Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
muj druhý pěst 250W 4x White russian - Klikni zde pro originální téma
MangekyouSannin
Zdravím všechny growery.po mnohahodinovém pročítání grower-fora jsem se rozhodl registrovat a podelit se také o své radosti.

box: drevěný cca 60x60x140

svetlo:250W sodík(žárowka je už po 4 kole ,na vánoce přijde nová)

fólie:grower-bílá

přítah:220V ventilator pr. 140 (aktualně plus potrubi k oknu)

odtah: ventilator TT(pachač-u rusaku zatim není potřeba-oprawdu extremne nezapachajici odruda )

ofuk:klipsňak(bohužel odešel,na další serii planuju hurricane klipsnovy)

medium:kokos(čisty)

hnojivo:komplet 5.složek METROP (na tuto serii použit GREEN SENSATION)

osazenstvo:4x clon White Russian

prvně bych chtěl poděkovat kamaradovi 'Ts@FnI'* za pomoc pri rozjezdu

první série : 2xjack herrer,2xpower skunk,problemy s vysokou teplotou a sviluskama vzaly za sve,na prvni serii kde slo hlavne o preziti se podarilo vypestovat dobry kour o mensim obsahu.celkovy suchy material cca 60g coz na 250W je o nicem ale nebylo ani poradne wybaweni(aktualni podoba po dalsich investicich)

dostavame se k aktualni serii, v 3 tydnu 18/6 problem s extremne nizkou teplotou v noci(historie teplomeru ukazala 7stupnu)prislo na radu prestehowani a rezim 24/0 na zotaweni,takto jely dalsi 3 tydny.pri teto periode pouzivana technika zastipovani centrani spice(wzdy nejvetsi vyzivovaci listecek co 2-3dny plus ohybani kolinkama(to jsem delal poprve a docela jsem si na tom ulitl.wzdy po tydnu pridal nowe kolinka,celkem padlo na cely obsah cca 50kolen) .holkam to ale welice prospelo a krasne se rozkosatili,nasledek nizke teploty w rustu nawic trochu zakrnely a tak z nich pri prepnuti na 12/12 byly male huste bonsajky coz mi pri welikosti boxu wyhowuje.a nawic je na ne krasny pohled kdyz je 30 sisek zhruba ve stejne wysce.
co me trochu prekvapilo byl rychly nastup kveteni,uz po 1 tydnu jasne naznaky tworby palic a na konci 2 tydne 3-5mm palice.vysvetluji si to jedine tim ze byly na rustu relativne dlouho 6-7tydnu a uz to proste chtely :D . momentalne se nachazim u konce 4 tydne (3a4 tyden pouzit GREEN) a spice jsou cca 3cm x 1cm :D :P opravdu kraaasny pohled. zalivam v intervalech po,st,pa a wikend maji wysouseci.s timto zpusobem jsem celkem spokojeny,kytli si nestezujou.bohuzel pri prepnuti na 12/12 doslo k opetovnemu prestehovani a momentalne bojuji s wlhkosti.drzi se u 25-30% a ne a ne wys(resim miskou s hadrem a plus 1 denne dawam mokry hadr do potrubi pritahu.

foto: prvni 4 aktualni serie cca 3 tyden od prepnuti 12/12
5. fotka macro jack herrer z 1.serie


(PS:indoor zahradniceni me tak chytlo ze jsem si z nudy udelal behem 3 hodin micro s usporkou a z nudy nasazel seminka no a jedou nejaky 5 tyden a maji se cile k swetu :D)
'Ts@FnI'*
myslim ze nemas za co dekovat....ale to sem nepatri.... jinak kolik ti to dela vlhkost s temi hadrami??? mozna lepsi zvlhcovacka nebo ten sutr... jinak bych rek ze na 4 tyden je to celkem bidne ale tak vysvicena zarovka dela svoje (podstatna vec bych rek) green je dost dobra vec kazdopadne jsem ted objevil neco noveho funguje to na stejne bazi akorat z vetsim podilem te super rasy tak uvidime.....jinak jack je krasny je to zatim muj top a rusacek je zatim taky dost dobry.... tak uvidime..... budu sledovat a tesit se na tipovacku :-D
MangekyouSannin
:D a tak musel jsem se zminit. no moje pokusy o zwyseni wklhosti bohuzel neuspesne. pres 35% sse nedostanu. no lampa je nejdulezitejsi wec a uz se tesim na nowou ale zas bidne bych nerek. od prepnuti 3tydny ale od zacatku kweteni 2. samo ze by ti mohlo byt lepsi ale bidaci to nejsou :D
MangekyouSannin
jo a stejne jako ty prispewek ze 6 tydne a fotky ze 4teho i ja pripewek ze 4 teho ale fotky sou foceny tak po 2,5-3 tydnu od prepnuti.coz si myslim newypada wubec zle :)
šapša
Usetri si penize za GS, Metrop je komlet hnuj. Kup misto GS radsi ofuky a tu lampu. GL.
MangekyouSannin
nene GS jsem dostal jen lahwicku na narozky.newim s metropama jsem spokojenej.lampa uz je w reseni,rikam na wanoce prijde :D driw to bohuzel nestiham tak aspon na konec kwetu.a ofuk budu resit az pri dalsim rustu(docasne se tam neco mensiho hodi ale myslim si ze na kwet neni az tak duleźity jako na rust.momentalne musim nasetrit na hnojiwa uz dochazeji.tak tak dodelam serii
'Ts@FnI'*
no hadat se s tebou nebudu je to tvuj pest a nikdy jsem nerek ze to jsou bidaci jen ze na 4 tyden je to dost bydne jinak souhlasim z borcem jak z ofukem kterym si muzes stelovat teplotu tak z lampou :-D plagron je celkem vychytany na cocos a ne tak drahy jako metrop myslim si ze metrop je dobry v tom ze muzes komunikovat z kytkou jako ze si rekne ceho ma dost a ceho malo......proste ted chcu dusik dostanes mr... chces fosfor ...... no a nekdy tak zkusas az to spalis :-D
MangekyouSannin
Zdrawim growers,mam tady dalsi UP,pribyl mensi ofuk lampy(moc to nepomohlo ale s teplotou problemy nemam),co je lepsi zprava, od zitra(presne prwni den 5.tydne) jedu na nowou lampu(PHILLIPS SON-T plus 250W) :D uz se tesim na ten rozdil oproti te jete.kytli si wicemene na nic nestezujou(mensi hnednuti spicky 2 listu),zitra jeste wzdatna zaliwka EC 2,6 pak uz zacnu asi pomalu ubirat.

foto: 28.den 12/12
MangekyouSannin
aby to tady pekne zilo tak prikladam par fotecek a nejake info.wcera jsem zacal aplikovat ,,UMPH POWER (snad nejaky booster-dostal jsem na narozeniny), holky pekne snasi novou lampu,i kdyz se mi zda ze trosku zpomalily(tipuju na drivejsi mensi problemy s casowacem) , zalito s odhadowanym EC 1,6-2,0(dwojita a posledni dawka GREEN SENSATION-troska experimentu). v planu hnojit do konce roku a pak uz flush(at je to mnamka :D )
MangekyouSannin
Zdrawim,chtel bych se jeste dodatecne zeptat jestli nahodou nemate nekdo nejake zkusenosti s tim UMPH POWER od vyrobce G.E.T. The Power . zaroven jsem si zapujcil poradny fotak a tak se s vami muzu zase o neco podelit.kyticky mi delaj radost.wypadaji zdrawe a na nic si nestezuji.prekvapenim je ze porad neni zapotrebi pachac :D po osahani jemna sladko-kyselkave aroma ...... uz se moc tesim :P

foto : 33.den 12/12
MangekyouSannin
macro
MangekyouSannin
...
'Ts@FnI'*
pachac nebudes potrebovat az dokonce tomu ver.........:-D
MangekyouSannin
taky si myslim.skoda mohl byt trochu wic aromaticky pac ma fakt nadhernou wuni :)
'Ts@FnI'*
aroma jak aroma ale ty palky jsou jak beton a furt ho kropim a furt boptna :-D
MangekyouSannin
zdrawim growers,takze nowa lampa uspesne switi,diky chladnemu pocasi zwladam chlazeni a rozhodl jsem se dat rostlinky blize swetlu(kwuli chlazeni bylo 30cm od wybojky) a to na krasnych 15-20cm...spolu s nowou lampou to kytickam prospelo,bohuzel se mi zda ze neboptnaji uplne tak jak by mely(asi se podepsaly welike problemy w rustowe fazi) . inu, i tak werim ze mnozstwim prekonam prwni serii a hlawne rusacek mi to wynahradi kwalitou :)

info: T u spic 28-31 den
noc-17,5-21
vlhkost: 30%
EC:cca 2,0
Ph: ? odhadem 6


foto:37:den 12/12
MangekyouSannin
39.den 12/12
koogi1
Čus jako makro to ujde,ale vyfoť celou rostlinu ať se můžeme pokochat
celou krásou co pěstíš.
Dík
MangekyouSannin
cus. oukej zitra rano nafotim komplet.prozatim co tu najdu :)
koogi1
No jo je to pěkně huňaté:) parádní.
Jak dlouho plánuješ svícení?vypadají že snesou ještě hodně dnů světla
ale to se vyplatí je to dobrý model.
MangekyouSannin
no jako w planu je 60.dni ale samozrejme dle stawu kytek.wyhoda ze kamos bude sekat kratce predemnou takze cca budu wedet jak dlouho chteji(melo by je jednat o stejne rezy) ale jako mas prawdu wypadaji ze by snesly pac zas tak welke to zatim neni ( +- zapalowac) , no jo.padlo hodne kolinek ale prostor byl wyplnen takye spokojenost :)
MangekyouSannin
tak nejake to slibene foto
MangekyouSannin
tak mame tady posledni letosni den,wsem dekuji za K+ , cenim si toho,holky mi pekne kynou,par dni se moc nehly a tak jsem mel obawy ale dnes me mile prekvapily,vcera dostaly posledni krmeni se snizenym ph(omylem prehnal s ph down) tak snad jim to moc neublizi,od zitra uz jen wodu nawic jedu na tyden pryc a tak nebudu mit holky pod dozorem(snad se o to domaci osazenswo radne postara)

nejake dnesni foto 43.den 12/12
1-2:ta nejmensi(fotim wzdy ji,je nejblize :D)
3-4:celek(bohuzel rano uz jsem nestih tmu)
5:wysledek trestani kolenem(joooo pekne jsem ji pokroutil :D)
koogi1
Jo jo vypadá to dobře,jen se mi zdá že jsi je mohl trochu víc přihnojovat
jsou až podezřele pěkně zelené a nemají ani jednu spálenou čepel od
hnojiv což může být vysvětlení že se ti to pár dnů nehýbalo a navíc
si myslím jak na to tak koukám že výnos mohl být daleko tučnější:)
Ale jinak to máš fakt moc pěkné.
MangekyouSannin
ano souhlasim.wynos mohl byt urcite lepsi,je to dano problemy w rustu a taky ta wyswicena lampa..no proste hodne faktoru,ohledne hnojiw,nejwyssi ec bylo 2,7 pak jsem to uz pomalu snizowal,ted uz ani nemerim(meraky byly pujceny) no spicky jsou lehce chytle ale oprawdu jen tak 1-2 mm.prawe sem to zas nechtel prepalit,za barwu jsem ale rad,po miule zkusenosti se swiluskama kde jsem co 2 dny otrhawal znicene listy a we finale z toho byly oholene chudery,tak ted se aspon powedly pekne kytli
koogi1
hmm tak to je fakt docela nářez na to co ti chybí nová lampa atd.
Jak říkám mohlo to vypadat lépe,ale jak tak čtu tak ec jsi jim dával
dostatečné to je škoda že ta lampa je vysvícená mohly to být ukázkové
kytky:D
MangekyouSannin
od cca 16.12 uz je lampa nowa.ale i tak.....ale sem rad.ze se libi.kdyz srownam me zkusenosti s wysledkem tak jsem celkem spokojen.(wzdyje co zlepsowat )
koogi1
Jj pořád se máme co učit:D
MangekyouSannin
koogi1: cowece s tema listama si to dobre zakrikl :-D dnes rano rezawe flicky a lehce spalene koncecky listu :-D .hehe jeste ze dnes zacal flush tal snad budou holky w cajku.ode dneska uz totiz nebudou pod mym 24h drobnohledem(ps:kynou kazdy den,delaji radost )
MangekyouSannin
zdrawim growers po dlouhe odmlce.talze jsem se po 14 vratil domu.vse v pohode kytli dozily s peci ostatnich.bohuzel jelikoz zase musim na 14 pryc tak dnes probehla kosa(cca o tyden drive)bohizel nedalo se nic.delat.clowek si to prpste rad udela sam nez aby to za nej delal nekdo jiny.nebyl by prpbm w duvere ale o ten pocit(vsak to znate)takze pocitam lehce nedozrale ale.zase bude high.ted uz.pekne wysi a susi se.wypadaji nadherne a pozdejii hodim foto ze strihu(moc sem to nedokumentowal) ale hlawne po ususeni smoke report a wynos.ten me cellem zajima :-) . takze zatim diky wsem co se o muj pest zajimali,jeste se ozwu :-)
MangekyouSannin
tak tedy nejake ty fota kosy ale jak rikam neni moc o co stat. zkusim se zamerit spise na finalni suchy produkt (fotka se zapalowacem neni nejwetsi palice :) ) newim proc jsem to tak fotil ale muzu rict ze co nedokwetly we wysce to dohnaly we zdwojnasobeni sirky takze bobule :)
koogi1
Zdar vypadají dobře i na to že jsi je kosnul brzo,no alespoň to
nebude žádný vrahoun při kouření a bude to pokouřeníčko
na celý den.
MangekyouSannin
Souhlasim.wcera.3 zilky spodku rychlosus.a neumel jsem usnout.fakt spokojenost XD white russian se asi dostane na spici mych oblibenych wzoru.uz se nemuzu dockat finalni chuti jelikoz.na flushii sem si dal oprawdu zalezet
'Ts@FnI'*
no tak jako melo by se to nechat aspon dozrat do takove faze kdy je vetsina plyskyrice do bila trosicku zakalena ne pruhledna znamy seknul rusa taky brzo a kouri o dost min nez ten muj ..........a bouzel to neni jen muj nazor........jinak je to v kldecku ale viiis jak porad mame co zlepsovat.....
MangekyouSannin
zdrawim growers,po delsi nechtene odmlce sem zde zpet abych toto wlakno nejak uzawrel.kwuli nenadale komplikaci jsem byl nucen byt delsi dobu pryc takze jsem nemoh kontrolowat suseni a krapatek mi to preschlo.(ano je to i podminkama k suseni-mohly byt lepsi) takze sem to soupl do lednice. a wysledek pestu? cca 110g + cca 20g spodku. ano na 250W nic moc ale jak wsichni wime,porad je co zlepsowat a wysledek je lepsi nez prwni pest takze nejaky pokrok tam je i kdyz maly :)
chut:zatim newyrazna ale je to tim susenim nawic to chce cas :)
wzhled:krasne osypane palicky
ucinek: i pres predcasne seknuti jsem celkem spokojen,uz pri koureni brcka jde citit mensi tlak na hlawu,pri wetsi konzumaci umi i solidne unawit(ale tech par dni jdou poznat,urcite umi rusak predwest wice)

timto dekuji wsem kdo se o me wlakno zajimali a i tem kterym jsem stal za K+

PS: ano,jak jiz bylo zmineno wyse ....wzdy je co zlepsowat :)
MangekyouSannin
muj 3.pěst 250W

zdravím vás milí kolegové,rozhod jsem se že sem postnu i me 3.kolo ale nebudu zakládat nové téma a to z několika důvodů:
1)v růstu a začátku květu jsem vůbec nefotil
2)ze začátku jsem měl problémy s malými klony(upřesnim) a nečekal jsem od toho nic slavného
3)toto kolo je mé poslední s 250W,dále si dám menší pauzu a po dovolené se chci pustit na 400W (tato skříň je velmi putovní a doufám že dobře poslouží i novému majiteli :D)

a teď k pěstu: osazenstvo 2x The Ultimate 1x Sour Diesel 1x Skunk1

Původně byly zakoupeny řezy 2x sour diesel a 2x ultimate(do tohoto boxu,ještě 2x ultimate do micro) .Bohužel nízka vlhkost a včasné nezakročení vzala za své a jeden sour diesel odešel do nebe :D a tak o týden později přišel ještě jeden Skunk 1.tomu hodně dlouho trvalo než zakořenil a proto je malého vzrůstu,zato se krásně rozvětvil.
Sour Diesel se dlouho vzpamatovával ale po přepnuti byl dokonce krásnější než ulťaci,kteří to zvladali dobře a byl to takový klasický růst.vše jsem se opět snažil korigovat kolínky(na fotkách lze vidět)

Hnojiva metrop mi pomalu docházela a proto jsem zakoupil Jungle in Da Box společně s ph metrem essential a při přepnutí jsem přešel na tyto hnojiva a jako správný hladovec po palicích jim přidavám na střídačku Top Max(zbytky-už došel) a PK 13-14 (mám ještě tak na 2 dávky).
S hnojivem jsem začínal opatrně a kytky mi pořád žloutly,obzvlášť ulťaci.
U tohoto kola zalevám dle váhy a vysušení kokosu,a nikdy mi nevytéká voda do podtácků,tak jsem prolil čistou odstátou vodou s ph 5,8 abych zjistil výtokové hodnoty- ph jakž takž v normě,od 5,5 do 6,0 .
Teď chvilku hnojím čiste jen JiDB v kocnentraci podle tabulky na EC 2(když jsem zmeřil měla cca o 0,2 míň než jsem předpokládal)
(uff to jsem se zas rozepsal :D , takže k aktualnímu stavu)

Dnes 37.den od přepnutí na režim 12/12 (foto z dneška)

SKUNK1 : malinká kompaktní rostlinka která nahodila neskutečne tvrdé nugety a s aroma klasického skunku.bohužel mou chybou chytl listovou plíseň tak bohužel přichazí o listy a počítam ze půjde o něco dřív než zbytek,jelikož je chci tentokrát nechat aspoň 60-70dni

SOUR DIESEL : po přepnutí hodně vyletěl,jelikož jsem čekal s přepnutím na toho skunka.bohužel ma nejtenší a vzhledově nejmenší paličky a jsem zvědav jak to bude váhove v porovnaní se skunkem.snad mi to aspoň vynahradí chutí,voní krásně sladce a místo krystalků ma na paličkových listech lesklý film

THE ULTIMATE : i když jsem zprvu ulťaka nechtěl,nakonec jsem za nej velice rád.opravdu ukázal zač je jeho jméno.tak velký TOPovky jsem v této skříni ještě neměl.a to na jednom je z RW kostky malá bocní větývka a na ní srovnatelný banán jako topovky(viz. foto)
navíc tak krásné chuchvalce krystalů.doufám že mi udělá více jak 30g na kytku (30g/k - minulé kolo)

Tak myslím že jsem toho zatím napsal až až takže už jen fota

foto 1-3 celek
foto 4 porovnání nejmenší skunk1 a největší sour diesel
foto 5 vypodložení obrovského rozdílu kytek
MangekyouSannin
foto skunk1
MangekyouSannin
foto ultimate :P

foto c.5 postranní banán srovnatelný s topovkou,zapalovač začíná zhruba kde začíné palice
MangekyouSannin
UP:

dnes 47.den 12/12
teplota: DEN box 27-32max,špice(pod listem) 26-28 / NOC 20-24
vlkost:40-55%
ph: vstup 6,4 / výtok 5,4-5,8
ec: vstup cca 2 /výtok neměřím

Tak mi holky začli nahazovat hnědé pestíky až na SD,ten je pořád bílý.S1 už dostal 2x 2L čisté vody s upraveným ph.počítam že by mohl jit do týdne pod nůž,okolo 55.dne . Zbytek se uvidí podle Ulťáků,páč na 1 kytku svítit opravdu nebudu.Když seknu S1 místo něj pujdou do boxu 2 řezy z micro(1x ultimate +1x skunk1),ať si taky trochu dopřejou sodovky a navíc se uvolní místo kde kytce před koncem dopřeji 2dny tmy.

A nějaké foto:
1-3 : skunk1
4,5 : sour diesel
MangekyouSannin
1-5 : ultimate
MangekyouSannin
zdrawím, tak co jak se wám daří w těch hycech?mě teda moc ne a jsem rád,že už mi toto kolo pomalu končí. w boxu 35st. u špic 28-30 takže žádná sláwa. +- nějaké 3 týdny do konce takže předewčírem poslední hnojení a teď už jen uprawená woda.S1 už byl přemístěn do zhasnuté micro s odtahem a ofukem.zbytek osazenstwa takřka bezezmen.SD se ještě nafukuje a pořád má jen bílé chlupy,ulťáci se mi zdají,že už ani nenafukujou a jen pozwolna hnědnou.toť zatím wše.foto dodám w dalších dnech,moc to nefotim
MangekyouSannin
zdrawim,tak w těch hycech se to nedá ukočírovat a w sušírně bylo stabilně 30st. a 55% wlhkost , a tak se dalo čekat že sušení bude rychlowka.
Topowky maji cca 3,0-3,5g a počítam že středy ještě budou wlhčí,ale minulou serii mi to přeschlo a tudíž teď se snažím radši míň než wíc. celkowě jsem tedy na SKUNK1 napočítal 29,5 g což po dosušení topowek bych typl na 25g
na tak malou kytičku jsem wcelku spokojen a zároweň jsem zwědaw na zbylé 3 kyti

nejake fota skunk1

EDIT:
SKUNK1 - vzhled: 8/10 (vcelku kompaktní palice s velice chlupatou špicí)

chuť: 6/10 (lehce citrusová chuť ješte s nečím smíchaná,na 5 dni sušení až překvapení a spokojenost)

ůčinek:8/10 (krásny high, žádny gaučak ani po více jointech)
MangekyouSannin
UP:

dnes 59.den 12/12
teploty wyšší kwůli wedru,naměřený rekord byl 38,5 na swětle
wlhkost pořád stejná min. 35 max 60
ph a ec už tak nějak neřeším,od oka srownám ph w odstáté wodě a leju to tam :)
Widím to ještě tak na týden,možná o wíkendu tma a příští pondelí wytoužená kosa,jelikož zásoby skunk1 mizí záwratným tempem.

SD se tak krásne nafoukl a ztwrdnul,že jsem se bál ho přenést do wedlejší místnosti na denní swětlo kwůli focení takže jen pár rychlowek

foto1 - Sour Diesel
foto2 - Ultimate
foto3 - Ultimate
foto4,5 - celek(v popredi ultimate z micro asi 3 tydny na qetu z toho tyden pod sodikem)
MangekyouSannin
UP:

62.den 12/12

Holky už nevykazují žádné změny a tak silně uvažuji o konci.Kokos pěkně proschlý a tak asi zítra ještě nechám rožnuto,víkend tma a v pondělí manikůra.
Neuvěřitelně se těším,vypadá to nebezpečně.

Foto: 1 a 2 DVA ULŤÁCI
3 ULŤAK
4 a 5 vybulený SOUR DIESEL
MangekyouSannin
foto

ULTIMATE
MangekyouSannin
foto

SOUR DIESEL
MangekyouSannin
Holkám jsem dopřál poslední 12h den a poté něco přes 36h tmy,ostříhal od listí a dal dosušit tak jak byly(v květináči) do krabice.

Nějaké fota po manikůře,kolínkama jsem to musel trochu roztáhnout abych se tam vůbec dostal s nůžkama.
Většinou jsem bral jen velké listy a paličkové nechal pro jejich obsypání krystalky

Fota jen ulťáci,sour diesla jsem nějak zapomněl nafotit
MangekyouSannin
+ bližší foto(macro bych to asi nenazval :D )
MangekyouSannin
tak SOUR DIESEL už nám pomalu uschl na konzumowatelnou hranici,ještě ho dosuším w krabičkách(nechám je pár dní pootewřené)

Dopadlo to wcelku obstojně,z této kytky bylo celkem 40,9g a to 27,9g pěkných palic(růžowá krabička) a 13g malých paliček(modrá krabička) ,ne wšak spodků ale z malých paliček pod wrcholkama

Nejvíc mě zaujala na Sour Dieselu jeho chuť,takowý jedowatý odér,neumím to k ničemu přirownat ale určitě min. 1 kytku pojedu znowa :) až tak moc mi chutná

Účinek je naprosto w pohodě,absolutně žádná únawa(řek bych ze by určitě snesl i 70-80dní)

Ulťáci ještě schnou a tak na celkowý wýsledek si musím ještě pár dní počkat,zatím jsem s wýsledkem spokojen.

Pěstu zdar
MangekyouSannin
Tak máme tady závěr,ulťáček už je taky hulitelný a tak jsem ho převážil a uskladnil.A jak to tedy dopadlo?Na 2 kytkách bylo krásných 108,1g z toho 83,5g špic a malých horních palic a 24,5g spodních paliček.
V součtu nam to tedy dává rovných 174g a tak jsem nadmíru spokojen.

Vzhled: 8/10 - palice nejsou tak twrdé jako u ostatních modelů,zato úplně obsypané cukrem
Chuť a Vůně: 6/10 - woní spíš tropicky ,chuť bohužel hodne nevýrazná
Účinek: 8/10 - slušně zmašťovadlo,né že by vás zrovna usadil do gauče ale potenciál má (nechal jsem ho pěkne dojít,většina chloupků byla hnědá)
Výnos:10/10 - s 50g na kytku jsem velice spokojen

Tak a teď nezbývá nic jiného než to pěkne všechno spotřebovat,a po menší pauze se pustit do 400W.
Chci poděkovat za K+ moc si jich vážím.
MangekyouSannin
TOPovky


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma