Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
zálivka:dotaz - Klikni zde pro originální téma
vočko
zdarec,mám dotaz...tohle kolo jsem se rozhodl zalívat do podtácků (zatím jen voda) ale je na čase přidat hnojivo,můžu hnojit zálivkou přímo do podtácku nebo raději vrchem přes hlínu? nalil bych to normal spodem ale kumpán mě zmátl že to není dobré takže se raději ptám.díky!!!
Chronic
Cau, zalejvani do podtacku me prijde jako kravina.. Nejvetsi cast vody se ti odpari a koreny si spodem natahnou minimum pokud nemas samozavlazovaci truhliky s knotem, ale i ty sou dost na prd, pac u konopi stridas "obdobi sucha a mokra". A k tomu hnojivu si myslim, ze by to bylo celkem plytvani. Navic pokud mas bio-organicky hnojky, tak by ti boxik pekne smrdel po pul hodince po zalivce ;) Tot muj nazor
aresek
čao, kořeny jak kořeny, ale hlavně hlína ti začne absorbovat tu vodu, takže se to dostane kam má...nicméně taky zalívám radši normal vrchem:) ale zkus si to na nějakém kvítku doma. nalij mu do toho podtácku a uvidíš jak se voda ztratí :)
Chronic
Borci, ale kdyz vam bude stat voda pod kvetinacem v tacku a jeste navic v boxu pod lampou, tak to muzete rovnou vyhazet, pac vam odehnijou koreny... Neni nic jednodussiho, nez to normalne klasicky zalit a nechat pekne poradne proschnout, nez zaliju zas. Ale drzet vodu kdovijakdlouho u korenu (krome hydra :D) je podle me slusnej hazard.
Kmeťák
zalívat určo zvrchu!! nebo si tu někdo sprchuje jenom nohy a chodí spát nemytej?:) Né, určo prolívat hlínu celou! Do podtácku zalívají starý babky ty svoje truhlíky.. Kytka potřebuje chlemtat celým kořenovým systémem, ne jenom srkat kořínkem někdě uspodu.. Rozhodně sřídat suchej-mokrej květináč!
vočko
o.k díky borci!
aresek
Chronic: já ti to nevyvracím, že je lepší vrchem, jen říkám, že tak to jde taky:) ...ale sám taky liju vrchem, teď už hydro:))
HRSTRS
VRCHEM ZALIVEJ JENOM DO JAMKY, KTEROU UDĚLÁŠ DAL OD ROSTLINKY, ABY SE NEDOSTALA VODA KE STONKU DO DOBY NEŽ BUDOU KOŘENY VYLEJZAT Z KVĚTINÁCE . JINAK TI UHNIJE STONEK A JAK ZAPNEŠ VĚTRÁK SE TI ZLOMÍ A JE PO NICH.
HRSTRS
JAK BUDOU KOŘENY PROROSTLÝ, ZALEJVEJ SPODEM :)
Madmax
jasně zalejvem spodem pokud chceš : nestálý ec vzhledem k výparu vody a tím větší zasolení roztoku na to se ti naváže změna ph, hnijící kořeny v neokyslyčené vodě, líheň pro různou havěť atd. Pokud chceš vypěstit krásný kytky dělej to jako všichni, tzn vrchem :D
HRSTRS
JASNE, TO NEWIM, NO. :D
Mr.Sordo
citace:
Původní příspěvek od HRSTRS
JASNE, TO NEWIM, NO. :D

Já chápu že si tady nový ,ale když nevíš,tak neraď!
A používej Caps Lock.
Madmax
citace:
Původní příspěvek od HRSTRS
JASNE, TO NEWIM, NO. :D


citace:
Původní příspěvek od Mr.Sordo

Já chápu že si tady nový ,ale když nevíš,tak neraď!
A používej Caps Lock.


a ve slově nevim se píše "V" , to tvoje dvojitý si nech na líbko , muhehe


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma