Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Hulba v Pardubicich :)) - Klikni zde pro originální téma
Sarig
vlaste t samy jako hulba v brne. doufam ze nenaseru moderatory :)). ale myslim to opravdu dobre :). apropo jsou tu nejaky lidi z pic co by si radi nekde smotli brko?
Dejva
NO JISTE NAZDAREK CO TREBA HOSPODA NA ........ no radsi to nebudu psat mozna az pozdejc pac nechci aby se tam zcista jasna vobjevili polis ale v pcich je jich dost kam chodis ty ????
Sarig
no tyrsovy sady jsou klasika, jinak vubec neni marny skaknout k parniku k rece, nebo na slepy rameno. po hospodach moc nevim tam je to asi na prd, porad se jenom zvani o Nore, ale o ty jsem slysel ze je silene prolezla floydama co jen cekaj az to tam nekdo vytahne.
Dejva
to Sarig: no tak co ja vim tak nora jako ten starej podnik uz neexistuje :D aleto je jedno esli fakt nevis kde si dat bambaro tak napr tenis club je idealni nebo se stav za nama do hospy na rychte
cau
Sarig
v tenisu si hulil? top je sice pajzl ale myslel jsem ze se to tam moc nenosi :)
jinak nora jako takova uz neexistuje, ale... :), vsak vis. teda ja tam nikdy nechodil protoze kdyz tam nejdes se znamym tak je velka pravdepodobnost ze dostanes pres drzku, ukradnou ti mobila a srajtofli a pokouse te dobrman nakyho stamgasta :)).

hospoda na rychte? bohuzel nevim kde to je. nech tady na sebe nakej kontakt a bambaro dame zcela jiste :)
Sarig
dejvo ozvi se mi jestli budes moct na icq 105354468, pokecame a tak ruzne ;)
Dejva
no jasne az bude cas tak urcite
robor
Nazdárek, Žlutej pes byl na hulení výbornej, člověk tam mohl zahulit i s obsluhou. Teď ho mají už brzo po rekonstrukci otevřít, tak uvidíme, jak se na to bude tvářit nový majitel. Myslím ale, že tam bude chodit stejná sorta lidí jako do starého dobrého Ž.psa. a mezi nima je mračno huličů :p:
Ponorka taky není špatná. Tyršovy sady jsou huličů ráj, hlavně teď, když je takový počasí :D
Dejva
ted v sobotu zlutaka votevreli byla tam šťára takze hafo lidi akorat je to tam fakt uplne jinak prestaveny stodola zustala takze akce tam budou dal a hulit se tam taky neprestane;) :smoker: :D :D :beer:
sileny
Tak to je v poho, že Pes jede dál... Nevíte fo nějaký nejbližšší gut akci tam???
Dejva
no tak v patek ne, to si snama das bambarko
poznavaci znameni bila bekovka s napisem štára
doufamze se uvidime
Sarig
budu mit ted sobotu a nedeli volnou a pak celej pracovni tyden? co takhle aby se zdrave hulici pardubicke jadro seslo, pokecalo u piva a neco vykourilo?
jinak v tyrsovych sadech jsme na sebe mohli narazit. obcas tam s kamosema z konzervy delame blbosti a hrajem ruznej jazzik i co nas napadne. akorat kdyby na nas porad nejezdili ty benga :))
Dejva
HEHE to bysme se mohli sejit (hulici z pardubic) no, akorat nevim kde ,je nas tady hodne moc, mozna na naky plani ,ale neni to spatnej napad;)
Sarig
tak jsem se vcera krasne lousknul v tenisu venku. byli jsme tam asi do dvou venku na lavickach. na programu bylo Blueberry a skunk noname z prahy :) asi tam zacnu chodit castejc
Dejva
no jo no tak ja sem mel nedavno taky blueberry u pivka normalka zhulenej no ale pak sem sel z hospy domu (sam) a tyvole to sem ece nezazil fakt sem se tlemil uplne vsemu vubec to neslo zastavit a lidi predemnou se votaceli a koukali co se to deje :D:D:D takze fakt supr model
Dejva
jo jo zaaameckej park :D:D:D: tam se krasne kouriii
Sarig
zitra jsem domluvenej s midasem tj v nedeli, na 18:00, pred tim stankem na zeleninu pred hospodou Myslivna. pokud ma nekdo cas tak se zucastnete.
greedy23
Cus
prectete si breederuv monitoring medii (zakon-->>02.07.2003) a
clanek "mladici chteli asi sazet konopi" treba o tom neco vite a tak...

haj
kubculka
taky pardubak ... jsem v praci a dal bych brko .. nemam ale ani na microsmotek :( tak jestli tady nekdo je a chce me zkourit tak pm | mail ( k.u.b.e.l.e@centrum.cz ) czuus..

jo a vetsinou chodim kourit do toho parku co je u bobra.. klidek
Zewl
v pardubich mate dobrej hip hop :jumper: 5MCZ sou hustyyy


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma