Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Praha 3.5.2003 Letná a možnost komunikace - Klikni zde pro originální téma
Kvetak
Jojo, už se tu hodněkrát psalo, že by nebylo špatné se sejít, ale je tu jediný problém jak se sejít-někdo bude mít tričko grower a ten bude bez problému, ale ostatní co tričko nevlastní (já) budou muset někoho s tričkem vyhledat, ale zase já (aniiž bych vlastnil triko), mam jinou (fonickou) možnost jak se sejít.

Jelikož vlastnim vysílačku PMR (446MHz) vysílající na volném kmitočtu (na tomto pásmu může vysílat každý bez nutnosti amat. zkoušek apod.), tak by mně zajímalo jestli tady někdo, kdo bude v sobotu v Praze tuto vysílačku nemá?

Jednak by jsme se mohli sejít, ale zároveň by jsme mohli dělat jakousi operátorskou činnost a navádět nové účastníky MMM vlastnící tuto radiostanici přímo na letnou aniž by se museli ptát kolemjdoucích a složitě se vyptávat na cestu.

Osobně si myslím, že tuto vysílačku by mohlo mít poměrně dost lidí, jelikož cena za novou stanici je od 1000,- za obyč. do 3500,- za profesionální+cca 300,- za akumulátory.

Jedinou nevýhodou je to, že mě to napadlo až teď, takže asi dost lidí nebude schopno si tuto stanici pořídit a nebo zapůjčit od známých.

Za další bych se potřeboval zeptat Pražských spolupbčanů vlastnících tuto stanici jak to na tomto pásmu vypadá (myslím tím vytíženost jednotlivých kanálů), aby se mohl zvolit jeden z osmi kanálů, který je nejméně používaný.

To samé by mohlo jít udělat na CB pásmu (cca 27MHz)-tyto stanice jsou rozšířené ještě víc a popř. někdo kdo má oba typy by mohl zprostředkovávat spojení mezi těmito pásmy (bohužel vlastním jen PMR-jinak bych se o tu konverzi CB/PMR pokusil sám).

Toto téma by mělo patřit spíše do kanálu, ale jelikož mě tenhle způsob komunikace napadl až teď tak sem to "šoupnul" do nejfrekventovanějšího fóra, a proto prosím jestli by jej administrátoři zde mohli nechat aespoň do té soboty a pak přesunout nebo smazat. Děkuji.
Kvetak
Nu nic, nevadí jinak budete-li mít PMRku (446MHz) s sebou tak scannuju všech 8 kanálů


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma