Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Homebox 660w By Panda Killer! - Klikni zde pro originální téma
Panda
Zdravím všechny poctivé GROWERY!

Rád bych Vám představil svůj součásný GROW

Moje jednoduchá výbava na pěstování..

Homebox silver L 100x100x200 cm

Osvětlení:
Reflektor Adjust-a-wing
Výbojka 600 W Philips Master SON-T Pia Plus
Předřadník 600 W Gavita Digistar - digitální s regulací
- pachový filtr Prima Klima
- přítah 1X aktivní Sunon
- na ofuk lampy 3X Ventilátor BLT RTJ-15 - klipsnový
-odtah Ventilátor Prima Klima 125 CTRL 420 m3/h

V prvních týdnech růstu jsem používal zvlhčovačku a iontizér..

Pěstební Médium
Hlína od Bio Bizzu, Light Mix+All mix
Poměr 5O/50 a přidán kokos
10 ks-11 litrových+ 6.ks - 6 litrových květináčů Teku

Jedu naposledy hnojiva od Bio Bizzu, Roots, Fish mix, Grow,Bloom a dále od Advanced Nutrients, Piranha, Tarantula, Woodoo juice, B52, Bud candy, Sensizym. Přecházím na METROP :love:

Řízky od místní legendy: Northern Light, SMBOG, Hash Plant, Apollo 11, Hedgehog, a jeden Super Skunk od :david:

PH vody upravuju na 6
Teplota přez den 23 C-25 C
V Noci 18 C když hodně mrzne
Vlhkost v růstu 80 %
Na Květu 50 %
Panda
Přepnuto na 660W a koupil jsem konečně novou lampu ..
Panda
Na růstu byly holky 21 dnů a bez zástřihu zaplnily stan..
Přepnuto na květ a teď se uvidí!
Panda
12 den květu, navyšuju EC na 1,8. Přidal jsem třetí ventilátor a vytváří se první šišky. Začínám přidávat BIG BUD od Advanced Nutries
Panda
3 týden květu a některé holky se začínají nějak divně vybarvovat:(
PiratSW
PH a EC vytoku?
Panda
Změřím to, hned až je budu zalévat a vyzkouším ty větší kytky víct hnojit. Každopádně Bio Bizz jako základ přestanu kupovat.. Zdají se mi ty jejich produkty nějaké nevýživné. Jedu maximální hodnoty podle tabulek a kytky vykazují nededostatek zakladních prvku . .
PiratSW
no nebo PH nekde v pi..
Connoisseur
Koukám, že jedeš více strainů. Dělá ti to jen určitý model nebo více modelů. Rozepiš se trochu o zálivce, jak často, kolik vody, atd.
Každopádně jsou hladové, o tom není pochyb. Mě to přijde jako problém Ph, ale píšeš, že měříš, tak možná prověřit Ph metr. Je to zkrátka taková bezdusíková hnusná barva. Ještě jeden postřeh.. používáš hnojiva různých výrobců, což může zablokovat některé prvky... ale to už fakt vymýšlím blbosti, takže asi tak.
Teď koukám, že jsi trochu zaspal, ten problém vidím v příspěvku č. 3, poslední fotka, kytka vpravo. A to už je nějakých 14 dní zpět, takže jestli si vedeš pěstitelský deník, podívej se, co se dělo v tu dobu s tvojí zálivkou.
Panda
Ph metr kalibruju a je v pořádku. Žloutne mi hlavně SMBOG. Dneska jsem dal holkám na snídani koňskou dávku GROW a BLOOM od Bio Bizzu, tak uvidíme jestli se to spraví.. Co dva dny jim dávám 10 litrů PH 6
Panda
3 týden květu, rozšíříl jsem výbavu o nový ventilátor Hurricane KYT-30 a musím uznat že šlape parádně:injured:
PiratSW
Jak tak koukam tak jake je nejnizsi teplota v noci? Mohl byto byt i blokly fosfor kvuli teplote, ale kazdopadne neznam tve hnojky ale dej jim pokud mozno dvojnasobek N...
Panda
4 týden květu
Panda
Pátý týden květu a začínám flushovat, od teď už jenom voda bez hnojiv
Panda
Další fotky, žluté jsou fest, ale mám to na háku!:winner:
Panda
Můj žlutý standart:girl: končím s BIOBIZZEM!!!
Loopuch
No tak to máš opravdu na háku, jde to vidět--- 5.tý týden a už valíš flushing jo?...jedeš hlínu smíchanou s kokosem, tak by ti bohatě stačilo posledních 10-14dní před kosou průplach a neucítíš ani známku po hnojkách...nj ale dělej jak myslíš, každopádně se o hodně připravíš
Panda
Od 34 dne flushing, ted už jenom enzymy, pak Final Phase a nakonec čistá voda. Sklízím je max 54 den a kdyby jsi viděl kolik hnojiv jsem do nich napumpoval, tak nechytračíš Loopuch. S tím kokosem jsem to zkusil poprvé a naposled :grrr: ! Zustanu příště u All mixu a přestávám hnojit Bio Bizzem, pro mně zásadní změna v pěstování METROP A ADVANCED NUTRIES jsou pro mně jasná volba. Kokos a biosračky nikdy víc!
Panda
Nebudu sklízet zelené kytky neasi..
Panda
Začínají tmavnout první chloupky, voní to dohromady užasně!
Panda
Vypadá to na mega výnos, uvidíme..
buggo
bohužel se musím přidat k Loopuchovi ptž dělat flushing v 5týdnu mi příjde nesmysl, ale to je nějak tvoje věc... jian kto vypadá hezky tak ať to roste :-)
Panda
Jo přestal jsem hnojit už na konci 5 týdne.. Teď už jedu 6 týden a liju tam už jenom enzymy.. Dvacet dnů na pročištění HE? Nic neobvyklého! Upřímně rady žádné nepotřebuju, ani od tebe Buggo ani od Lopucha. Dojebal jsem se maximálně na kokosu, který nedrží hnojky a musí se častěji zalívat a na nevýživném BIOBIZZU, který mně dlouhodobě nepřesvědčil o svých kvalitách. Já zase myslím, že nesmysl je hnojit podle tabulek až do konce a sklízet zelené kytky. To, že holky ke konci žloutnou znamená jediné, dozrávají, spotřebovávají zbytky uložených zásob hnojiv a blíží se jejich konec.
Každý ať si pěstuje podle sebe, nejsem žádný začátečník a není mi 20. Žluté to mám na konci vždycky, nevidím v tom žádný problém ani tentokrát :winner: over
čepra
Zdary, vím, že žádný rady nepotřebuješ, protože nejsi žádný začátečník ani ti není 20, ale dovolím si souhlasit s chlapama, že začít flushovat v 35. dnu květu je nesmysl. Mohl jsi klidně 10-14 dnů počkat, protože v tom 55. dnu to stejně nebude ještě zralý, viděl bych to tak na 63.-65. den.
Taky mám rád pořádnej flush a žlutý kytky na konci, ale tohle je moc brzy.
Panda
Fakt nechci působit arogantně a namyšleně kluci, jsem na Groweru nový, nikdo mně tady ještě nezná, teda kromě Wampa :einstein: ten ví jaký já jsem divočák .. Chtěl jsem tentokrát vyzkoušet 20 dnů flush. Minule jsem dávat 14 dnů a ještě to podle mně nebylo ono. Kytky určitě nebudu nechávat do 65 dne jsou malé a všechny dozrávají +- 55 den podle toho co píše Hlava. Čepra tebe kurva beru a vážím si tě. Respekt!
čepra
Psal jsem to právě proto, že jsem od Hlavy jel SMBOG i NL a byly zralý dle mého gusta 63.-65. den. Z tohoto důvodu si právě myslím, že to čištění je předčasný a připraví tě i o část výnosu, což je škoda.
Flush 14 dnů a více je u mně taky normální a vyplatí se.
Každopádně ať se vede, držím palce.
Panda
Tak ještě dva týdny a končíme..
Panda
Spodky neřežu nikdy a listy zásadně netrhám!:chef:
Panda
Přidal jsem tepelný štít, 660W vydává mnohem větší teplo než jsem čekal. Zkoušel jsem to pověsit do stejné výšky jako 600W a kroutily se mi listy:pimp: bacha na to Groweři!
Panda
Foceno s bleskem na režim makro ve tmě, chtělo by to asi denní světlo, protože at se snažím sebevíc, tak pořád nejsou ty fotky nic moc..:(
buggo
jooo však v pohodě já ti ani nechtěl nějak radit přidal jsem jen svůj názor...já jinak taky dělám flushing tak 14dní a víc... jiank pekný paličky :-)
Panda
Dneska šli kytky jedna po druhé do vany, prolil jsem je fest! Dostaly celkem 40 litrů vody se Sensizymem od Advanced Nutries..:girl: Vyčistil jsem pořádně stan, zkontroloval jestli holky neplesniví. Poctivá brigáda, hrál jsem si s nima 1,5 hodiny.
Panda
Hash Plant nejmenší kytky, co jsem kdy mněl v Homeboxu! Hlavně ta uprostřed, fakt mini střela:D Palice jsou tvrdé jako skála a doslova z nich kype plyskyřice. Opravdová INDICA!
Panda
HGDOG můj osobní favorit. Masivní hlavy, ty nechám dozrát asi trošku déle. Fakt luxusní genetika:punk: jestli bude zhulovat alespoň z poloviny tak dobře jak vypadá a voní, bude to pecka..
Panda
Holky mají za sebou 21 dnů růstu bez zástřihnutí s jedním přesazením/ fotky jsou z dnešního rána 47 den květu. PH držím celou dobu na 6 nahřívám zálivku na topení na 20 C. Ukončeno hnojení, EC už neměřím a prolívám odstátou vodou se Sensizymem a Final Phase od ADVANCED Nutrients
Panda
Ochladilo se fest a holky chytají fialové odstíny..:biglaugh:
No není to nádhera?!
Panda
49 den květu pohled do Homeboxu na uspořádání.. Menší kytky na prostředku, větší holky vzadu a na bocích. Ventilátor HURICANE odhání teplý vzduch z pod lampy. Ufo jede na plný výkon!
Panda
A tady ještě jeden detail, jak mi klesající teploty a kvalitní flush vybarvily kytky.
Panda
Dneska jedu 50 den květu a holky dostaly O5 ve vaně co proto! Už podruhé jsem do nich napumpoval 45 litrů vody se Sensizymem a chystám se na poslední třetí proplach:bath:Výtok Ec0,35. Občas jim dám Final Phase od Advancend Nutries.
Panda
Pozoruji po ochlazení nadměrnou produkci pryskyřice poslední týden.. Nahoře dozrávající NORTHERN LIGHT dole krásně vybarvený SMBOG :smoker:
Panda
Široká škála ovocných vůni se line z Homeboxu. Můj starý kámoš Méďa se usmívá, protože dobře ví, že se blíží dlouho očekávaná sklizeň.:bravo: Na fotkách SMBOG a za medvědem Dvojčata HGDOG, druhá fotka odspodu je Apollo 11.:bandit:
Panda
To bude něco pro můj náročný labužnický jazýček! První fotky HGDOG a poslední je SUPER SKUNK.
Panda
Za trochu péče a lásky se mi holky pěkně odvděčili! Po víkendu na některé asi už vlítnu s nůžkama.. :drools:

Rozjíždím novou selekci ze semen BLUE CHESSE, ACAPULCO GOLD, BUBBLE GUM A WARLOCKY OD SERIOUS SEEDS. :jumper: ! PANDA THE KILLER :flamer: spálí vše co mu přijde pod ruku!
Panda
Po zralé úvaze, jsem se rozhodl sklidit. Blží se okamžik našeho rozloučení. Jako vždy mi to příjde strašně líto:( Na fotce HASH PLANT 54 den..
Panda
Holky před a po ostříhání listů:bandit: Po osmi týdnech a 4 dnech nastala ta chvíle, kdy jsm vytáhnul ze skříně nůžky..
V levé ruce SMBOG v pravé APOLLO 11
Panda
SMBOG fialová krasavice:heart:
Natáhnout rukavice a jde se na stříhání!
Panda
Opravdu nádherně se mi to vybarvilo! Na poslední fotce 2X APOLLO11 v jednom 11L teku s přepážkou proti prorůstání kořenů.. Po osmi hodinách stříhání, jsem všechno důkladně poklidil, vyčistil, vydesinfikoval a dal úrodu sušit:bravo:
Panda
HGDOG MASSIVE! Teď nějakou chvíli počkám a pak rychle začnu s novým cyklem..
Vyhlašuju TIPOVAČKU.. Kolik myslíte, že toho nakonec bude v až to dosuším???:goldcup:
Hopík44
Ta poslední fotka je monstrózní! Můj tip a asi první je 644g.
Jestli dobře počítám tak jich bylo 16
mikael
Krása, není co dodat. Další úspěšný a inspirativní grow! Takové mám rád :)
Tipuji si rovných 600g.
Jam
krasavice no :) 580g ,ale preju g/w
Hy3nA
700 :)
Connoisseur
Na to, jak to bylo žlutý to pěkně vykvetlo, jsem fakt zvědavej na žluťáka.
Můj tip je 587g.
Balon
krutejch 711gr
filipec
667..fakt vostrý :D
josip222
595 g
NaprcanyKacer
Nadhera, jinak na ten kokos a biobizz mam stejny nazor. a preju aspon 640g :)
petis__
krása, tipuju 601g.
Mr.Sordo
635g.Klobouk dolů Pane Da.
shpongle
700g
krasus
572 g
Rusty2
hodne pekny 562g
606 g
Panda
Uzavírám tipovačku, nejblíž byl Rusty2. Několikrát jsem to vážil a je toho 551 gé.. Nezapomeňte na to, že mám l-kový stan!
Nejvíc pobavil Balon: krutejch 711gr:teef:
LonGermaX
Monstrozní vidím to tak na 615 g.
Dellies
Paráda! Co budeš točit v dalším kole? Jsem zvědavej až na půdu :)
Panda
4Dellies: Rozjíždím ze semen..
BLUE CHESSE, ACAPULCO GOLD, BUBBLE GUM, WARLOCKY OD SERIOUS SEEDS, ale to už je jiný příběh..
Panda
Neodolal jsem všem těm reklamám a pandí selekce bude tentokrát opravdu Košér!:goldcup:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma