Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
16x DJ Short FLO / SOIL / 400 W - Klikni zde pro originální téma
chily
Zdar, tak je tady dalsi kolo. Trosku jiny setup - 400W premiera. :guitarist

Box:
Lehce upraveny DarkStreet 120 (120x120x200)

Konstrukci jsem obalil do cernobile PE folie - stan lehce prosvital. Do plaste stanu mi mamina (zkusena svadlena :vampire: ) nasila tri 160mm diry na pritah, takze ted jsou tam ctyry misto puvodni jedne. Cernobilou folii mi nasila i na "dvere" stanu a vevnitr je hned krasne bilo.:) Pritahove okynka jsem zalepil - dost jima unikalo svetlo.
Na tri steny stanu jsem po obvodu pridal drevene hranoly, protoze DS je celkem hadrak a steny se dost vcucavaly dosebe. I kvuli tomu se prisivaly 3 pritahy navic, ktere nepomohly tak, jak jsem si myslel.
Na hranoly jsem pripichnul zbytky diamantove odrazove folie, je to 80ti cm pas na trech stranach boxu.


Slunko:
400 W Osram Plantastar /HPS/ (55000 lm, 2000 K)
Elektronicky predradnik Lucilux 400 W
Adjust A-Wing Medium

Ventilace:
Odtah - ventilator UFO, PK 125, max 420m³/h s regulaci, pritah pasivni (4x 160 mm)
Koncovy filtr ECO 360m3/h - 125mm
Ofuk – 2x 15cm ventilator s klipsnou

Ufo je zavrene v ohlucnenem boxu, ventilacni okruh spojeny 127 mm SonoFlexou. Na konci ventilace je homemade tlumic hluku. Protoze je box vedle postele, je treba snizit hlucnost co to jde...

Meraky:
Teplomer - teplota ve skrini, teplota u vrsku, vlhkost
pH metr - Salinger & Mack MPH7
EC metr - Essentials

Elektroinstalace:
/DOPLNIM AZ TO ZROBIM, ZATIM TO FACHA NA KLASICKEM PRASACKEM SMOTKU KABLU A ROZDVOJEK/

Hnoje a hnusy:
Hesi Root Complex
Hesi Power Zyme
Hesi Super Vit
Hesi TNT Complex
Hesi Bloom Complex
Atami Bloombastic
AH Final Solution

Klacky:
BioBizz Light-mix v 6,5 l kvetinacich
16x Flo /DJ SHORT/


Dneska jsem je dovezl a rovnou soupl do kvetinacu, zitra budou mit holky 1. den 18/6... Chtel jsem to flaknout nedriv do kelimku pod zarivky, at se chytnou, ale spechal jsem na pivo, takze jsem se nechtel srat se zarivkama. :beer:
chily
1. den 18/6

Lampa je 120 cm od kytek. Nektere kytky nezvladly svetlo a lehly - kazda dostala osobni parnik.

Zalivka: upravena voda + Atami Root Fast - pH 6,0, EC 0,2
cau, pekna prace, davam karmu...

jenom se mne moc nelibi posledni fotka s tema petkama? nevidim tam zadny dirky jak ti ty kyticky dychaji? predpokladam, ze to je ten "osobni parnik" ja to tady na groweru vidim teda prvne muzes to trosku rozebrat treba jak by to podle tebe melo fungovat? :)
chily
citace:
Původní příspěvek od Pat&Mat
cau, pekna prace, davam karmu...

jenom se mne moc nelibi posledni fotka s tema petkama? nevidim tam zadny dirky jak ti ty kyticky dychaji? predpokladam, ze to je ten "osobni parnik" ja to tady na groweru vidim teda prvne muzes to trosku rozebrat treba jak by to podle tebe melo fungovat? :)


Premyslel jsem nad dirkama, ale vysral jsem se na to. Neni to uplne nacpane v hline, jenom lehce polozene a mezi hlinou a okrajem petky jsou diry. Pres hlinu by mely mit holky tes vzduchu dost.

Fungovat by to melo tak, ze by holky mely mit vic vlhkosti. Maji slaby korenovy system, pod svetlem vyparujou pres listy vodu a korenama nestaci popijet tolik, co vypari listama, tak lehce vadnou.

EDIT: Jestli teda nekecam. :D Kdyztak me nekdo opravte :david:
kofein76
Čau. Tak na FLO od DP som zvedavý. Ja idem tiež FLO ale od DJ. SHORT
Aspoň bude s čím porovnávať nech sa darí :D
chily
10. den 18/6

Holkam celkem trvalo, nez se chytly. Na fotce z prvniho dne jsou pod 400W. Hned druhy den (myslim) jsem tam hodil 250W lampu, ktera tam byla do vcerejska. 10. den rustu jsem hodil zpatky 400W. Uz pekne jedou, 4 holky jsou oproti ostatnim pozadu, coz se dalo cekat, ostatni na tom byly lip s korenama.

Chyba hned ze startu - nemel jsem to hned davat do 6,5 litraku. Mel jsem to hodit do kelimku a nechat pod zarivkama prokorenit, a pak az na ne vybalit ty watty. :baseball:

Pocitam, ze nejake to zastipovani probehne, Flo pry dost tahne nahoru, takze to usmernim zastipem a mozna i nejakym ohybanim at se pekne vyplni plocha...

Zalivka: Porad jenom upravena voda + korenak, pH srovnane na 6,0, EC 0,2. Liju 600 ml na kazdou kytku, pekne rovnomerne po cele plose kvetinace (samozrejme substrat nechavam lehce vyshnout).
chily
13. den 18/6

Zastipnul jsem 12 kytek ze 16ti. Ty ctyry mensi uprostred jsem nechal bez zastipu, aby dohnaly ostatni. Snazil jsem se to zariznout ve stejne urovni, abych si usetril praci s vyrovnavanim vyskovych rozdilu na zacatku kvetove faze, ale tak nejake kolinka urcite padnou. :bandit: Vyska kytek byla mezi 10-16ti cm. Pri zastipovani jsem rezal hlavni vetev ve vysce 10-12 cm. Jsem zvedavy, jak se Flo vyvetvi a jak mi vyjde zaplneni plochy...

Foto c. 3: Zastipnuta kytka (puvodne nejvyssi, po zastipu +/- na stejne urovni jako ostatni)

Foto c. 4: Bez zastipu (1 ze 4 nejnizsich)

Foto c. 5: Zastipnuta kytka
koogi1
Zdar pánové rozjeté krásně jen jim solíš docela dost hnojů se mi zdá:)

Jinak toto Fločko je také od DJ SHORTA bohužel jsem se pořádně při koupi matečnice zapomněl zeptat na šlechtitele moje blbost!!!! ale je dj shorta
DP má tuto varietu pouze ve feminizované verzi a prej jí okopčili no tak nevím je to spekulativní.Ale pro lidi co chcou fločka porovnávat je třeba dodat že v ČR se nacházejí dvě phena této parádní genetiky jednu vlastním já a tu druhou mimochodem zdejší člen nebudu jmenovat
není to slušné:) ale jen pro pořádek,pak můžeme porovnat obě genetiky všichni:D taky si jedu pár kousků:D na chuťku.
Kouř je fakt super......
chily
citace:
Původní příspěvek od koogi1
Zdar pánové rozjeté krásně jen jim solíš docela dost hnojů se mi zdá:)


No zatim jim nesolim nic, jsou jenom o vode a korenaku... :)
koogi1
Jen se ptám na posledním fotu hore je vidět při plné velikosti že žloutnou čepele.

Nemyslel jsem to špatně i já občas přestřelím a krapet je spálím:) stát se může to mám z toho že pořád musím do něčeho jebat:D a zkoušet
ale jsme jen lidi ne.

Ale popřemýšlej jestli jim nedat krapet grow složky pokud dáváš jen kořeňák určitě jim to prospěje:)
chily
citace:
Původní příspěvek od koogi1
Jen se ptám na posledním fotu hore je vidět při plné velikosti že žloutnou čepele.

Nemyslel jsem to špatně i já občas přestřelím a krapet je spálím:) stát se může to mám z toho že pořád musím do něčeho jebat:D a zkoušet
ale jsme jen lidi ne.

Ale popřemýšlej jestli jim nedat krapet grow složky pokud dáváš jen kořeňák určitě jim to prospěje:)


Na fotce to vypada, ze jsou dost svetle, docela to zkresluje. V realu nejsou nejak extra syte zelene, ale nevypadaji, ze by jim neco chybelo, zatim by mely mit vseho dost. Nejake zasoby jeste maji v substratu. Kazdopadne v nejblizsi dobe zacnu prihnojovat na rust, to mas recht :)
chily
Zdar, tak dneska jsem nastavil casovac a od zitra jim to zacina na 12/12. Vyska kytek je mezi 12-14 cm. 12x jeden zastip a 4x bez zastipu. Vysky se jaks taks srovnaly, ale pocitam, ze nezastipnute kytky potahnou vic hore nez zastipnuta vetsina. Kdyztak pujdou do rohu... :baseball: Ve finale bych nechtel presahnout 70 cm. Idealne bych to videl nekde okolo 60ti cm.

Zalivka: Porad liju korenak a uz jsem prihnojil na rust - pH 6,0 a EC max. 0,8. S hnojenim se tohle kolo budu krotit (vim, ze to rikam kazde kolo :sm: ), takze zalivka s hnojama, pak 2-3x cista upravena voda (obcas enzymy), az pak zas hnoje. Tohle kolo mam za cil, aby to nedopadlo tak, jako v minulych kolech, toz drzte palce. :)
chily
5. den 12/12
Holky rostou jako z vody... Zacinaji se objevovat vyskove rozdily, maji mezi 14-22 cm. Zitra zajdu do kramu nakoupit kolinka a trosku je usmernim. Az se trosku rozrostou, roztahnu kvetinace po cele plose. Na kvet jeste nehnojim, ale zacnu v nejblizsi dobe.
koogi1
Vypadají dobře a zdravě :) ale ta výška je fakt zajímavá :D nevypadá to že by měly 22cm některé kousky.
chily
citace:
Původní příspěvek od koogi1
Vypadají dobře a zdravě :) ale ta výška je fakt zajímavá :D nevypadá to že by měly 22cm některé kousky.


Jo jo, vypadaji paradne, tusim, ze me jeste mile prekvapi. :) No, 22 cisel +/- maji jenom 2 ze 4 nezastipnutych a jedna nebo dve zastiple, jinak tam nejsou nejak extremni rozdily, prumerne maji takovych 18 cisel... Zitra srovnam kolinkama ty zastiple a nezastiple necham tak, jsem zvedavy jakou udelaji centralni paldu.
Bostik1
Cau, hele nebojis se ze si to prepnul trosku brzo ? Ja sem tuhle genetiku nikdy nejel, ale jestli jsou 5. dnu 12/12 tak mi prijdou trosku maly, mozna jeste chvili na rustu potrebovali.
At to roste :)
chily
10. den 12/12
Chytlo to nejakou plisen na povrchu hliny, takze jsem omezil zalivku. Nevypada, ze by to kytkam skodilo, ale urcite to nebude idealni... Mel jsem docela zverinovy alko-vikend, tak jsem to neresil. :beer: Uz mam cistou hlavu, takze se poohlidnu co stym.
chily
13. den 12/12
Uz nam zacinaji nakvetat, slecny. Vyska cca 27-35cm, nezastiple kytky jsou vetsi, ale neni tam zas takovy rozdil, cekal jsem to horsi, ostatni - zastipnute jsou kolinkama donucene drzet lajnu. Maji pekne hrube stonky a obecne jsou to docela masaky - no proste nadherna kytka, ktera se po zastipnuti krasne vyvetvi, nezastipnuta taky vypada na peknou potvoru, uz jenom podle tloustky stonku to smrdi peknym centralem...

Zalivka: Zatim porad jenom grow hnoj na stridacku s cistou vodou, obcas enzymy. Hodnota EC max. 1,1, pH +/- 5,9-6,1. Az vyschne substrat zacnu prihnojovat na kvet, vysadim korenak a este budu lit nejakou dobu trosku grow hnoja, tak nejak nez se zastavi rust, pocitam.
chily
17. den 12/12
Probehlo prorezani kytek. Kvuli docela male vysce jsem to oriznul jenom tak zlehka. Mozna to ani nebylo treba, ale aspon jsem si je pekne pojedne prohlidnul.

Zalivka: Vysadil jsem korenak. Zacal jsem prihnojovat na kvet (jeste s kapkou grow hnoja), rekl bych, ze docela pozde. Mohl jsem to lit uz driv. Hodnota EC max. 1,6, pH +/- 5,8-6,1. Stridam s cistou vodou a enzymy.
chily
20. den 12/12
Uz se pekne rysujou paldy. Rust se pomalu zastavuje na 36-46 cm. Pristi kolo pojedu tuhle genetiku nejspis znova, takze jsem na ni pripraveny a uz to pujde podle planu, protoze uz vim, jakym zpusobem to roste pred i po prepnuti. Udelal jsem chybu v tom, ze jsem je mohl nechat dele na rustu, zarovnat do jedne vysky a roztahnout do prostoru kolenama a az pak prepnout. Nechal jsem se vystrasit genama sativy... :death: No co, chybama se clovek uci. :cox:

Zalivka: viz. 17. den 12/12. Az se holkam zacnou nafukovat paldy budu prihnojovat i GS. Jak zacnu lit GS vysadim grow hnoj. Pocitam, ze tak okolo 25.-30. dne jim to uz zacnu lit.
chily
26. den 12/12
Rust zastaveny na 38-49 cislech. Vyska nic moc, ale neni to tak strasne. Okolo kvetu se to zacina trpytit pryskyricou. Teploty den 25-28° C, noc 19-21° C. Vlhkost podle toho jak vetram v pokoju, takze 45-65 %.

Zalivka:
Uz hnojim jenom na kvet, ke kvetovemu hnoju pridavam Green Sensation (vzorky z canna festu). Porad budu stridat hnoje s upravenou vodou a enzymy (->hnojka->voda+enzymy->voda->). Zalivka upravovana na pH 5.8-6.0, EC max. 1,7.
chily
34. den 12/12
Teploty den 25-29° C max., vetsinou byva 26-27°C, noc 19-21° C. Vlhkost 35-60 %. Vsechno zavisi na tom, jak vetram v pokoji. Na 34. den se mi zda, ze to nejak malo kyne, to ale stresuju kazde kolo. Jinak me zacina lehce stresovat zloutnuti listu, snad to nebude muj klasicky problem. Zalivky stridam poctive, tak snad to nebude tak horke. Mozna by nebylo naskodu prolit kvetinace a promerit odpady. Moc se mi do toho ale nechce... :cox:

Zalivka:
Viz. 26. den 12/12.

Trosku jsem jim ubral EC... V 16. dnu 12/12 jsem zalival s hodnotou EC 1,7. Aktualne jsem to snizil na EC 1,0-1,3. Posledni zalivka s hnojama byla v 31. dnu 12/12 (bloom+GS, EC 1,1, pH 5,8). Dalsi zalivka (dnesni - 34. den 12/12) jenom voda+enzymy (EC 0,1, pH 5,7).
chily
40. den 12/12
Tak je to tady, klasika. Ja nevim, me ta hlina neni souzena. Hnojim minimalne a zas je to tu. Sice pozdeji nez vzdycky, ale zas, kurva. :bashead: Podle matkare bych to mel kosnout nekdy kolem 55-60 dne, takze jim do te doby budu lit uz jenom vodu s enzymy. Jak bude cas, tak vsehny kvetinace proliju, at je na odpadu EC pod 0,5 (budu se snazit vyplachnout vetsinu bordela ze substratu) a pak budu cekat na kosu. Nevim, jestli je to tim zasolenim, nebo tou plisni v hline, ale vypada to dost bidne. Mozna je to i mensim vzrustem kytek... Treba se jeste ukazou a nafouknou se, ale mam takovy pocit, ze chuja.

Zalivka:
Uz budou dostavat jenom vodu+enzymy, zalivka upravena na pH 5,8.
chily
47. den 12/12
Holky hodily paradni barvu. :leaf: Divne ze jenom na jedne strane boxu, asi zrajou rychleji. Zloutnuti se zastavilo a dal nepokracuje. V nejblizsi dobe se chystam prolit kvetinace tak, aby bylo v hline minimalni EC a necham to max do 60. dne. Vynosovka to teda neni, sisule mensi nez pod 250W. Mozna je to tim, ze jsem zacal pozde hnojit na kvet. Mozna je to tou plisni, ktera se objevila na povrchu hliny i na drenaznich ovorech kvetinace. Pul kila z toho nebude, ale podle vzhledu a vune to bude chutovka jak prase... :chef: Pristi kolo pojedu zase FLO, bez zastipu a v kokosu. Mozna by bylo dobre misto 16 kytek (4x4 kvetinace) dat 25 kytek (5x5 kvetinacu) a jet SoG, to by me ale asi mrdlo pri tom zalivani... Mam strach, ze pri 16 kytkach bez zastipu to bude jeste horsi, nez tohle kolo a prostor bude zbytecne malo vyuzity..., co myslite?

Zalivka:
Viz. 40. den 12/12. V tydnu asi udelam ten proplach, jak jsem psal vyse. Pak, jestli najdu FS, budu lit i FS.
kofein76
Zdar. Vyzerá to viac jak slušne. Ak pojdeš ďaľšie kolo určite to zaštipni ak chceš lapší výnos. Táto odroda nevyniká výnosom ale je to luxus hulenie. Máš sa načo tešiť. Ja to chcem ísť tiež ešte raz. Držím palce :D
koogi1
Češč no parádní barvička:)
S tím Sogem souhlas pokud pojedeš kokos,měl by ti lépe vysychat
pokud ventiluješ i ven a nemáš nadměrnou vlhkost v místnosti i boxu.
Za další lépe se ti bude vyrovnávat po přelití hnojivy lépe je s kokosu
vypláchneš a taky jej můžeš lépe pérovat hnojemi pro lepší výnos.

Koukám na spodní šišky ty už vypadají že by mohly jít pod kosu,ale vrchy ještě snesou tak ty bych nechal aspoň do 55 dnů,ale uvidíš jak se ti to bude vyvíjet.

Další mé koleso pokud se mi vejdou do počtu fločka tak je šoupnu pod 600w a pokud se zadaří možná i 750w tak to porovnáme jak to vypadá
pod těmi rozdílnými žárovkami atd.

Jinak vypadají fakt luxusně:)
chily
50. den 12/12
Prolil jsem vsechny kvetinace, aby vytekal odpad s minimalni hodnotou EC. Vstupni zalivka pH 6,0 a EC 0,1.

Vzdycky jsem do kvetinace prsknul 2 l (4x0,5 l) voldy a promeril hodnoty odpadu. Pak zase 2 l a promerit odpad, koncil jsem, kdyz se hodnota EC pohybovala od 0,2-0,5. Docela zajimave je, ze na pohled nejzdravejsi kytky mely EC po prvnich dvou litrech dost vysoke - cca 2,6-3,5. Kytky, ktere nebyly na pohled uplne nejzdravejsi mely EC odpadu cca 1,5-2,5 (coz bych rekl, ze je do tech 2,0 EC celkem v pohode). Kytky, ktere vypadaly dost zhuntovane (spis vyzrano z listu) mely po prvnich 2 l odpadni hodnoty EC cca 1,0-1,5.
Hodnotu pH jsem meril jenom po tom, co jsem do kvetinace vyklopil ty prvni 2 l (4x0,5 l). Odpadni hodnoty pH se pohybovaly od 6,25 do 6,70 (nejcasteji kolem 6,5 pH) - to me celkem prekvapilo, protoze jsem vetsinou lil zalivku s pH 5,6-6,2. Z toho by se dalo vycist, ze sole v substratu zvedaji pH, no ni? Celkem jsem spotreboval +/- 112 l vody, mel jsem vitr, ze voda nebude stacit, ale jeste mi zbyl necely 1 l. :david: Vetsina kvetinacu potrebovala 8 l, abych srazil EC odpadu na minimalni hodnotu. Nekterym stacilo jenom 6 l.

Vsechny hodnoty z jednotlivych mereni u jednotlivych kytek mam napsane na papire, nechtelo se mi to prepisovat, ale kdyby to nekoho zajimalo, klidne to tu postnu.

Kazdopadne to bude slabe az katastroficke s vynosem. Sisule nejsou ani polovicni co v minulych kolech pod 250 W. Vynahradi to ale krasne pokourenicko. :leaf: Pristi kolo stejna genetika v kokosu a poradnou rustovou fazi. Dluzim ji omluvu. :bandit:

Zalivka:
Upravena voda s FS - pH 5,8. Pak uz jenom upravena voda.
chily
57. den 12/12
Uz chytaji podzimni barvu. Necham to do 60. dne svitit, pak dam 2 dny tmu a kosa. Je to asi zbytecne moc, ale blbe mi to vychazi... Trichomy v prevaze cirych, obcas nejaky mlecny, snad to tak nejak vyjde do te doby, ze to nezacne degradovat...

Zalivka:
Upravena voda s pH 5,8.
chily
62. den 12/12
Cas sklizne in da hauz... Jak uz jsem psal nekde vyse - chutovka to bude jako prase, ale budu rad za 200 granuli. Kdo vi, jestli to je genama, ne uplne idealnim hnojenim, tou plisni v kvetinacich, nebo vsim. Neeebo taky zahradnikem. :baseball:
chily
Dalsi
cotipotom
196G
chily
Zdar, tak uz je to suche a pochutnavam si... :chef: Bylo toho 165 g, coz je celkem dost, na to jak to vypadalo, kdyz byly hore kokotom. Na 400 W hluboko pod podrumerem. :D Chuj stym, takych zkazenych pestu jeste bude... :injured: Skocili jsme na to otrhavani a vazeni tak rychle, ze jsem to nestacil vyfotit pohromade, takze na fotkach jsou jenom "makra".
Zdenda89
taky jsem jel FLO...a výnosově podobně...prostě kvalita převyšuje kvantitu ;-) pěkný grow K+


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma