Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
DR80 - 2kytky, nft, 600w - Klikni zde pro originální téma
vir
Aloha,

Setup:

starej DR80 stan co sem sehnal za par babek. Byl cas na zmenu takze sem chtel neco bez media. Tudis NFT byla jasna volba. to maly 205nft od nutriculture je fajn, ale tank je jen 20ltr a to je na pikacu, takze sem tam dal 65ltr kalfas, horni tac na to sedi jak ulitej, na kazdy strane jeden sroub skrz aby to projistotu drzelo. pumpa MC450 a kus hadice to prodlouzilo jako nic.

uz z par let zpatky sem mel jen vybornou zkusenost s pumpama secoh, tudiz sem jednu poladil, secoh MKC-510 s 20ltr/min. nekdo by mohl namitnout ze je to moc, ale bublinek neni nikdy dost. na pumpe jsou 3 vyvody tak sem tam fouknul hned 3 kameny at to pekne obublavaj vsude.

Jako musim priznat ze jsem napustil nft, dal kytky, uz byli radne prokoreneny v 7.5cm kostkach. meli tak 20cm. odjel sem na par dni pryc (asi 4dny) a kytky se nijak nepohli. den na to sem nasadil pumpu a uz to jelo.

odtah resi 150mm 2rychlostni ventilator. s cca 500m3 maximalne. na tom je rhino filter 125x300. prechodku sem neresil, jen sem to poradne oblepil paskou a stahli klipsou. K tomu tam mam jeden vetrak na ofuk. odtah jede nonstop. vetracek uvnitr jen se svetlem. k tomu odtahu, jako bych mohl pouzit regulator, smscom smart controller by vubec nebyl od veci, ale co mi na tom vadi je ze kdyz se vypnou svetla a ventilator jede na minimum tak pak podtak vytlacuje smrad vsude okolo. proto zadna regulace, az poridim privod/odvod tak nasadim twin controller, a nebo mozna hybrid http://progrow.co.uk/acatalog/info_05486.html coz je proste poradnej transformator co ztlumi i 50let starej ventilator bez jakyho koliv huceni a bzuceni, ale o tom az jindy.

svetlo mam adjust-a-watt 600w, klony meli dost casu pod vybojkama tak sem se neobtezoval s metlou, dal sem tam rovnou sunmaster dual spectrum a ztlumil to na 250w, pak nasledne na 400w a jak se ochladilo a zaclo to nakvitat tak na 600w, v pulce kvetu sem tam foukl overdrive. takze je tam skoro 660w. stinitko jen obyc Euro / stucco/ nebo jak tomu kdo rika.

Hnojiva CXhydroponics, grow a bloom, a k tomu vsechny jejich aditiva. Nakonec ripen, a kosa.

Ec merim truncheonem, a ph kapkama, ale tady kde sem je dobra voda, tudiz s ph nic nedelam a je tam kde ma bejt.

zacal sem na EC1.2, po prepnuti to zvysil na cca 1.4-1.5.

Jo a modeli.
je to critical + od dinafem, coz by mel bejt rychlekvetouci model, to je ten zadni
a ve predu super glue od seedism, coz by melo kvist taky kolem 7mi tejdnu. ale po rozhovoru s nekolika lidma mi bylo oznameno z jejich zkusenosti ze to kvetlo skoro 10tejdnu a jeste ze to melo malej vynos. tudiz maly prekvapko.
vir
2tydny na rustu
a prepnuto
vir
2-3 tejden
vir
3-4 tejden
.:)
vir
tohle kolo uz dojelo, bylo toho necelejch 300. critical + dominoval dost, taky ho bylo 2x tolik nez super glue. jinak po strance kvality, oboji ok dost indika style, jen super glue trosku trpsi. ale critical + vybornej smoke. nizkej vynos bych dal na vinu teplotam, malej prostor a odtah nebyl dostacujici. taky v byli docela mrazy a tudiz teplota mezi dnem a noci docela velkej rozdil.

co se tyce pokracovani.

stan jsem zvetsil na 120*120*200, a dal sem tam jen jednu kytku. trosku delsi rust. cca 3 tydny pod fluorescentnima, a ted pod 400w metal halogen cca 2 tydny na rustu. ec drzim 1.4, coz pro nft je ideal, neni potreba vice ani mene, pokud dam vic tak pak je to nestabilni, resp se ec zveda a zveda a je to tezky doladit, jedina moznost je vypustit tank a dat tam novy roztok coz ne mi moc nechce delat.

foto dodam jen co bude chvilka casu.
.ust
a jeste jedna..hazi mi to nejakou chybu kdyz dam vic nez jednu
vir
challenge accepted.

takze tady jsou slibene fotky.

uz je to skoro tejden na rustu, porad jim davam hnojiva jak v rustu. hlavne mighty grow, http://www.cxhydroponics.net/products/mighty-grow , po tom rostou jak zbesily. drive se to jmenovalo essential nitro, ale vzhledem ze typek to zacal prodavat do USA a tam jsou docela husty regulace co se tyce prodavani hnojiv, tak musel zmenit nazev protoze NITRO se jim opravdu nelibilo.

jinak koncem tydne vypustim tank a dam tam cerstvej roztok. ec uz leze nahoru, doreduju jen vodou.

ps. co to mas za svetlo? je to ta gavita pro? 600w? 400V? jo a jak to hreje? dost? a mimochodem digitalni radio si kolem toho nezkousel mit zaply? zda to rusi nebo ne?

sorry ale napsal sem to spatne, je to tejden na kvetu, uz je prepnuto
.
.nac kokosu furt dokola
nevim proc mi jde dat jen jedna fotka kdyz tam zadam 3 ale co uz
3
vir
no uz se zastavila a objevily se kvety, klidne mohla bejt vetsi, no priste.

jinak uz sem to osolil na 600.

jinak za cca 8dni vyzrala 30L vody.

ec kolem 1.2 - 1.4
vir
takze jedna kytka uz je dole, vic jich ani nebude :)

strihani zabralo nekolik hodin, a jeste finalni uprava bude trvat nejakou chvili.

na spodky sem mel spinpro coz je genialni masinka.

vrsky pekne macaty.

pro korenove fetisisty foto korenu co zbyli v tanku.

vysledek v brzke dobe. zatim schne
SkyCapitan
Moc pěknéj pěst jedu tedka podobný podmínky na v DS 120x120x200 veget mám 250mh a na květ jde 600W akorád tam mám zakladní 20L nft a 6 PP :-) jinak kamra letí :-)
ten kořeňák je naprosto neskutečnej jel sem v NFT 4 kola ale takovejhle koberec toho sem nikdey nedosáhnul uplně neuvěřitelnej jak si dosáhnul tý vejšky vždyť má tak 4 cm na výšku myslíš že by šlo podobný vejšky dosáhnout v metrovim NFT ? jinak karmice letí ++++
.
LonGermaX
zdarec, moc pekny :) jen by me zajimalo jak si docilil toho, ze ti roztoko protikal mezi tak silnym kobercem a koreny se netopily..Diky K+
vir
takze vysledek necelejch 400. coz neni zly na jednu kytku.

k tem korenum, zaklad je korenak, ja pouzivam CX regen-a-root. a taky okyslicuju nadobu s vodou. cim vic tim lip.

k tomu nft, pumpa u tech systemu neni tak silna. jeste se da regulovat kolik vody proudi. takze voda jde do tacu s korenama, ale nikdy ji neni tolik ze by koreny celoudobu staly ve vode. proste si vezmou co potrebujou a zbytek protece.

a jeste ze je tolik korenu, to je proste tim ze kytka byla na rustu asi 3-4 tejdny, takze bylo dost casu aby se jich vytvodilo dost. taky ec sem drzel niz kolem 1.2-1.4. pac kdyz by bylo mnohem vysi tudiz by se neprodukovalo tolik korenu.

hele na 80*80 je to krasa!
citace:
Původní příspěvek od GREENTOKAREW
hele na 80*80 je to krasa! vyhravas titul "elitni jednokytkar 1/4 2013" az do odvolani pokud nekdo nepastne hezci kytku!:D
vir
ta jedna kytka byla v DR120 s 660w. mohla bejt klidne vetsi. mam 2 stany vedle sebe dr80 se 400w a vedle dr120 s 600. odtahuju z malyho do velkyho. a z velkyho pryc skrz filtr. docasny reseni. pripravuju ted neco vetsiho.

az to pojede pochlubim se.

momentalne mam 2 kytky ve stejnym nft. a sou to docela mackove. stale critical. no posudte samy. vypadaj dobre, koreny mluvi za vse, tentokrat mozna az moc velky :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma