Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Léčitelství

 
Konopná mast a její výroba - Klikni zde pro originální téma
Paranormal Grow
Hi Growers!

Na výrobu své masti jsem použil:

3kg lekářské vazelíny bílé - cca 650,-

35ks lékárenských kelímků 125ml- cca 5,-/ks

500g lístí od palic+ spodků z OUT

2x velký hrnec, teploměr, trychtýř, síto+ nějaká ta mísa


Postup:

Nejprve jsem dobře nasušený materiál několikrát prolil přes cedník vařicí vodou, aby to pustilo chlorofyl a aby se to proplachlo od případného "bordel prachu".

Jako druhý krok jsem rozehřál vazelínu ve dvou hrncich, přidal proplachlý matroš (více než 1/2) a vaříl při 120°C cca 3hodiny. Dále jsem to nechal schladnout a druhý den postup opakoval...

Po 5týdnech co byla směs naložená v lednici jsem jí opět povařil cca 3hod. stím, že jsem tam přidal druhou polovinu propláchnutého matroše a v podstatě ten druhý krok zopakoval...

Za další 2 týdny jsem vazelínu rozehřál, procedil od listí a zbavil veškerého bordelu, původně jsem to chtěl prolejt přes ice bags 220micronu, ale nakonec jsem použil nějaky tričko + jemný cednik, který jsem vložil do trychtýře a hned tankoval do kelímků....:teef:

tak první várka fotek













No tak hnedka na začátku se mi stalá velká havárka, a to ihned poté co jsem rozehřál vazelínu a hodil do ní hrstku propláchlého lístí:teef: Je to velká alchymie a proto jsem takovou reakci nečekal, příště si na to dám pozor, a hodím tam listi hned na začatku...:rasta:

Z toho jsem byl hodně vyplašenej, páč ta vazelína z toho hrnce vyjela snad všechna ven a zalilo mi to celej sporák včetně dír na plyn, takže mi chvilku nešel plyn, a výroba musela být přerušena:injured:
Paranormal Grow
Hned po uklidnění a uklídu jsem mohl pokračovat:wink:
Paranormal Grow
To zkrátíme, FINÁLE...:chef:
vaspen
Delal jsem taky takhle, jen jsem ohrival na cca 105 - 110 C a cele to delal trikrat.
Mel bych dotaz: kde se da sehnat "3kg lekářské vazelíny bílé - cca 650,-" to mi pripadne jako paradni cena, ja kupoval 100g za 50,- v lekarne a rozvazovana bila vazelina z velkeho baleni vychazela zhruba stejne.
Paranormal Grow
http://www.zbozi.cz/vyrobek/vaselin...cl-3000g-penta/

Kupuju jí u nás v lekárně Dr.Maxe a 650,- je normální cena, žlutá vazelína je ještě levnější, asi o polovinu, ale nechci kecat...kámoš mi řikal, že ji seženu v nemocnici ještě levnějc, tak nevim...
mimacka
To vaspen :

- poptej se na cenu a velikost balení i v několika lékárnách.Já jsem si u nás našel jedu, kde mi to lékárnice objednává v balení 900 gramů za 170.- Kč ! co je asi zatím nejlepší cena.
aresek
a nebo zkus hledat :) viz: http://www.sirupy-vazelina.cz/vazel...a-cista-3000-ml ...poptej se v okolí jestli někdo nechce, sníží se ti tím poštovné.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma