Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Superplant Hybrid - Klikni zde pro originální téma
Grék
Ma tu niekto skusenosti s hybridnymi výbojkami?

Hybrid HPS
Mr. Figaro
Sou nějaký zkušenosti potřeba ? Prostě v tom jsou 2 tělesa. Jedno se sodíkem, jedno s metalhalidem ... svítí to modro-červěně. Normální lampa se dvěpa spektrama.
Grék
No toto viem aj bez teba, skor ma zaujima ci pod tym niekto pestuje, aky je pod nou výnos a aka je spolahliva tato vybojka, cize skusenosti s výbojkou..
spis zalezi co od toho ocekavas,rozdil v rustu mezi mh/hps nemas sanci poznat za 2-3 tydny rustu,+- to je uplne stejny,na kvetu musi byt zakonite horsi nez klasika
Grék
zaujima ma hlavne vplyv takejto vybojky na kvet, kedze je to 400w hps a 200w mh bral som to tak ze to bude lepsie ako samotna 400w hps ale horsie ako 600w hps.. niekde som videl rastliny pod takouto vybojkou 1000w (600/400) a vynos udavali ovela vyssi ako spod samotnej 600w hps preto ma zaujima ci stym tu niekto ma nejaku skusenost..
tuffgong1
Tak samozřejmě je výnos vyšší když tam pálíš o x watů navíc ikdyž v "rustovem" spektru....

Já jsem si dal v zimě af kytku pod 125w cfl rust (přez zimu jedu v boxu všechny možné kytky a měl sjem tam malé místečko navíc) a měl jsem na kytičce v kelímku od jogurtu vysoké 10-13cm , nevětvené, 1g Upřímě kdybch tam měl květovku tak bych neočekával o moc víc na tak malé af kytce v kelímku od jogurtu....... Docela bych chtěl vidět jak by dopadli kytky, kdyby se odejli celej pěst pod rustovou výbojkou /CFL ........... Nezkouel to tady někdo ? Popřípadě někde na jinym pěstitelskym foru ?
no jasny ale i kdyz to je 400/600 tak to nebude nikdy na tom kvetu jak holej litranek,no a jeste aby to bylo horsi jak 6ti kole kdyz to zere skoro 2x tolik...btw ta zarovka stoji jak philips 1000W/400V double ended a to je kamarade jina palba,tak jestli mas love na experimenty spis bych se podival tam :) peace a preju 3kg:)
no a vykvete to i pod rustovkou,jen nakvet je pomalejsi a kvety budou celkove slabsi a mene vyvinute a material nebude proste takove kvality,zhulovat to bude cca stejne takze nouzove ano jinak ne:)
tuffgong1
Tak ajk to vypadá pod růstovkou vim zkoušel jsem to an ejdný kytce , ale jde mi o to ejstli někdo odjel celej plnohodnotnej pěst pod tou růstovkou.....

jiank ty palica vubec envypadala nevvyvinutě... Byla pěkná , tvrdá , orosená..... škoda že nemam fotku. Probelm bdue asi s výnosem :D Ale jak sjem psal rád ybch vyděl jak by vipadal celejk pěst pod růstem :-)
Grék
no asi len tak zo srandy ked skoncim toto kolo co mam hodim jednu kvetinku pod 250w mh aj mna to zaujima.. :D

Greentokarev no na tom anglickom fore kde som to cital uvadzali vynos myslim okolo 1200g na tom 1000w hybride a zdalo sa mi to prehnane ak nie az blbost.. kedze je tam 600w hps a 400w mh neviem presne kde to uz bolo ale ak to najdem tak to sem postnem.. ze udajne koli lepsiemu spektru..

Nenajde sa tu fakt nik kto by tieto hybridy skusal?
tuffgong1
Tak to jsem teda zvědavej.... :-)
1,2g/w je uplne normalni kosa
tuffgong1
Z toho co jsem tady vykoukal v pěstitelských seriálech tak většinou ty pěsty tady na grower.cz nekončej ani g/w , takže o tom jestli je 1,2 g/w normální kosa bych si dovolil pochybovat....
to si klidne dovol,a dik za ---karmu :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma