Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Jak silny pachovy filtr vybrat - Klikni zde pro originální téma
Anuvin
Zdravim, potrebuju poradit jakej pachac koupit pro box 1m3 400w HPS. Mám TD silent dvourychlostní. Jedu na tu nižší rychlost 125 m3/h a vpohode mám max 29C
Kdyz koupím ten nejlevnější pachac 160m3 jak hodne to sníží ucinost odtahu ? Myslite že to profouknu a uchladim nebo budu muset koupit větší pachac a jet na rychlost 350m3/h ?
hele kup da se rict jakejkoliv ale at to ma stejnej prumer , jinak ta ucinost neni takova pres prechodku a je to hlucny jak normalni ventak,Aa dyl ti vydrzi filtr ,mam tez TD silent,jinak v tech prumerech je cenovej rozdil malinkej,to je 2-3 stovky a mas klid,btw mas jeden z nejlepsich ventaku na trhu,tak proc si to domrvit nakym levnym shitem z polska,to sis mohl koupit PK125 vis jak,cim mensi filtr tim vic ti to pridusi :) jinak ja si koupil prepinac 1-2 na com1 a na com2 mam regulaci 1-5 takze mam 10 rychlosti,na tum com1 chci casem spis hydrostat
Anuvin
A muzu se zeptat jakej pachac a najaky světlo tam máš ty ?
A jakou regulaci že to nevrci?

Abych rekl pravdu tak se docela bojim toho že.kdyz koupím filtr 160m3 na tu menší rychlost 125m3 tak ohodne klesne výkon a neuchladim to.
Vyšší rychlosti se ale bojím kvuli hluku.. td je sice silent ale proud vzduchu.je hrozne slyšet i kdyz mám za ventilátorem 2m sonoflexu..

Koupil sem si sice regulaci za 800 že zreguluju tu vyšší rychlost ale stejne to dělá hroznej zvuk kdyz reguluju takže mi slouží jen jako vypínač.:(
regulator me stal 1500,velkej ,tezkej,BEZHLUCNEJ,kvalitni kupovanej v kamenne prodejne,uchladis to s prstem v nose i na pulku, a kdyz to ma 350m2/h tak logicky cokoli mensiho nebude uplne idealni ,muze to smrdet ,a kdyz to muze tak taky bude a to nechces,ale ber to tak ze ten vetsi filtr ti vydrzi 2x tolik i vic pri provozu na pulku nez ta polovicni sajska co ti zacne smrdet za pul roku,a rozdil je par stovaku:) je to jak s tou regulaci,za 800 uplne na hovno,za 1500 s tim budou knedlit jeste tvoje deti :)
Anuvin
Takže kdyz koupím filtr na 350m3 tak to profouknu i kdyz to zreguluju na pulku ?
bude to daleko lepsi nez naopak :)
SOMBruno
Trochu som z toho mimo...
Znamená to, že keby som dal na pacháč Prima Klima 240m3 (písané optimum prietoku 160m3/hod) ventilátor vko 100mm s prietokom cca 105m3/hod tak by mi to buď neprefúklo alebo nepohltilo všetky pachy ? Samozrejme jedná sa mi aj o hluk... Preto ten malý ventilátor.
marw
Obecně je doporučeno použít pachový filtr s větším průtokem vzduchu v m3,něž je průtok vzducho odtahu,tudiž 500m3 odtah pacháč alespon 550m3 ale dá se samozdřejmě jít i níž na úkor efektivity,to už záleží na tobě,každopádně bych si pořídil něco silnějšího.
Anuvin
Já koupil nakonec 240m3/h, na nižší rychlost ventilátoru ideální. Na tu větší 350m3 mi to už taková sranda nepřijde. Stejně to bylo cítit. Tkze příště bych koupil pro 350m3 ventak filtr tak 340-400m3.
Těžko říct jestli to ale bylo filtrem, popravdě podleme.stačí jednou zaden otevřít box na pokochani a už vám smrdí celej byt.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma