Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
400W - 13ks - JIDB - Klikni zde pro originální téma
MiVenKu
Zdravím komunitu, po delší době jsme se rozhodli zveřejnit náš aktuální počin. Tak stručně k věci :)

prostor: 110x90x200
lampa: 400W MH a sodík od GIBu
ventilace: výrobce si nepamatujem, průtok kolem 350m3/h a dva klipsňáky
médium: Light Mix od BioBizz
hnojky: Jungle In Da Box
osazenstvo: White Russian & Chronic (nevím co je co ani kolik tam čeho je, uvidí se časem)

Fotky jsou z 2. týdne růstu, vlhkost, PH ani EC neměříme. Teplota v noci 24° ve dne 28°. Hnojiva dávkujem podle návodu na webu výrobce.
MiVenKu
3. týden růstu. Teplota zlehka klesla na 22°noc a 27°den.
MiVenKu
První týden květu, takže změněná perioda a poměr složek při míchání zálivky. Hnojiva přidáváme do každé zálivky a nepoužíváme žádné další přípravky.
MiVenKu
Druhý týden květu. MH jsme vyměnili za sodík a opět změnili poměr při dávkování hnojiv, vše podle tabulky od výrobce.

O víkendu holky čeká prostřhnutí spodků. Zapomněli jsme se zmínit, že po minulém pěstu se i tentokrát objevily svilušky, ale vypadá to, že včasný postřik Bioolem zafungoval. Tak doufejme :winner:
MiVenKu
3.tyden 12/12

trochu jsme to prostrihali
MiVenKu
4tý týden 12/12

Žádné větší problémy, jen to chce asi přidat víc živin do zálivky. Kvalita fotky nic moc, je to jen tak narychlo telefonem a navíc tam jedna rostlina chybí - byla zrovna venku. Jsou taky trochu povadlé, byly před zalitím. Když si všimnete, tak u stěn pěstírny je několik rostlin vytáhlejších, jen nevíme jestli to je ten White Russian nebo Chronic
MiVenKu
5tý týden 12/12

Kytky rostou fajně, navzdory tomu, že nedostaly takovou péči jakou by potřebovaly. Na fotce listu vidíte, že jim něco chybí, pravděpodobně nedostatečným množstvím hnojiva a špatného Ph. Vidíme to na nedostatek draslíku.

Koupili jsme proto Ph metr od výrobce BlueLab, slyšeli jsme na ně pozitivní ohlasy a kytkám jsme zvedli dávku živin, zvlášť složky B.

Palice jsou jinak celkem pěkně husté a začínají cukrovat. Kvalita fotek opět nic moc, furt jen mobil. Celkově to není úplná spokojenost, ale ani zklamání. Odpovídá to tomu, jak byly holky v posledních dvou týdnech "zanedbány", ale pokračujem ;)
MiVenKu
ještě pár fotek jednotlivých rostlin
MiVenKu
Konec 6tého týdne 12/12

Zdravíčko!

Krátký update, foceno o fous lepším přístrojem, řekli bychom, že je to poznat! Děvčatům se daří, zvýšená dávka živin evidentně prospěla.

Vypadá to na ještě cca 2 týdny do konce, tak uvidíme co uvidíme.


If there are no questions, let us leave in silence...
MiVenKu
Konec sedmého týdne 12/12

Vypadá to že ještě chvíli budou zrát, tak uvidíme. Jinak palice pěkně tuhnou a voní. Ještě tak 2 zálivky s hnojivy a pak tomu dáme aspoň týden čistou vodu.
MiVenKu
Zdravíčko, je tu krátký Štědrovečerní update z poloviny 8mého týdne kvetení. Holkám bylo naděleno lehké prostříhání a zálivka čistou vodou s upraveným Ph - konečně jsme začali používat Ph metr, konkrétně od firmy BlueLab a prozatím jsme s přístrojem spokojeni.

Rostliny jinak zrajou a různost modelů už je znatelná. Bohužel není poruce kvalitnější fotozařízení, takže na detailnější obrázky si budete muset počkat, ale hlavní rozdíly jsou ve stavbě a barvě palic a pevnosti stonků. Příště uvidíte sami ;)
MiVenKu
Zdravíčko, tak dneska poslední průplach upravenou vodou a ostříhání většiny listů. Holky dostanou dneska poslední světlo a pak pár dní tmy, dokud nevyschne substrát. Na fotce bez světla jsou před a se světlem po ostříhání. Pro porovnání né zrovna ideální snímky, ale pro představu to stačí. Zítra bude víc času, tak dáme i nějaký samostatný slečny ;)

edit - tak ještě fotka po ostříhání za tmy ;)
MiVenKu
Tak ještě pár fotek s jednotlivýma slečnama. Ta poslední se musí chudák opírat o skříň ;)
MiVenKu
ještě pár fotek
MiVenKu
...
koogi1
Parádní boule:)
MiVenKu
Zdravíčko všem v roce 13!

Kytky šli po 3 dnech tmy pod kosu. Substrát stihl skoro úplně vyschnout. Nejsem si sice úplně jistý jestli už byly ideálně zralé, ale i z časových důvodů už visí. Odtah je střídavě zapnutý a klipsňáky nejedou vůbec. Uvidíme co to udělá ;)
MiVenKu
..
MiVenKu
Kytky sem vytáhnul kvůli dezinfekci skříně a sušáku, měl jsem podezření na škůdce. Jinak to schne pěkně pomalu. Palice měknou, ale nějaká hmota tam snad zůstane, tak uvidíme ;)
MiVenKu
Krátký update, něco ze stříhání. Palice krásně voní a lepí, dokonce to i funguje když si to zakouříte, ale výnos asi nebude nic moc. Ještě to není všecko ostříhaný a na celkový výsledek si ještě chvíli počkáme, ale zatím to vypadá v průměru kolem 20-25 g na kytku...
MiVenKu
Tak a je to ;) zváženo & ostříháno, s konečným výsledkem zhruba 300g - spokojenost, ale ne úplná ;) v průběhu pěstu jsme se nevyhnuli několika chybám. V prvé řadě výkyvy Ph, nedostatečná výživa v půlce kvetení a trochu tomu ubraly i ty svině svilušky - naštěstí se díky nižší teplotě nestihly moc rozmnožit a postřik poměrně slušně zaúčinkoval. Palice si teď hoví v přepravkách, kde by měly ještě trochu zvlhnout. Pak je necháme proschnout ještě jednou. Smoke report jen tak zběžně - je to dobrý ;D chuť sice není moc výrazná, ale až paličky znova proschnou, čekáme zlepšení...


K fotkám...

1) nečekaně všechny palice při vážení

2) vrch nejhezčí kytky

3) nejvýnosnější kytka na váze

Takže díky všem za sledování ;)
koogi1
Vypadá to Good na ty problémky to má moc pěkné šišky.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma