Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
informacia - Klikni zde pro originální téma
Womitor
Pestujem prvy rok a tak by som xcel vediet ci je to OK, ked po 15 dnoch mam rastlinku velku 10cm, pod 60W ziarivkou a v kupenej hline. Nemam vela skusenosti a tak by som to xcel vediet od tych profikov.
Thanx..:angel:
Ant
No ale pokud si je přesazoval tak chvilku trvá než se ty kytky znovu rozjedou a vcelku malá Watáž obyčejná hlína => To vypadá vcelku normálně..... Neboj oni by se měly rozjet pod tou zářivkou do vejšky. Nebál bych se...... :)
Womitor
No ale problem je v tom ze ja som tam tie semienka supol rovno do tej hliny kde chcem aby rastli. Z 5 mi vyklicili vsetky, ale iba 1 prezila a tak som tam supol dalsie 3- z toho jedna uz ma tak 3cm.
Este 1 dotaz: Aku ziarivku alebo vybojku alebo ja neviem mam pouzivat, satle tu citam nieco o sodiku ale za Boha neviem ako to vyzera, co to je, kolko to stoji a tak... Inac diky!
Ant
V pravo nahoře je tlačítko hledání ...... zadej slovo jako třeba sodík, zářivka vyplivne ti to pár odkazů a tam určitě najdeš to co hledáš. Nebo druhá možnost zajeď do základních pěstitelských informací tam o tom je taky dost věcí .

Potom je tu ještě možnost číslo 3 a to bych ti doporučil ze všeho nejdříve pročíst si zdejší FAQ ( taky v pravo nahoře....)

Zatim


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma