Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
250/400W HPS 9xAK-48 Nirvana - Klikni zde pro originální téma
Zdravím veskerou growerinu...
-Skrín 85x85x200
-odtah ufo 420 m3/h(nebo tak nejak) s regulací
-hlína plagron grow-mix
-stínidlo z hliníkovýho plechu home made
-semínka AK-48 Nirvana feminised.Kolem dvou týdnu jeli pod 18W coolwhite.
-pacháč prima klima

teplota kolem 28 vlhkost 58%.Holky mají za sebou 15 dní pod 250W HPS GIB.Ted sem tam soupnul 400W GIB extreme output a presadil do 6,5 l kvetníku.Prepnul na kvet.Hnojeno zatím jen jednou korenakem,alga micem(bio-bizz) jednou enzymy(plagron).

foto1 celek s bleskem
foto2 skrin se sodíkem
Ozvu se kdyz to zacne kvitnout.Aloha.
3.den kvetení...
6.den kvetu..videt první pre flowers
Dnes je to 10. den kvetu.Nejvyšší vrchol má kolem 47 cm.První hnojení bio grow a bio bloom 1ml/l.Začíná to pekne nakvétat...snad to už nevyroste.
15.den 12/12...vypadá že to budou pekný podlhovastý salámy.Doufám že to nejak neposeru...
21/12/12
27/12/12 vypadá to na nedostatek N.Zatím bio bloom a top max 1ml/l.Dnes zálivka i s fish mixem 1 ml/l.
38/12/12...kytky nejak blednou.taky maj nekterý pestíky hnedý...vypadá že AK-48 bude rychlík jak ríká seedbanka.V sobotu poslední dávka hnojek a pak flush a nejaký makra...zatím growu zdarrr
koogi1
čus je vidět že jim chybí hodně dusíku,toho fish mixu jsi jim měl dát
min 1ml L vody a viděl bys jak by měly krásnou barvičku.

Nevypadají zrovna na rychlovku ty mají určo min 20dnů do konce:)
A jo vypadají hezky:)
od posledního príspevku probehli dve zalivky fish mixem takého množství a moc se toho nezmenilo...PH výtoku i zalivky kolem 6...nevim seru na to..nechci tam už srát tolik dusíku...dík za radu.
koogi1
Zálivku mas moc s vysokymi hodnotani PH,jinak na kytkach je videt ze jim chybi Fosfor.Dusik i jine makro prvky.
Ale pokud jsi spokojeny se svou busi tak neni co resit:)
tak myslíš že když upravuju zalivku na 6,0 a výtok má taky 6,0 je to naprd?...nekde sem slyšel že je to hodnota ideální..jinak seedbanka píše že tato odroda dozrává už kolem 48 -55 dnu...máte s ní nekdo skušenosti?
Evel
Jak ti to jde chlape? Něaké info/foto? :)
už sem to sundal v 50 dnu a bylo to zralé..celkem 212,4 g takže bída.Bylo to v hnojkách...kdyby jel podle tabulek bylo by to ok.Poučil sem se a príšte budu hnojit jak se má.Brzy tady rozjedu neco dalšího.Mej se díki za optání..
koles
Nemáš nějaký foto, jak to vypadalo zralý, popřípadě suchý?
tady pro napravení reputace grow kde se jel power plant taky od nirvany.Hnojil sem něco míň jak je v tabulkách...fota před kosou 59.den.
navážil sem 279,4 g...je to lepší ale pořád nic moc...když sem je přepl na květ něco sem posral s hodinama a měli 2 dny tmu..možná to bude tím.
koogi1
výsledek je pěkný:)

Ale konečnou váhu nepřikládej dvěmi dnům bez světla
tím to určitě nebude.
"Piece of s**t"
Chlape nevím, proč si zoufáš. 280 géček pod 400W je naprosto normální výsledek, za kterej se nemusíš stydět. Všichni známí, co jedou tuhle vatáž mají výnosy mezi 260 až 320g na 1m2. Každej dělá chyby, i když třeba malý, ale ty se pak sčítaj. Kdybys neudělal ani jednu chybičku, měl bys třeba něco okolo 300g a sklízel o pár dní dřív. Většinu výsledků ovlivňuje hlavně genetika a styl pěstování.
SCROGaři a SOGaři třeba občas udělaj 400g, někdo i víc, ale to jsou vyjímky, který se i majstrům nepovedou pokaždý a zase jsou kytky dýl na růstu, takže ve finále, když vypočteš spotřebovanou energii k výrobě 1g, jsi zase na svym. Známej udělal jednou pod 400w 440g, byl z toho nadšenej a hádej, co se stalo ?
Už nikdy se mu to nepovedlo, i když se snažil o stále stejný podmínky a od doby, kdy se mu to povedlo posbíral spoustu zkušeností, ale už nikdy se k tomuhle výsledku nepřiblížil. Takže 280g je prostě dobrej výsledek. Samozřejmě, že to může být lepší, ale moc bych to nelámal.
porotce
spis si to mohl seknout treba o 3 dny pozdeji podle me.. vypada to dost čirý, ale jinak nice... k vysledku: ja davam pravidelne pod 400W +-300g, takze standart.
Ty dva dny tmy dostali v době kdy plánovali květ takže to mohlo dost ovlivnit výsledek... já vím že to není tak zlý... palice chutnaj skvěle a jsou tvrdý jak kus betonu.Snad se to vylepší příště a seženu taky lepší genetiku.Dík za podporu.čuz


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma