Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Kitinkam je asi zle pomoc - Klikni zde pro originální téma
Dumps
Ahoj lidičky, mam doma na okně prvnim rokem kitičky, abych byl konkretnější tak mam jednu Blubery, Shevu Shanti II, " to sou kloniky od kamika a jedno Herrera kterej mě vyrostl ze seminka.
Ty kloniky mam asi 3 týdny, mají 4 patra a sou asi 10 cm vysoký, stonek naspod ma 2 mm. Ještě sem měl Belladonu ale ta se naokně vubec nechytla. Rostou pěkně, ale pár lístků zhnědlo nebo zežloutlo. Co stím, mám je odštípnout nebo je nechat????? Někde jsem četl že se nema zaštipavat pod 3 patrem co stim???
Čím to je??? Zalívám jednou za 2-3 dny večer.
vriter@cz
muzes to mit prehnojene. Jestli listky zloutnou tak pravdepodobne prehnojene.
Dumps
To neni možný ještě jsem totiž nezačal hnojit!!!
no ja bych to videl na nejaky spatny svetlo.
High_Land
Spatne svetlo, pravdepodobne prelite, mozna spatne slozeni pudy, mozna male kvetinace. Malo informaci. Zastipavat a odstrihavat listy je podstatny rozdil - odstrihavat listy muzes treba hned, na druhou stranu to vetsinou neni u mladych kytek nutne. U Tebe to je ale jinak, na takhle mladych kytkach mi jeste listy nezloutly.

Kazdopadne-pokud chces z tech kytek neco mit, dej je pod umele svetlo (treba pod par zarivek) at je tam aspon 70W v kvetu. Na svetle za oknem Ti nevyroste ani kvalitni outdoor, natoz indoor. A zacni uvazovat o nejake mensi sodikovce pro sebe, protoze indoor to chce.
e]osama
bude to špatnym světlem kamoš mněl taki kytku na okně a začly mu hnědnout listy a pak mu to cele uschlo.zmne misto kde je mas nebo ti tes uschnou
Ja mam kytku na parapetu za oknem a roste v klidu a dobře. Nedostatkem svetla by to bejt nemělo. Spíš se přkláním k nějakýmu tomu přelití. I když 2mm stonek, to je fakt dost slabej a to už na nedostatek světla vypadá. Jo neví někdo něco o klíčivosti semínek SKUNK SPECIAL, u sou v hlíně 2tejdny a nic.
Thc mafie
Sik vyhulky heledte poradte mi mam zasazeno kolem 80 az 100 kytek.A nevim jak poznat samce od samice.please help vypiste to dlouze hhhhhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjj prosim moc roste mi tam kvalita byla by to kurva skoda aby tam zabiraly misto samci
e]osama
coze 80kytek za oknem?to sou asi klicci ne?u klicku samce od samice nerozeznáš
Mr.Hanka
vetsinou je znamo ze pokud ma kyti hnedy listy, tak je budto moc hnojena nebo zalevana. Tozn. ze pokud byla tvoje kyticka fakt hodne mala tak je docela pravdepodobny zes to prelil nebo prehnojil.
HyperioN
heeh e]osamo hio ;)
Ouki Kouki
Přelitýý
CarloSSS
Měl jsem BB za oknem a dělala mi to samé!!!Dole tenký stonek, nahoře tlustý stonek, listy žluto-hnědé!!!!Na parapetu se spravila a pod lampou u kámoše byla zase OK!!!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma