Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
8x Big Foot pod čtyřma koulema - Klikni zde pro originální téma
scunk
Zdarec zahradníci.
Tak jsem tu po nějáké době s druhým pokusem. Pěstební podmínky jsou podobné jako v předešlém kole až na použitý substrát, stínítko a genetiku. Substrát zkouším teď GOLD Label, tak uvidíme.
Stínítko používám vysněný Wing. Genetika je opět od Sweet Seeds a jedná se konkrétně o Big Foot. Holky šly rovnou jako v předešlém kole rovnou do hlíny. Po dvou dnech vyklíčilo všech 8 semen bez sebemenších problémů. Dnes mají holky za sebou 17 dnů růstu a vypadá, že jim nic nechybí. Začal sem hnojit startovacíma dávkama BioBizz Grow 2ml/l.
Teplota je ve "dne" 27,8 stupňů a v "noci" 21,5. Drží se to stabilně bez většího kolísání.
Na výšku mají všechny kolem 20cm. Musím říct, že pod Wingem to roste všechno krásně rovnoměrně. Cooltuba tohle nedokázala. Jen u jedné rostliny mi dělá starost její vzhled. Řekl bych, že se jedná o genetickou vadu, ale jistý si nejsem. Proto budu rád za každé názory od zkušenějších..

Na 4 a 5 fotce je zřejmě mutant. Dostává to, co ostatní, ale roste zajímavě. Vysoká je stejně jako kolegyně.
Tomuhle mutantovi je nějak špatně kámo...
Možná to dělá ten přítah, co mu fučí do listí.
Chtělo by to vidět barvu při denním světle.
scunk
Takhle uz bohuzel vypada od seminka..Pritahem to nebude.Ten tam v dobe foceni byl jen par hodin. Jinak roste jako ostatni(uz nasazuje 6 patro) ale listy jsou jakoby pomuchlane,zkroucene a svetle zelene flekate.
koogi1
No jo vypadá fakt jako by sežral syrovou chobotnici:D
tak s tím nic nenaděláš,hlavně ho sleduj ať ti z něj nevyroste hermáč
a nebo jej nemilosrdně odstraň.
Já mám v pěstu také pár mutíků,ale nechávám je zatím
stát až jestli budou na tom špatně tak je vyhodím do kompostu:)
scunk
Čau kolegové.
Tak je tu opět mírný update. Holky krásně rostou a v tuhle chvíli měří všechny kolem 30cm. O víkendu plánuju už asi přepnout. Uvidíme.
Jinak hnojím středníma hodnotama 3ml/l. BioBizz se mi perfektně osvědčil jako neagresivní a pozvolné hnojivo u kterého holky nikdy nestrádaly.
Teploty se pohybují přes den 26,5 stupínků a přes noc 20,5. Vlhkost neměřím a asi nikdy měřit nebudu.
Hlína musím uznat že je perfektní. Krásně lehká a přitom přiměřeně drží vlhkost. Nic z ní zatím nevylezlo a nevypadá, že poleze..:baseball:
No a teď už asi foto. Zrovna šly holky na kutě, tak je to bez nádechu sody.
Vyfotil sem i mého mutantíka. Musím říct, že až na tvary listů a barvy roste perfektně..:mutant:
koogi1
Zdar Pěkný to máš:) i toho mutíka:D
K biobizzu jsou to dbré hnoje,ale docela smrdí už po několika týdnech v zemině a taky cena není zrovna příznivá:/ jinak jsou ty hnoje good souhlas s tebou.
scunk
Smrdí...to je pravda. Každopádně nestíhám odvětrávat tu lahodnou vůni se základem v citrusech. Nechci vidět až to pokvete...
scunk
Čau kolegové.
Tak je tu zase malý update. Holky měly včera první dlouhou noc, takže už je přepnuto. Všechny mají kolem 40cm a už se u všech objevila "stonková blizna". Big Foot má mít dobu květu 7 týdnů, tak to bude asi slušnej fofr.
Jinak teploty přes den se drží na krásných 26,3 stupních a v noci už musím lehce přitápět na 20-21 stupňů(přívod je zvenku) malým olejovým radiátorkem s termostatem(500W).
Hnojím už plnýma dávkama BioBizz grow 4ml-l a dnes holky dostaly HuminoVital s aktivním stříbrem, tak uvidíme jak se s tím vypořádají. Uškodit by to rozhodně nemělo.
Holky mají zaštípané jen vršky aby dorostly spodní patra což se jak se zdá povedlo. Víc štípat tohle kolo nebudu, protože se neuvěřitelně krásně větví a nechal sem dorůst celkem 7 pater. Vrcholy všech větví jsou až na pár vyjímek na úrovni hlavního vrcholu.
No a teď pár fotek už zase pod sodou..
Mahnee
Odeme jsi taky dostal K+ mas to nadherny a to kole predtim bylo uplne luxusni;-)no drim palce ad to krasne roste;-)
scunk
Čauves zahradníci.
Tak tu máme pravidelný týdenní update. Holky mají teď týden od přepnutí a daří se jim skvěle. Porost zatím vyjel do výšky asi o 25cm a ještě to nevypadá, že by byla nějáká brzda. Místa je zatím dost..:-)
Pomalinku, ale jistě to začíná nakvétat(minimum malinkatých blizniček všude možně). Tohle kolo jsem absolutně minimálně roztahoval. Big Foot se nádherně větví sám do stran a v kombinaci s poměrně úzkými listy se celá masa krásně prosvětlí až ke květináčům.
Zvláštní je, že nebylo ani nutné zbavovat se úplně spodních výhonů. S přehledem dorostly až k vrcholové části a jsou krásně silné a zdravé, takže je nechávám(že by HuminoVital?..:-))
Jinak mutantík se dal úplně dohromady a dokonce přerůstá ostatní. Listy už má v naprostém pořádku.
Teploty jsou pořád stejné: 26,5 den a 21 noc. Zalívám ještě pořád plnýma dávkama Grow 4ml-l a od konce příštího týdne budu pomalu snižovat a začnu pomalu dorovnávat s květovýma hnojkama.
No a teď už pár fotek...:-)

1. fotka celek
2. fotka mutantózo..:mutant:
3. fotka opět celek:leaf:
scunk
Ahoj všichni.
Tak je tu po týdnu zas malý update. Holky už přestávají konečně růst. Zastavilo se to na cca 80cm což považuju vzhledem k 400W za ideální. Začínají pěkně nakvétat a daří se jim celkově moc dobře. Včera poprvé dostaly do růstového hnojiva už i šťopičku květového.
Celkově sem napočítal 84 vrcholků, takže téměř stejný počet jako v předešlém kole. Tady se mi to zdá takové prosvětlenější a celkově vzdušnější.
Další zálivka bude poslední dávka HuminoVitalu, který se mi hodně osvědčil. Teploty jsou pořád na stejné hodnotě. 25-26 ve dne a 21 v noci.
A teď konečně nějáké foto.
koogi1
Některé kusy se ti vytáhly krapítek více ale to není na škodu,klobouček dolů moc pěkná juglička :D

Procházel jsem i tvůj pěst předchozí a byl moc pěkný tak držím palce i za tento a pořádný pálky:)
scunk
No nejvíc se vytáhl zrovna mutík, ale jinak mají všechny kolem 80cm..:-). Zvláštní je, že u tohohle genu je stejný poměr indica-sativa jako v minulém kole a to se skoro vůec netahalo.
Nicméně musím říct, že tohle kolo vypadá hodně nadějně. No uvidíme..:-)
scunk
Ahoj kolegové.
Tak je tu opět pravidelný týdenní update. Holky začly kvést jedna báseň a hlavně vonět. Jsou teď přesně 3 týdny od přepnutí. Růst se už definitivně zastavil(do šířky naopak rozjel..:-)) a vypadá to celkově všechno v pořádku. Holkám nic nechybí, barvu mají pěknou a nikde žádná breberka která by chtěla něco sát, nebo žrát.:baseball:
Teplotu mám teď přes noc kolem 19 stupňů a přes den 24,5-25. Hnojiva už jedu plný květ 5ml-l plus 2ml-l Grow.
Dost bylo řečí. Teď foto..
scunk
Hezký večer všem zahradníkům a zahradnicím.
Je tu obvyklý týdenní report. Holky kvetou jako šílené. Sweet Seeds v popisu této genetiky nelhalo, že se jedná o opravdové chlupáče s krásnou ovocno-dřevitou vůní.
Zítra budou holky na 30 dni květu a mají před sebou ještě 3 týdny, tak uvidim co z toho vyleze.
Hnojeno je pořád stejně 5ml-l květ plus 2ml-l růst. Žádný deficit se zatím neprojevuje, tak snad tohle dávkování stačí. Sem tam žloutne nějáký ten spodní list, ale to je v této fázi normální.
Teplota se pohybuje přes den kolem 26 stupňů a v noci kolem 20.
No a teď nějáké foto..
scunk
Zdarec kolegové.
Je tu další update. Teď bude asi častější protože už je co sledovat. Footi jsou dnes ve 34 dni květu, takže je čeká do konce už jen 17 dnů a pak zubejda(Big Foot má udávanou dobu květu 7 týdnů). Teď si myslím, že to bude tornádo. Teda alespoň v minulém kole to tak bylo. Poslední zhruba 3 týdny byla řádná nafukovačka.
Holky ještě pořád dostávají plné dávky květového 5ml-l a 2ml-l růstového. Vůně je nepředstavitelná a struktura svíček také. Těším se na výsledek. Snad to bude stát za to.
Teploty jsou pořád na stejné úrovni. 26,5 přes den a kolem 19 v noci. Ph neměřím, stejně tak EC.
Konec řečí a nějáké foto..
scunk
Ahoj kolegové.
Předem bych vám chtěl popřát pohodové Vánoce a svátky s nimi spjaté. Hlavně hodně zdraví pro vás a vaše holky.:injured:
BigFoot je teď v 37 dni květu a za 14 dnů by měl být den D.:rip: Zítra bude poslední zálivka s hnojema a pak už jedu pouze vodu. Holky neuvěřitelně kynou a voní.
K Vánocům dostaly malý prostřih nepotřebných listů a poslední úklid boxu. Za nedlouho budu muset asi svazovat, protože váha květů už začíná být znát. Navíc je průměrná délka obrůstajícího stonku 25-30cm. Začíná to mít celistvý tvar jednoho velkého salámu.:leaf:
Teploty se drží ve dne kolem 26-27 stupňů a přes noc kolem 19.
No a tady je foto z vánoční jungle..

P.S. Všem moc děkuju za K+. Moc si toho vážím.
scunk
A další foto..
asfalt
krása
filipec
Kurva a mladá chtěla furt stromek, tohle mě nenapadlo :D
Moc pěkný
scunk
Tak jsem tu hned druhý den s updatem.
Dnes mají holky poslední zálivku s hnojkama. Myslím, že proplach cca 10 dnů bude bohatě stačit vzhledem k používání biologických hnojiv. Alespoň tomu tak bylo v předešlém kole.
Porost kyne snad před očima. Na to, že zbývá ještě cca 12 dnů tak to vypadá velice dobře. Říká se, že poslední dny dává rostlina do kynutí nejvíc sil.
S genetikou BigFoot jsem absolutně spokojený. Za celou dobu jsem s ním neměl sebemenší problémy. Není náchylný k nemocem(nebo mám ideální podmínky :baby: ), nemá sklony k hermení a krásně se větví bez většího zásahu. Na výnos ještě uvidím, ale nevypadá to vůbec zle.:leaf:
Je pravda, že sem přidával 2x HuminoVital. Jednou na růstu a jednou na květu. Doporučil mi ho dlouholetý pěstitel a zastává prý předražené stimulátory v growshopech. Navíc obsahuje aktivní stříbro které rostlinu posiluje proti houbovým nemocem(imunita).
Konec řečí a nějáké foto..

Jinak děkuju za káčka. Potěší, že se někomu tenhle pěst líbí..
scunk
Zdravím všechny kolegy a kolegyně.
Konečně se mi povedlo vyfotit holky těsně po západu slunce. Později po zhasnutí už se mi je nechtělo rušit. Takhle by to nemělo moc vadit.
Do kosy zbývá ještě 11 dnů. I když nejsou ani náznaky dozrávání...no uvidim. Možná je nechám ještě trošku dýl. Podle banky mají mít 7 týdnů. Do dneška nevím jestli se to počítá od prvního nasazení květu(cca 10-12 dnů od přepnutí) a nebo přímo od přepnutí..Spíš se ale budu řídit zabarvením pryskyřice..:einstein:
Tak a teď slibované foto při nočním klidu..
koogi1
Parádní bobule :)
délka květu uváděná bankami je + - není to přesně
že bude dozrálá za 7 týdnů a kosíš,dají se pokosit
to je vidět ale pokud chceš trichomy mléčné tak
to může třeba o týden trvat déle nebo i méně :D
scunk
Pravdu díš.. :) Vždycky sem kosil podle oka(trichomů). Udávaná doba seedbank je orientační. :cox:
U těchto to vypadá na lehké přetažení. No...i když. Víme, co umí s holkama udělat 11 dnů.. :afro:
koogi1
Jo jo jak říkám říkáš :D
měj se na pozoru a sleduj vokem trichomy:D
scunk
Zdravím všechny zahradníky a zahradnice.
Je tu zas malý update. Holky se neuvěřitelně nafukují, každý den je vidět neuvěřitelná rychlost květu.
Dostávají už jen čistou vodu. Všiml sem si při zalévání celkem přemnožené kolonie chvostoskoků, tak nechám holky řádně proschnout a tím jejich počet zredukuju na únosnou mez. V přijatelné míře jsou tyhle potvůrky přínosem, ale jakmile se přemnoží, můžou se pustit do zdravých kořínků.
No a teď nějáké aktuální foto..

Všem moc děkuju za káčka. Potěší to..
stoner
moc pekny grow
scunk
Pěkný den všem.
Je tu opět malý update, protože je na holkách vidět každý den. Divím se, že už se pod vlastní vahou nezačínají lámat větve. Zlověstné, těžkopádné pohupování salámů nevzbuzuje pocit bezpečí pro samotnou rostlinu. :injured: Ale snad to dají.. :punk:
Jinak už jsou na 42 dni květu. Počítám ještě týden, max. 10 dnů a holky vystřídá mladší generace. :dance:
Zálivku už dostávají jen vodu. Kolonie chvostoskoků zredukována na únosnou mez téměř totálním proschnutím substrátu.
No a teď nějáké čerstvé foto..

Ještě jednou děkuju za káčka. Moc to potěší..
scunk
Ještě jednou hezký večer všem.
Holky šly před chvilkou do hajan, tak sem se rozhodl pořídit ještě 2 fotky bez sodíku.. Snad tu netapetuju a budou se líbit..:leaf:
scunk
Zdravím všechny příznivce zelených zahrad.
Předem bych chtěl všem do nového roku popřát hodně zdraví a úspěchů v roce následujícím.
Jsem tu s posledním updatem v tomto roce. Holky jsou ve 43 dnu květu a už se podle všeho začíná blížit finále. Pomalinku odspodu žloutnou, ale kynou snad před očima. Trichomy jsou ještě u všech naprosto čiré. Tuhle genetiku určitě někdy pojedu ještě jednou. Další kolo se rozhoduju mezi Ice Cool, Cream47, nebo S.A.D. Ještě se uvidí..
Výnos z genetiky Big Foot bude podle mého názoru lehce nadprůměrný, ale nechci předbíhat. Zdání občas klame. Květy jsou tvrdé jak šutr a prorostly do krásných salámů, které mají průměrně na délku okolo 25cm(vrchní slitý salámek u většiny 16-18cm) a na šířku většina 5, ty největší až 6cm.
No a teď nějáké foto..
scunk
Zdravím všechny příznivce zelených zahrad.
Předem bych chtěl všem do nového roku popřát hodně zdraví a úspěchů v roce následujícím. :punk:
Jsem tu s posledním updatem v tomto roce. Holky jsou ve 43 dnu květu a už se podle všeho začíná blížit finále. Pomalinku odspodu žloutnou, ale kynou snad před očima. Trichomy jsou ještě u všech naprosto čiré. Tuhle genetiku určitě někdy pojedu ještě jednou. Další kolo se rozhoduju mezi Ice Cool, Cream47, nebo S.A.D. Ještě se uvidí.. :cox:
Výnos z genetiky Big Foot bude podle mého názoru lehce nadprůměrný, ale nechci předbíhat. Zdání občas klame. Květy jsou tvrdé jak šutr a prorostly do krásných salámů, které mají průměrně na délku okolo 25cm(vrchní slitý salámek u většiny 16-18cm) a na šířku většina 5, ty největší až 6cm. :leaf:
No a teď nějáké foto..
scunk
Zdravím všechny kolegy a kolegyně.
Jsem tu s jen malým updatem. Holky se zbláznily a kvetou jako by je žádná kosa neměla čekat. Trichomy stále čiré a palcáty tloustnou jak naše politická scéna. Dnes jsem se dozvěděl, že další kolo pojedu Cream47, Ice Cool a Jack47 od Sweet Seeds s laskavou podporou týmu Sweet Seeds. Moc si toho vážím a budu se snažit nezklamat už i tak vynikající seed banku. Jediná změna bude to, že už mi na poště leží hnojiva od lidí z Mikrolabu(Jungle in da box).
No a teď foto od mé milované manželky, které mluví za vše..

Pěstu zdar. S

P.S. Všem chci poděkovat za karmy a zájem o tento počin....
scunk
Zdravím všechny.
Tak jsem tu opět s updatem. Holky zešílely a pořád kvetou jak o život. Projevilo se žloutnutí listů typické ke konci květu, ale holky ne a ne hodit dozrávací režim. Nevím, jestli za to náhodou nemůže škůdce kterého sem objevil na jedné rostlině. Nevím co by to mohlo být. Zkoušel sem ho vyfotit, tak snad někdo ze zkušenějších bude vědet víc.. :einstein:
Big Foot je celkově strašně hladový strain. Bylo to znát hlavně v době květu. Byl hnojen plnýma dávkama a možná by to sneslo ještě o trošku víc. Minulé kolo byly plné dávky zas moc.
Palcáty jsou krásně tvrdé a voňavé.

Konec řečí a nějáké to foto..

4 a 5 foto je již zmiňovaný škůdce..:baseball:
scunk
....a ještě foto..
scunk
Ahoj všem.
Přináším velmi rychlý update. Holky už vesele žloutnou a pořád bobtnají. Myslím,že v půlce příštího týdne už asi dostanou 2 dny tmy a pak kosatka. Uvidíme jaký výnos tahle genetika přinese. Dle mého názoru to nebude špatné. Pálky jsou tvrdé jako bambus a krásně voní..
No a teď pár fotos...

Všem, kdo mě podpořili a sledují toto kolo, moc děkuju. S.
scunk
Zdravím všechny.
Dnes byl proveden testovací záštip jedné z menších paliček. Myslím,že to ještě nechám do čtvrtka, pak 2 dny tmy a kosa. Zralost podle trichomů bude akorát.
Zaštípnutá palička je krásně tvrdá a voňavá. A taky pěkně těžká..
Struktura květu je krásná. Tahle genetika mě hodně zaujala.

Teď alespoň 2 fotky..
Mahnee
Ahoj kolego tak jak se dari?uz holkam davas tmu nebo se jeste opaluji?
koogi1
No jo jak to vypadá už visí????? :D ????
scunk
Pěstu zdar všem kolegům a kolegyním.
Teď jsem se tu déle neukázal, protože bylo hodně práce atd. Nicméně holky už visí.(sklizeno ve čtvrtek) a bohužel z důvodu nechání vyčištění foťáku nemám zdokumentovanou samotnou sklizeň. :injured:
Vše probíhalo podle plánu, čištění bylo bezproblémové. V květech se nevyskytovalo skoro žádné listí. Holky při čištění voněly až z toho později bolela hlava, ale vůně nádherná. Jen trošku moc aromatická. :crazy:
Celkem se to všechno vešlo na 4 sňůry, každá má metr, takže celkem na 4 metry sušících provazů.. :einstein:
No a teď nějáké to foto.. Kdo chce, tak může házet svoje odhady na množství celkové sušiny.
Jen upozorním, že šířka krabičky na fotce je 8,5 cm... :punk:

Všem moc děkuju za sledování tohoto pěstu a za karmy..
panewfs
To bude pěknej výnos, tipnu si tak 361gesoňů Sweet kaňuma:rasta:
380g
porotce
365
Poctivejch 350 :)
RENE.2
366g
358g
koogi1
Parádní HLAVY :D
Tip: 389,9
mikael
Krásných cca 359,456g :) ale asi tam bude víc... :punk:
sWei
375 gé a 49 spodků :)
shefin
přeju 407g .... teda aspon :-D
Connoisseur
349 gee toť můj tip, jestli uděláš více pak klobouk dolu. Přeju víc, nee že nee.
filipec
moc pěkná práce, zkusím 345,6g
vitiv
Kráných 475,5g
markal
437,4
Mahnee
403g ale preji vic;-)
zmijak
426g a k+
scunk
Všem moc děkuju za odhady a karmy. Zatím je to tak v půlce sušení. Suším ve vzdušné místnůstce o teplotě cca 17 stupňů, takže pomalinku, ale jistě..:rasta:
Grazzl
pěkný tipnu aspon 366 g:D
milkbyrtr
Pěkný bambule amigo :)
tipuju moc pěkných 363,8g :)ale rozhodně přeju více K+ letí :)
scunk
Ahoj všichni.
Tak dnes nastalo oddělování květů od stonků a mám tu pro vás poslední nápovědu. Ještě není zváženo, tak sem moc zvědav.. :punk:
Voní to přímo božsky.. :leaf:
ganja-steve
324,658g
ŽUŽU
318,7gé
ApPias
360g
zmijak
tak uz nenapinej a rekni kolik je celkova gramaz:D
koogi1
Njn taky by mě to zajímalo:) ta vůně se nese až ke mě :D
scunk
Takže vážení přátelé, vážení je u konce a jsem celkem spokojen. Příště půjde do boxu o jednu rostlinu víc. Místa je tam na ní dost. Materiál je krásně voňavý a tvrdý. Lepí jak mucholapka.. :drools:
Celkově se tedy povedlo 310g . BigFoot měl dobu květu 7 týdnů a vlastně výnos jako minulé kolo za týdnů 9, takže spokojenost.
No a výhercem se stává uživatel ŽUŽU. :goldcup: K+ samozřejmě letí. Jinak už se nemůžu dočkat dalšího kola. Rostlin bude jak jsem říkal 9 a budou to: IceCool,Jack47 a Cream47. :leaf:
Navíc sem trošičku updatoval pěstírnu, tak uvidíme co z toho vyleze..
Moc děkuju všem za podporu a karmu. Brzy se zas ozvu.. :freddy:
Mahnee
Krasna prace;-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma