Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Taxem se vratil z MMM z Prahy... - Klikni zde pro originální téma
blockhead
Taxem se před chvílí vrátil z Letný, bylo to tam fakt vostrý (včetně větru :D ). Jaxe to všechno líbilo vám? A co hudba? No mám z dnešního odpoledne hodně pocitů a zážitků a momentálně je nedokážu napsat :confused:
Ant
Jo bylo to tam docela v pohodě až na ten vítr tady sou nějaký fotky co jsem nafotil : :D
Ant
Tady ještě pár...... :D :D
Ant
Tak tady jsou fotečky z pozdějších hodin :)
virus
jo bylo to fakt dobry!No vitr byl pekne hustej a hnusnej hlavne jak tam lital ten pisek.kurva este ted ho mam plny voci.ale akce jako husta.

Branik?Ja videl hafo lidi s branikem nebo trikem GROWER...bylo nas tam hafo!
Videl nekdo takovy to maly dite co si to tam davalo u DJ Stage??Fakt husty pripadalo mi jak sjety bůh ví čím..bylo mu tak 6!Fakt hustej pocit!!

Co delat takovy akce mesicne a ne jenom rocne??:D:D:D:D:D
sab
husta akce.docela hodne me prekvapila skupina no sakra jak se jmenovala,asi si nevzpomenu takovy cesti linkin park.ale fakt dobry no housik nebyl az zas tak spatne celkem fajnove se na nem ujizdelo,vid virusi???:D:D:jumper:

jediny co mi vadilo ,ze se muselo pro pifko takovou dalku...:beer::(
To virus:dik moc za ten tvuj odvoz domu,kdybys pro nas v tech pul 3 neprijel tak sem tam jeste ted:DP.S.a uz si porid foun!!!:Dmej se:wink:
CannaSmoke
Je mi docela líto, že jsem se nezúčastnil. Viděl jsem pár growerů v televizi. Čt chválím, že dali rozhovor s Jehličkou. Nova to(jak jinak) pojala tak, že se na Letné sešli feťáci a spojila zprávy s pašováním extáze :( Pro Novu symbolicky K-.
Dejva
no jo taky sme se byli podivat dali sme si 20cm bambarro takze pohodicka vitr stal za hovno ale myslim si ze akce se dala udelat lip
ta aparatura zvukar a nektery kapely by asi meli pristi rok zustat doma jinak diky vsem ze se zucastnili no a tajny polis ty by poznal i slepej :D :D :D
TOLIK HULICU NA JEDNOM MISTE SEM ESTE NEVIDEL:smoker:
TheKeptn
2bohour: v triku asi nikdo ale branik tam mel kazdej druhej pankac a ptat se kazdyho kdo mel branika to bych tam byl doted.
Viciola
jo moc hezká akcička na začátek prima sezony no jinak mělo se točit pivko až do rána a problem s financema mohl bejt vyřešenej stejně jako mě vyřešil Carlos he he do včerejška sem si myslel že potkam zarostlýho fotra s lachtanem a jointem zároveň jo Maggie si fakt kus GanjaWoman
acidrop
supr axe.. na pifku by zarobili aspon neco :( jinak ty punkeri s branikem sedeli hned vedle nas..a taky sem si myslel ze ho maj asi pro cenu nez pro znameni..hudba celkem v klidu..jo a vystoupil tam vubec nekdo? ja slysel jenom tu druhou stage..
KABUTO
No akcicka to byla docela slusna!
Mi jsme se s tema Branikama fakt snazili,meli jsme asi nejvetsi kolecko,prïmo pred tema pankacema.
Pak jsem se zasek na nejakou dobu na toceni s retizkama,ale v pohode.
Ochutnali jsme i par zajimavejch modilku,ani jsem se nestih dojit podivat k pomniku.
Jinak pochvala THC Radotin,panove supr zeleny tryka:)
Zdarec
marc
Zdravim,

opravdu pohodova akcicka, pohodova hudba (Im cyber, BLN s Vaantem ...), naprosto silenej zacatek na rockovym podiu :-) co tam predvadela ta prvni kapela to byla hruza. Zluklej pes, OK, ale dal uz sem co se tom hlavnim podiu delo nesledoval. Nejakej ritchbeck (kurva, jaxe to pise ) mi silenym zpusobej objizdel moji fenecku az z toho byla tak nasrana, ze ho trochu kousla :-) Jinak by bylo lepsi by bylo kdyby se vsechny projevy uskutecnily v jeden cas, takle vetsinou nestihnu ani jeden.



:p:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma