Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Přesušená marihuana - Klikni zde pro originální téma
Pedroso
Zdravím.Mám již asi 3 měsíce uskladněnou marihuanu v zavařovačkách.Ovšem mám dojem že stále schne.V této fázi bych již řekl že je přesušená.Může mi někdo poradit jak obnovit její částečnou vlhkost?Za každou radu děkuji.
Pedroso skus tam dat tenky platek jablka na par hod
šapša
Malinko tam šplíchni vodu rosítkem a dej zavařovačky do mrazáku už zejtra to bude ok pokud je tam budeš mít nonstop bude chuť lepší a lepší GL.
Whiskey_777
já to řeším třeba ovocem jakou tabáku rozkrojíš kůsek jabka a dáš ho k tomu na nějakou dobu den, dva dny zkusíš uvidíš....
miravlak
jabko mění chuť,lepší je mrkva ;) xD
šapša
jj jabko je fakt pecka stejne jako bude mrkva pac uz ganja neni preschla ale zacne krasne plesnivet pokud to kazdej den nekontrolujes dobrou chut preju taky tam muzete flaknout kuru z pomerance to ma zas treba WW svy typicky aroma :D
Luigi zahradník
Kámoš takhle vlhci tabák: do menší nádoby dá horkou vodu, do druhé tabák ( trávu) a celé to prikryje velkou misou, nechá to podle potřeby. Pod misou vznikne pára a zvlhne ti tráva
travodlak
čus...jak píše šapša...jeden dva plátky jabka do pixly...nechat přes noc a ráno by to mělo bejt akorát...
asusk73s
Zdravíčko. Tenhle thread mě zaujal a proto ho zkusím oživit.
Mám trochu víc suchý materiál a chci aby palice nabraly vlhkost a vitalitu. Kamarád mi doporučil orosit rozprašovačem a dát do mrazáku. Zatím mám úrodu v lednici ve sklenici. Uvažuji i nad kouskem kůry z jablka ale ten rozprašovač se mi jeví lépe. Ale myslíte že je dobré to orosit a dát na mrazák? Nebo raději orosit a dát do lednice i když nechci riskovat plíseň.

Díky za odpovědi a oživení tématu.
Madical-Strains
Orosene a do mrazaku ??? :frog: To me tvuj kamos pobavil. Orosit a dat zpet do sklenic bude asi stejny nesmysl ale treba se pletu.
Proc si myslis ze v mrazaku by se mel teda skladovat jiz perfektne vysuseny material?

Pokud vse zklame a nic nepomuze (kura-pomeranc,jablko atd.) tak se doporucuje z presusenych kvetu provezt vodni Curing na 2h s vlaznou vodou a pak vodu vymenit a opet 2.hodiny, s velmi opatrnym a neznym michanim, pak susit za pomoci ofuku na situ , zni to podivne ale namirenych primo na susici material.
A pohlidat si tentokrat lepe tu dobu presuseni . Vysledny material bude vetsinou tmavy az cerny. Chut a vune lepsi nez pred tim ale ubyde trochu na vaze.
Neni to z me zkusenosti ale vycetl jsem to v jednom zahranicnim vlakne.

At se dari !
Bitir
Na presuseny palice je dobry dat treba 100g suchyho a 300g certvyho matrosu. Az sou ty novy takovy gumovy, tak to zavres do nadoby a hlidas ,michas a dosusujes. Ty presuseny si nasaji vlhkost z tech certvych a docela dobre to pak voni . Jen nevyhoda ze potrebujes cerstvej material.
Pak jak psal medi, jabko,kura atd atd.
Madical-Strains
No ja jsem prave o tomhle cetl a ta kura z ovoce je pry jen takova nouzovka ktere bychom se meli ale radeji vyhnout. Bohuzel jsem nerozumel dobre tomu prekladu z jakeho duvodu konkretne se tomu vyhybat.
O neco lespi reseni je dat k presusenemu materialu do sklenice jeden dil treba hlavkoveho nebo ledoveho salatu.( zeleneho se svetlym stredem)

Ovsem uplne nejlepsi reseni je udajne ten kratky vodi Curing.

Zkusim ho teda vyzkouset s trochou matrose.



alpine
Zkuste kurku chleba,ne tvrdeho samozrejme.
alojz61
Tak to zvlhčování pomocí kůry z ovoce, nebo bramborou jsou spíš staré čundrácké recepty na zvlhčení dýmkového tabáku. A je to asi nejjistější cesta ke vzniku plísní.
Jinak modernější zvlhčovací "technologie" doporučuje na dýmkový tabak použití keramickýho střepu namočenýho destilovanou vodou. Ten keramickej střep lze koupit ve slušnějších trafikách, kde vedou aspoň základní dýmkařský potřeby. Jinak byl k mání na Cannafestu u jedný firmy s kolem štěstí.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma