Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Zalejváni - Klikni zde pro originální téma
petrus
Mužu rozprašovat vodu na květiny i když svitím,nespalí se listy?
carlos
No jasně, bez problémů. Akorát pozor ať kapičky nedopadnou na výbojku.
Ziggy
zalezi cim na ne svistis. Pokud bys pouzival
treba 1000W HPS, pak uz bych to neriskoval.

laky
s tim, ze to muzes strikat i kdyz to sviti bych si nebyl tak jistej, trochu vetsi kapicky, ktery se udrzej na listech pak fungujou jako lupa a udelaj na listech takovy zluty fleky a to si myslim neni pro listy dobry. Cim min zdravych zelenych listu, tim min zivin pro kytku. V prirode kdyz prsi, tak se taky nejdriv zatahne obloha.
teabooster
Petrus-
s rosprašovačem asi opravdu nemáš co zkazit,spíš bych řekl pro kytičky v růstový fázi je to jen dobře.Zvedne se Ti trochu vlhkost,která se ted hodí.
Laky-něco na tom bude,ale nech ho at je opatrnej a hlavně to necáká na výbojku,to by byl asi větší problem.Takže Petrus,klidně sprejuj,ale bacha na ty velký kapky co jsou jako lupa:)
Pan Kóča
zdravim a zaroven se ptam,
vadi kytkam, kdyz je zaleju a pritom na ne svitim?
slysel sem ze voda,ktera se po zaliti dostane do listů
mi je muze vlivem svetla spalit. muze se zdat ze je to blba otazka, ale zkusenosti mam malo.
dik za radu.
Komank
Proč by jim to melo vadit??????? Humplik
Komank
Jakej ignorant Nebo co???? Nevis ani jak se zalejvaj KYTÍ!!!!! :wink:
Pan Kóča
spani maj od pulnoci a nemam nekdy naladu(ospalost) cekat, muzu tak 3 nebo 2 hodiny pred vypnutim lampy?
Al-Ban
Zalejvat můžeš, jak ti to vyhovuje, kytkám to určitě neublíží (teda pokud je nepřeliješ ;)), vždyť venku taky občas sprchne a pak do toho zase pere slunce a projeví se to na nich nějak?. Zalívat před spaním je lepší v tom, že to do sebe kytky lépe vstřebávají.
Pan Kóča
diky moc.
vriter@cz
Ja zaliwam tak co druhy vecer a premyslim o tom ze zacnu do zalivky pridavat nejake hnojivo.
High_Land
Cetl jsem book od Rosenthala a pise, ze zalejvat se ma kdyz ma kytka rano, tzn. po zapnuti. To je v rozporu s tim, co tady pisete a predpokladam, ze mate vlastni zkusenost. Z toho vyplyva, ze je docela jedno kdy se rostlina zaleje, jak pise Al-Ban. Ja to delam jak to pisou v ty knize a taky v pohode.
Nazzdar kdyz uz nas tu ted nekdo nuti k tem "dobrovolnym prizpevkum" (trochu mi to pripomina ucatst v pionyru) odbornici na zalevanii..prelil sem.bylo to v takovym vychytavka parnicku takze se voda drzii na dne coz je bez presazovani dost tezky odstranit zkousel sem davat na vrch naky savy material a udelat iry do dna parniku ale nic moc je to substrat- perlit, kaktusy a sukulenty + kompost ....help me dik..cau
Atlan
Potreboval bych poradit nejakej zpusob zalejvani, kdyz vodjedu. protoze hodne casto odjizdim na celej tejden a kytickam to moc nesveci.
Dj.Kopito
Poradim kup si takovej ten casovej spinac neni to ani moc drahy proste to jednou za den nebo jak si to nastavis krapet zaleje a mas po starostech.
wencanowak
Atlan: Nebo požij neco z hydroponie - třeba bublak.
nebo jak řika Dj. Kopito - ale to bude asi trošku složitější - není to jenom hodiny, ale cely mechanizmus - čerpadlo, hadice, tryska - atd.

Wenca
rajce
Nechci nak prudit, ale...Myslim, ze na tohle tema je toho tu taky slusny hafo.....zkus hledat a pak se ptej na neco konkretnejsiho...

Jinak ti muzu doporucit nakej hadickovej system z vetsiny zahradkarskejch obchodu nebo treba hydroponii(bublak),jako vsichni...

Problem je, ze jesli si celej tejden pryc a domu se dostanes jenom pres vikend, tak ti ty hadicky nezareagujou na preliti, nebo na nedostatecnou zalivku, coz ve vysledku znamena pohromu :(

Bublak je pro tohle asi vhodnejsi, ale potrebujes sirsi vybaveni(=drazsi) a urcite taky naky zkusenosti...

A jestli narazis na neco dobryho, tak nevahej a napis to sem.Hodne stesti.
hary
hale nejlepší je časté zalévání po troškách ale pak bude asi lepší automatické zalévání už kvůli tvému času(tak 4*deně)
Dj.Kopito
tak neprud. :)
rajce
Jestli sledujes receptar, tak si urcite videl ty mrnavy pruhledny kulicky, co nasajou pres 10* vetsi objem vody, nez maj v suchym stavu a pokojovy kyti s tim prej vydrzi v pohode 14 dni... Kolik to stoji, kde se to da koupit, ani jak se to menuje si ted nevzpomenu..... mozna az se zaktivuje dlouhodoba pamet ;)
High_Land
Bublak nebo casovac (s komplet systemem) nebo nepestovat, kdyz jezdis pryc. Urcite maji i malo lasky kdyz Te moc nevideji, taky proto jim to moc nesvedci :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma