Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Párkem zalévané, Pájou hnojené, 2012 - Klikni zde pro originální téma
Zambathan
Zdravim všechny growery a growerky,
jelikož už je prosinec a už ortodoxně začíná zima, rozhodl sem se, že sem hodím takovej krátkej overall report za letošní sezónu. Chtěl sem s tim začít dřív, ale nedostatek fotomateriálu a lenost zkrátka vzaly za svý :)
Zambathan
No zprvu vám prozradim pár stručných a výstižných info jak sme postupovali.
Letos sme si obstarali úplně nový místečko, na začátku května sme už začali sázet, jako substrát sme použili takovej zajímavej mix (plagron / koňský koblihy / místní půda / eště nějaká trochu těžší půda dovezená z pole),
jakožto odrůdy jsme letos volili taky tuze zajímavě - quasar, purpurea ticinensis, G13xMTF a G13xPassion#1 s tim, že ke konci se purpurea ticinensis a G13xPassion1 projevily jako nejvíc sativoidní z osazenstva. Quasar měl hodně velký sklony k tomu dělat až přespřílišně velký palice, a to se nám pak stalo osudným, ale o tom pozdějc ..
Všechno sme to prostě namíchali a naházeli do jám cca 30 - 40 litrů objemu.
Zambathan
Takže nějak takle sme začínali ... na obrázcích celkovej pohled, malej quasar, malá purpurea.
A eště sem zapoměl dodat. Zpočátku, vlastně už nevim proč, asi proto že sme se báli neefektivní klíčivosti, sme to rozsázeli jak úplný vocasové. Do jedný díry sme třeba naházeli tři semínka v očekávání že vyklíčí tak jedno xD (zrovna na tom poslednim obrázku sou tři G13xPassion1 v jedný díře, dorostli všichni ale do obrovský vejšky, a zdálo se, že jim to ani moc nevadí že sou tak našitovaný na sebe, my sme je od sebe akorát trošku roztáhli provázkama) No zkrátka výsledek byl ten, že sme byli donucený to všemožně rozsázet, najít eště jedno sekundární pole opodál a prostě s tim nějak takle různě čachrovat machrovat, až to těm kytkám ani moc dobřže neudělalo. Jenom podotýkam že fota sou zhruba koncem června
Zambathan
No a přehoupnul se červen na červenec, a takle nějak to pokračovalo ...
1. foto quasar - ten se neuvěřitelně rychle táhnul
2. foto - tři G13xPassion1 dle našeho roztahovacího systému vedle sebe xD
3. foto je zase ten quasar
no a poslední foto je takovej pohled skrz.
Ještě dodám, že někdy v týdle době se nám stala dost neblahá událost na sekundárnim políčku a to sic že nám na kytí trochu "zaútočil prasák", jednu úplně vohnul dolů (takovej přírodní supercropping, škoda že nemam fotku, bylo to fakt vtipný :D ) tak že byla opravdu veliká řehole jí zas ohejbat nazpátek no a ostatní pošlapal. Naštěstí se tam takle vyřádil naposledy ...
Zambathan
Ještě poslední dvě fotky (co stojí za to nějakym způsobem publikovat) z konce července.
A to sme se báli že na místě svítí málo slunka, naštěstí sme se přinejmenšim mílili ...
Zambathan
a Přehoupneme se pomalu na začátek září a začátek květu, škoda, že se mi za celou tu dobu nepodařilo vyfotit nějakou souhrnou fotku těch kytek s palicema, mam tu dost bídnou zásobu, popřípadě to někdy v budoucnu doplnim ;)
jinak na fotkách sou detajly palic purpurei a ten ne-celej-vyfocenej velikán je G13xMTF
Zambathan
Eště sem zapoměl napsat, jak to dopadlo se selekcí pohlaví. Letos to byla staršná bída a nedovedu si to nijak vysvětlit, možná to bylo tim, jak sme je na začátku trochu potrápili tim jak sme je vehementně rozsazovali, přesazovali a podobný sračky ... Celkem bylo 15 kytek z toho 10 samců.

jinak do fotek připojuju víceméně ty poslední ze sezóny - je tam detajl quasarovy palice, a potom je trošku z dálky - jak sem řikal a je to i vidět, quasar měl extrémně moc hutný palice, bohužel se to ale koncem září/začátkem října kdy akorát zrál projevilo akorát tim, že ty palice v sobě držely vlhkost, nestačili sme se divit a už z toho konce září začal dost plesnivět, postupem času nám plíseň vzala moc z tohodle quasárka, vysvětluju si to jenom a jenom těma přeextrémně hutnejma palicema.
A poslední foto je porovnání G13 s průměrnym humanoidem :)
Zambathan
NO a k závěru eště dodám, že sušící místo sme měli taky dost bídný. Byl to vlastně bejvalej kurník no a dost těžko se tam štelovala cirkulace vzduchu, jelikož to šlo udělat jenom tak, že bych tam celej den stál a foukal jak foukáč, ale ani to by asi nepomohlo :/.
Nicméně zkrátka a dobře místnost s malym přístupem vzduchu a s počasím obdobnym jako je venku (no a že v ten čas zrovna začalo pořád extrémně pršet) - zkrátka a dobře první várka quasara začala plesnivět mnoho moc, takovej ten první útok byl fakt nečekanej a agresivní. Nastal čas to zarazit a tak sme si dali trochu času a prostě všechen ten houbovej povrch otrhali /ostříhali/odtrhali ... vcelku úspěšně, další útoky už byly jenom malý.
A čim menší kytky s menšíma palicema sme tam nechávaly sušit, tim míň tam bylo plísne, až ke konci sušení se tam už ani žádná nevyskytovala :)
Sumasumárum, nám ta plíseň snědla tak 50 - 60 g z celkový sklizně. Jinak abych to přehodnotil letos na gramáž, hrubym odhadem bych řek, že z těch 5 kytek je tak 320, krom tý plísně samozřejmě xD.
Prozatim se s váma loučim, časem na mě možná natrefí nějaký dobrý fotky, který bych mohl ještě sdílet, jinak děkuju za sledování a přeju hodně štěstí. Jah bless
Párek! Brkosaj
Buďte zdrávy přátelé pěstitelé,
jenom bych chtěl dodat, že to Zambathan trochu popletl a pomíchal, v podstatě vše co bylo řečeno na adresu Quasara platí pro Purpurei ticinensis, které sme měli v počtu dvou(to byly ty plesniví hovada). Quasar se projevil indikově, hodně větví menší palice a ze začátku nechtěl vůbec kvést, ale dotahl to až do konce, sklizen byl koncem října.
Závěrem: sezona to byla uspěšná, řekl bych že máme zavařeno víc než 320 :D. Jah nám přál velmi, budiž mu zato kouřem poděkováno.
Párek! Brkosaj
...našel sem fotku Quasara tak se pokochejte. Jo málem bych zapoměl, odrudy sme měli od člena JAHmaičan, takže díííky moc čéče vážně supr sémě!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma