Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
TVAROVÁNÍ ROSTLIN - gorila - Klikni zde pro originální téma
OLoOo
Nazdar. Chcel by som sa dozvedieť niečo o tvarovaní rastliniek, zvlášť ma zaujíma spôsob "gorila". To spočívá v odstraňování všech větví až do začátku květu. Výnos na jednu rostlinu jde rapidně dolů, ale výnos na osázenou plochu naopak stoupá. Na každé rostlině vyroste jen jedna souvislá centrální palice, na kterou je radost pohledět. Rostliny se sází velmi blízko sebe, jen asi 15 centimetrů. Má niekto skúsenosti s odstraňovaním všetkých vetvičiek? Privítam všetky vaše rady, názory a poznámky. Chcel by som začať s INDOOR pestovaním pod 400W a toto sa mi zdá ako najvhodnejšie riešenie na malý priestor pri maximálnom výnose. Mám naštudované všetko čo sa týka vlhkosti, hnojív, proste všetkého, okrem "techniky pestovania". Takže ak mi vie niekto poradiť, ako odstrániť vetvičky vo fáze rastu, ako rozpoznať rastúcu vetvičku od listov alebo akýkoľvek poznatok čo sa tíka zastrihávania, budem rád.
Myslím že je to na způsob SoG - see of green jen s tím že stejě jako u sogu se nezastřihává ale jen odstraníš ty sodní který dorůstaj centrál, taky jsem o tom už přemejšlel a pokud by bylo hodně seeds třeba 20-40 tak si myslím že luxusní, kvalitní paldy.
OLoOo
No, približne to môže byť to isté, ale ten hlavný rozdiel je to, že tam bude veľa jednotlivých, síce menších, rastlín na dostatočne veľkej ploche, pri čom každá bude v podstate len palica, čo v konečnom dôsledku zaručí väčší výnos ako pri menej rastlinách
hrady
Ahoj, myslím si že to nebude tak žhavý. Z důvodu když jsem se zamyslel nad klady a mínusy. Přemýšlel si třeba nad tím jak ti daná kýťa bude přijímat světlo apod..? přes stonek a palice určitě ano ale ne do takové míry..od začátku stříhat všechny větvě ? myslím že pro ty kytky smrtelný...hezký nápad ale bojím se že by si byl zklamaný.Co takhle se kouknout po nějaký seed bance nebo matkáři který bude mít např. Skunk 1 a další tomu podobný...? můj názor ale myslím si že to co píšeš není zrovna výhra...a kdyby byla dávno už by to tu někdo dělal..
Příjmat by mohla,.... nevím třeba přez listy ? ? :D
ty tam zůstanou kámo :D jen ty výhonky okolo stonku pojedou pryč, a aˇž začne kvíst nechaj se tam ty co budou nejvíc nahuštěný u sebe teda ty co budou tak 10-15 cm na vrcholku a z toho vznikne ta palička :D
Tady nejde o model co to dokáže ale o techniku pěstování ;)
abys tam mohl dát model co chceš a ne model co má ty vlastnosti.
a ne vždy to tak roste chápeš, semínka maj velkou rozmanitost...
proto tohle téma -_-
Ski
No tato metoda ti výnos na osázenou plouchu nezvětší :) Protoze kdyby si nechal jen jednu větévku tak nestihne tolik narůst.. nemá z čeho.. je tam jen jedna.. kdyz ostatní ostríháš a nenecháš víc pater.. neni lepší sehnat nějaký model který se nevětví moc a přepnout ho třeba v 7 patře a že by vytvořil jeden centrál? A určitě dostaneš víc než když by si vše oškubal...chudák kytička :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma