Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
400W - Jack Herrer, Orange Bud - Klikni zde pro originální téma
MiVenKu
Zdravíčko, tentokrát pokračujem s trošku "sativovějšíma" odrůdama - konkrétně 8x Jack Herrer a 4x Orange Bud. Bohužel, seedbanka prozatím neznámá. Setup zůstal prakticky stejný od minula, takže opět jen stručně:

prostor: 110x90x200
lampa: 400W MH a HPS od GIBu
ventilace: odtah 350m3/h a dva klipsňáky
médium: Light Mix od BioBizz
hnojky: Jungle In Da Box
+ Ph metr od Bluelab

Klony byly nejdřív nějakou dobu u známého pod CFL, po převozu šly rovnou pod čtyřkilo. Na přesazení zatím nebyl čas, ale je to v plánu co nejdřív. Převoz jim dal trochu zabrat, pár se jich polámalo, ale zvládnou to ;) Na fotkách ale nevypadaj nic moc. První je z prvního dne po převozu, druhá je z druhého ;D vyšší kytky jsou poohýbané aby se tak nějak srovnaly. Teplota v boxu 28° den, 22° noc.
MiVenKu
Tak skoro týden je pryč. Kytky šly do větších květináčů teprve včera, takže ještě 5 dní trpěly v těch malých květináčcích - taky podle toho vypadají. Sice trochu povyrostly, ale na 5 dní to je fakt slabota ;) navíc jak je vidět, trochu nám odspodu zežloutly, ale počítáme s tím, že se to teď všecko spraví a přesazení jim prospěje. Den po přesazení jsme ještě kytky zohýbali do plus minus stejné výšky, tak jsme zvědaví co předvedou ;)

První fotka je hned po přesazení, druhá a třetí jsou po ohýbání...
MiVenKu
delete
MiVenKu
delete
MiVenKu
delete
MiVenKu
trochu jsem si to tu zaspamoval, zamrznul internet ;X

no jinak nic moc nového, akorát zvlhčovač nějak dodělává - páru sice dělá, ale je jí málo a ani se jí z toho komínku moc nechce, asi bude chtít pročistit ;)
funec
parádne poohýbané, budem sledovať, ako sa to vetví :)
MiVenKu
Po třech dnech se nám holky vzpamatovaly z přesazení a konečně se trochu pohly. Začínají se pomalu zahušťovat a spodky se dotahujou na vršky. Nevím jestli je takové ohýbání pro tyhle strainy ideální, ale chce to vyplnit prostor a po přepnutí to asi pěkně vystřelí. Spodní patra jsou sice pořád nažloutlé, ale zbytek už vypadá líp..
MiVenKu
Další 3 dny pryč, vypadá to o něco líp..
MiVenKu
Takhle slečny vypadají 10 dní po přesazení. Přemýšlím jak dlouho to ještě nechat na růstu, nejradši už bych to každou chvíli přepnul.

fotky:

1) poslední ohýbání
2 & 3) cca 8h po ohýbání
MiVenKu
Tohle jsem dneska objevil na jednom Jackovi, víc jich tam nebylo, možná se stresnul při převozu - byla celkem kosa. Zatím ho tam nechám a uvidíme co provede dál, snad to bude ok...

Jinak nic moc nového ;)
MiVenKu
Zdárek, tak jsme (doufejme) úspěšně přešli do fáze kvetení. Fotky jsou z druhého dne 12/12. Už jsem je přepnul, neviděl jsem je 2 dny a dost se vytáhly, takže proto - ta nejvyšší teď má nějakých 38cm.
MiVenKu
Zdarec, tak tu máme sedmý den květu. Holkám se daří, vypadají zdravě a celkem se to zahustilo ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma