Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Kvalita? - Klikni zde pro originální téma
smo-ka
Hele, chci se to zeptat jak je to s kvalitou tech spickovejch modelu co frcej treba po 5 a vice dolacu za seminko, taky jak jsou na tom treba indoor mixy po 1.5 kus a podobne. Top kvalitu jako treba suprovy modely ze seedbanks jsem jeste nehulil, tak se divim jestli treba das jednoho praska a si v totalni prdeli nebo musis zhulit cely brko... skratka, jestli jsou to takovy ty "jednoprasqofky" (nebo o i min :) )
Jo a taky jestli se tedy oplati koupit treba z rakouska nebo mam vykseftit neco domaciho, chci rict, je to hodne drahy tam za hranicemi, tak jestli se to vubec vyplati... a co treba zase ten indoor mix, ma s tim nekdo skusenosti, nevo.ebu se na tom?
smo-ka
Yo, a jeste neco, jakej je rozdil mezi rostlinama (seminkama) toho samyho druhu ale od jinejch seedbank a za jiny prachy?
Ant
Zdarec
Tak můj názor je že na ceně až zas tolik nezáleží ( může se v každym krámě lišit a přitom pude o to samí) a cena se odvádí od výsledného produktu, peněz vloženejch do vypěstování genetiky atd.

K té druhé otázce řekl bych že základ je stejnej ale u různých bank dochází ke zlepšování vlastností genetiky a za tu se platí.....
PragueGrower
Moje zkušenost je taková, že rozdíl mezi "značkovým" materiálem a "tím co vymetli pod skříní" je zásadní. Měl jsem vedle sebe bílou vdovu za peníze a skunk k tomu zdarma - rozdíl byl vidět od prvního lístečku, vlastně ještě dřív, protože WW klíčila jako blázen

Když si spočtu co stojí všechno okolo (technika, elektrika), tak se mi vyplatí svítit na pořádný kytky
:beer:
Podla man treba jeden rok zobrat kvalitne semena a skrizit ich (opelenim) s nejakym fakt dobrym matrosom s domackej produkcie - kamos tak vyslachtil fakt dobru vec a mozem naozaj povedat ze sa vyrovnala takym skunkom ako Shiva a pod. a bolo toho 250 g sucheho na rastlinu ! :death:
smo-ka
hmmm... naco krizit - nie je ten matros dost kvalitny sam o sebe?
Ant
Jaksně taky nevim proč to křížit řekl bych že ve většině SBank se prodává to nejlepší z nejlepšího....... tak proč to ničit ??
Modeste
Nie je seedbanka ako seedbanka, ja osobne doporucujem Dutch passion a Paradise seeds. S tymito spoločnostami som maximalne spokojny, co sa tyka klicivosti aj vysledneho produktu.
Nuclear
S Modestem naprosto souhlasím, není nich chuťově vyzrálejšího než BB od Dutch-passion.O něco míň bych dal za pravdu Antovi-Kdyby se nekřížilo, myslíš že by se nám teďka dostávalo takovejch suprovejch modýků jaké máme k dispozici? Zas tak složitý to není, pokud se dodržuje správný postup (ten je tady na Groweru) a připojí se k tomu fantazie, tak mohou vznikat buď nové F1 modely, nebo třeba kyti se sklizní mazaru, potencí Bluebery a chutí Californian orange,hm?
Ant
To : Nuclear

No to je jasný to zas neřikam že by se nemělo křížit to určitě ANO ale ty modely co už sou na hodně doobrý urovni ale změna je život a nový věci (modely) určitě nejsou na škodu :D :pimp:
Nuclear
2 ANT: V klídku, nic ve zlým:smoker: Jo,btw.,teďka týpci z Dutch passion vymysleli bomba křížence-Skywalkera! Pro ty co neví wocogou, tak je to křížek samice Blueberry(po ní má chuť a sílu) a samce Mazaru(po něm je síla a masivní sklizeň). Takovýhle kříženec si myslím, že by ani v domácích podmínkách udělat pořádně nešlo, ale kdyby to někdo zkusil,tak ať napíše!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma