Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
uchladi tt125 a klipsnak 400w hps s cooltube? - Klikni zde pro originální téma
Bomber
Zdravim myslite si ze mam sanci udrzet normalni teplotu v Homeboxu S(80x80x160) kdyz tam nacpu 400w sodik, stinidlo s cooltube a jako odtah použiju tt125(220/280 m3/h)? Diky za rady
Bomber
ps. : kdyztak nejaky ventilator doporucte ale mel by byt co nejtissi to pude
Hy3nA
mělo by to být v pohodě, tižší jsou ventilátory TD silent, ale i dražší, popřípaadě nějaká zaboxovaná ufaa nebo ulity, nebo regulátor otáček, možností jhe spousta, záleží, kolik na to máš:)
petis__
Záleží kolik máš peněz na jiný ventilátor? Jaká je teplota místnosti kde je box? http://www.elektrodesign.cz/web/cs/...ichy-ventilator třeba tenhle ventilátor by to měl uchladit vpohodě, ale za cenu 4500,-.
marw
Ahoj uchladíš to určitě a to i bez té cool tuby,stačí jen nastavit rouru odtahu tak aby byla 15 až 20 cm od zadní strany světla,to znamená nad stínítkem,cirkulační větrák dáš na protější stranu než je roura odtahu a máš vyhráno, v případě,že bude odtah přímo z cool tuby nevidím v tom opět problém,na cooltubu se vyprdní a kup stínítko,uchladíš to určitě a rozptyl světla bude mnohem lepší,jel jsem takhle 400w na prostoru 70x70 x140 a no problém,opravdu zde není třeba nic sáhodlouze řešit,jo jen pro zajímavost odtah i přitah byl z jedné místnosi a to té kde sem pěstoval,teplota v místnosti 22 až 28,čus.
Whiskey_777
citace:
Původní příspěvek od petis__
Záleží kolik máš peněz na jiný ventilátor? Jaká je teplota místnosti kde je box? http://www.elektrodesign.cz/web/cs/...ichy-ventilator třeba tenhle ventilátor by to měl uchladit vpohodě, ale za cenu 4500,-.


tady můžu domluvit pěknou slevu ,-)
.
...
marw
Frajére co rozdávaš negativní karmu bez podpisu,děkuju seš machr!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma