Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Rockwool ano - ne - Klikni zde pro originální téma
šeeef
Zdar chtěl bych se zeptat jestly se oplatí sadit do Rockwoolu nebo rovnou do hlíny.(konkrétně u outdooru) BTW nevím jestly tady to téma někde je kdyžtak mě nasměrujte sory často tady nejsem :D
asfalt
zkus jiffy
aresek
nevidím v tom žádný problém-lepší na manipulaci a je to čistější:)
Whiskey_777
citace:
Původní příspěvek od asfalt
zkus jiffy


jednoznačně....
ŽUŽU
zdarec...do rockwoolu bych seminko nesázel, řekl bych že ho ochuzuješ o živyny které mu hlína poskytne.. Když už chceš sadit do něčeho tak zkus již zmíněné jiffy nebo plugy, ale řekl bych že to je zbytečný, ve finále po prokořenění sadbovací kosty to chce co nejdřív dát do zeminy... takže si tohle všechno můžeš ušetřit ,když zasadíš naklíčený semínko rovnou do hlíny..
4fun
jestli chceš poradit, tak do rockwoolu semínka ani náhodou, časem to v tom prostě zplesniví, toť má zkušenost, přišel jsem takhle o dost drahejch semen, nejlíp uděláš když to dáš rovnou do hlíny
mysak
citace:
Původní příspěvek od 4fun
jestli chceš poradit, tak do rockwoolu semínka ani náhodou, časem to v tom prostě zplesniví, toť má zkušenost, přišel jsem takhle o dost drahejch semen, nejlíp uděláš když to dáš rovnou do hlíny


zplesnivi to i v hline ..jestli je semeno ,,mtve,, tak neroste v ničem
nemel jsem problem ani v jiffech..
..každyma to svoje :D
aresek
jak semena, tak řezy jsem měl v rw a nikdy žádný problém...nehažte to na médium,pokud nemáte dostatečně kvalitní semena nebo jste jelita :D ale jinak každý si najde to co mu sedí nejvíc a bude si to prosazovat :) prostě ať to roste včem ve všem .))
mysak
nebo muzes použít tohle jeste jsem to nezkousel...je tam 6ks ,popřipade to mužes dat napul :) a cenu neznam
No s jiffy jsem mel vzdy vetsí uhyn semen, myslim ze je to moc kyselý a spinavy medium na vyklicení, ta rockwolova kostka za 2 koruny je prece jen jistejsí a cistcí.
Byli to jiffy z OBI a obsahovali rašelinu.
O nejakym ochuzovaní semenacku o ziviny nemuze byt ani rec, zadny nepotrebuje, tedy nemyslim ze by to tak malej semenacek z hliny dokazal pobrat a zparacovat, staci korenovej stimulator, ale jde to i bez nej, stací dat na rockwool kostku trochu grow slozky s vodou pro povzbuzeni rustu.
Jak to vyhodi ty dva prvni listky, tak uz to mam v hlině, ale klicit to rovnou v hline na ostro nebo jiffech mi prijde jako risk.
Klasika v parenicku a prikrmuju to korenakem, ktery dodavam stríkačkou. Necekam na prokoreni cely kostky, ale pak presazuju rovnou do hliny, uz bez te kostky, opatrne, stejne to ma jen jeden dalsí korinek, dam do kelimku s hlínou, tam to zakorení a po tydnu až do velkych kvetinaču.
A tam je treba dat pozor v tech kelimcich, kdyz to ma jen ten koren a ty dva listky jsou jeste zakukleny v obalu semene, aby to nebylo moc hluboko, jinak to nevyleze a chcipne. A ne moc vody....tam pouzivam zase stříkačku
Mozna se s tim moc seru, ale klicivost 90-100% v jiffech to bylo 50%


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma