Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Pěstování při periodě 11/11 za použití asymetrického cyklovače - Klikni zde pro originální téma
hej-rup
Moje teorie : nechám rostliny narůst do potřebné velikosti, koupím asymetrický cyklovač - http://www.elima.cz/obchod/crm-2h_uni-p-7289.html , přepnu na květ a nastavím spínání a vypínání světla po 11ti hodinách.

Moje praxe: zatím žádná.

Ptám se zdatného technika jestli jsem pochopil funkci tohoto produktu správně. Případně jestli už má s touto technikou zkušenosti.

Vím že se podobně řídí světelný den slepicím. Při produkci jednoho vejce denně se zkracuje den na 22 hodin, slepici to na tvorbu vajíčka stačí, ušetří se energie, čas a vyprodukuje se víc vajec. Pro slepici to není sice moc fér ale vajíčka má každý rád, že :)

Pokud by to fungovalo obdobně s konopím ušetřil bych každý den dvě hodiny času, jednu hodinu svícení... tím pádem pokud dobře počítám bych ve fázi květu mohl za jeden měsíc "ušetřit" 2,72 dne, tj místo 60ti deních cyklů 12/12 hodinách bych zvládl za dva měsíce 65,5 cyklů 11/11. A to se vyplatí!

Co vy na to?
PanPampalán
Hele nápad dobrej, ale myslím že by se ti snížil výnos právě o to co jsi na to nesvítil, jelikož každou hodinu co na kytku svítís, produkuje biomasu. Ale je to jen teorie, tak ať se vyjádří někdo s osobníma skušenostma.
Bárt
Kratší doba květu než12h zkracuje dozrávání i trochu sníží výnos a delší než 12h zase prodlouží dobu květu, ale zvyšuje výnos. Toto jsem četl v nějakých novinách a testovali to už.
hej-rup
No kdysi jsem zkoušel po 30 dni květu přidat kytkám jednu hodinu světla navíc, tj 11 hodin tmy a 13 hodin světla. Měl jsem tenkrát pod 250w sodíkem skoro čtvrt kila. Teď bych chtěl zkusit tohle.
jestedman
.
Škopejda
Co by to dělalo s kytkama? každý den by se jim o 2 hodiny posouvala celá perioda. a po necelých dvou týdnech zase od začátku. Jako kdyby nepravidelně vycházelo slunce, jednou v 6 ráno a za týden 18 hodin odpoledne... nevim no


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma