nenapsal ani teploty ani ph ani ec ani kolik tan tech hnojek lehes a nelejes proste nic problem muze byt kdekoli.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma