Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
250W,ScroG - PWP,Buddha,GWS,BB + Balkonek 2003 (PWP,Ganja) - Klikni zde pro originální téma
TheKeptn
Zdravim
Predstavuji vam zde svou novou skrin. Po tom co si mnoho groweru pochvalovalo scrog jsem se take pro nej rozhodl , vzal sem 4 latky ,stloukl sem a natahl mezi to nejaky provazky a vse vzal chromem.Skrin se vymaloval na bilo Eternalem to samy stinitko.

Info:
Osvetleni: Sodik 250 W

Rezivo: Great white Shark,Buddha,Power Plant a Blueberry ( za vsechny thanx to noname , vsak oni budou vedet)

Ventilace: Odtah 100m3/hod , Odtah od lampy tak 50m3/hod ,Pritah 100 m3/hod a jeden malej vetracek na michani vzduchu. Teplota se pohubuje v noci 21-23 C a ve dne od 25-28 C
Ale vzdy se ustali na tech 28.

Medium: Nejakej substrat s guanem a nejakym systemem Aqua Cell,jeste tam je perlit a vapenec a samozrejme naspod trochu keramzitu. A je vo v 10l kvetinacich z hornbachu.

Takze:
1)Celkovy pohled
2)To samy v bledemodrym
3)Odtah od lampy
4)Odtah a pritah do skrine
5)Miniventilator
6)Kyti
fasmos
myslim že to v budoucnu bude dobrý.....už teď je to dobrý
TheKeptn
Po nejake dobe posilam nejaky update.

Takze:
Nainstaloval sem scrog a zacal s trenovanim vyhonku , nejrychlejsi se zda power plant , budha se zase neskutecne vetvi az tomu neverim :bravo: ,blueberry je zase nejhezci kerik a zralok teprve poradne zacina rust i kdyz na to nevypada.
Dale jsem uz dvakrat pohnojil 2ml Bcuzz a jednou denne strikam smesi Phytaminu a BioAlgenu , krasky jsou nadherne zelene a jen si chrochtaji. Jen nevim kdy prepnout na kvet , prepnul bych uz ted v nedeli a je mi zase lito toho malyho zralucka , co jak to vidite? A kolik by mohl vyrust ten GWS pokud ho prepnu uz v nedeli?

Kytky jsou: PWP a Budha - 19 dni
BB - 17 dni
GWS - 12dni ,proto tak vyska

Fotky: Predem se omlouvam za kvalitu ale pucil sem si fotak a moc s nim neumim ,tak jsou nektery tmavsi a nektery svetlejsi.

1. Nahore - Vlevo PWP , Vpravo Budha ; Dole - Vlevo GWS,Vpravo BB
2. Budha neskutecna kyti
3.Bluebbery kericek
4.Vyska kytek a umisteni scrogu
5.Power Plant - mela dve vetvicky jako rizecek a z kazde z nich je ted mohutna hlavni vetev
6.Detail trenovani power plant

Ps... a jak nadherne voniiii ......:angel:

Predem dik za rady ,pripominky a tak... majte se...
TheKeptn
Vsem moc diky za pozitivni ohlasy fotky budou brzo. Uz dnes asi na vecir chybu s mezerou sem opravil ,staci par presne mirenych ran do klavesnice a je to ok.
TheKeptn
Tal a je tu dalsi apdejt :punk: ,
takze jsme 13 den kwetu a zacina to palicatet :D .Hnojim jednou tydne postupne od zacatku od 2ml a ted na 5ml/ l ,denne strikam phytak. Pridal sem este jednu kytiz z balkonu pry WS ale uvidime.

tak a staarujemm:crazy: !
1 / buddha , na kvet se ji moc nechtelo ,ale uz jede:p:
2 / zralok , dohani naskok vypada ale dobre
3 / power plant , nejrychlejsi kyticka asi i nejvynosnejsi
4 / blueberry , bezesporu nejlepe vyuzitelna do scrogu
5 / mno . neni nejhorsi
6 / a detail...
TheKeptn
1 / celkove
2 / celkove vyska
3 / celkove vyska jinak :sun:

4 / nejaky silny planty :)
5 / ticha meditace budhaa
TheKeptn
na zaver nejaky vetveni , vim ze je to nezazivne ,ale...

1 /BB ; 2 /GWS ; 3/Budha ; 4/PP

a tod je fse necht je to minulosti ... :punk: :bravo:
Miháč
Zdravim, nuze vypada to prekrasne. Prosim Te, jak jsi docilel, tak pekneho vetveni? To jsi to furt zastipoval? Thx
TheKeptn
cus mihac:
vetveni je dano z casti modelem jak je kosati a systemem jaky pouzijes pro pestovani , ja pouzil scrog ,coz je mrizka a do kazde diry v te mrizce v rustu provlikas vyhonky nebo muzes treba pouzit kolinka.
Jinak sem kazdou kytku zastipnul jednou FIM nebo sem se o to alespon snazil. Tak doufam zeti to pomuze.
TheKeptn
Upload,starting next mission
taaak je tu 26/12 , kytkam se nadherne dari:D az si chrochtaj jak :frog: :),akorat maly problemik ale ten pozdeji. Pak sem pridal nejaky upgrady a to> sklo az ke stiniku , vykonejsi odtah od lampy a pokoupil sem jeste herbaflor.
...Fota...........:)
TheKeptn
wuuaaaeee ,miluju GWS asi nejkrutejsi ze vsech toho cukru , hmmmm :p:
....fota.... od shora budha,pwp,budha,bb,gws
TheKeptn
jeste prihodim kyticku z balkonu a matkarnu at nezakladam novej thread. A prvni dve fotky to je ten problem, bude to asi teplotou na 90% ale nevim vrchni palice prestala rust ,jsou celkem tri.

balkon ,snazil sem se to nejak vohejbat a drzet pri zemi precejenom na balkon de u nas docela z venku videt a pak matkarna kde je bb,budha,pwp.
....fota....

tak zdar
TheHempCultivator
Jo, jo máš to fakt pěkný :bravo:

Von ten žralok nebude tak velkej, ale počkej jak se ti celej vobalí paličkama a ještě víc pocukruje a zavoní…. :wink:

Posílám karmu a přeju ti ať to všechno hezky dozraje…
TheKeptn
dalsi tentokrat ze vcerejska 39 dne na 12/12 , fiknul sem ty bile spicky (thnx to BohouR) a uvidime ted jim budu jeste davat poradne nazrat do syta , dnes mam v planu 15ml/l a uvidime :confused: jak vydrzej mrsky:D. Daval sem jeste malou testovku a mel sem dvouhodinovy zasek na jednom ceskym filmu,mno nevadi , tak a zaciname

..... zapnuty sodik ; GWS fajnovy,tvrdy k sezrani :frog:
TheKeptn
tak se hazim dalsi :punk: fota. Takze je 45 den kvetu aa kyticky se zdaj v nejvetsim rozkvetu ,ale treba od BB bych cekal ve 45 dnu vice, no ale nevadi. Ke zmenam : koupil sem PKcko 13/14 od bionovy za 310 v growshopu na synkaci a pak novou 250tku Philips master son-t pia plus a tyhlecty dva apgrejdy kytickam prospeli , nevim jestli se mi to zda ale zacalo se to jeste vice brutalne nafukovat , zvlast pwp a budha , zatimco bb je nejaka pomala a gws se mi zda ze prorusta zevnitr a pak az se nafoukne , jo jinak gws je sice 2x mensi nez ostatni ale zato tvrda jak sutrak ,ostatni sou vetsi ale ridsi , to se ale zpravi. Take si muzete vsimout ze jsou holky dacanko prehnojeny :death: ,hehe ,aneb vetrame stonky :D
Tak a ted k veci:
1/Celkove bez blesku
2/Celkove s bleskem
3/PKcko ,hehe jak jinak s bleskem:D
TheKeptn
Dalsi: Tak se bavte :pimp: , hhehhe:D

1/Zakouti budhha
2/Zakouti PWP
3/Palda GWS
Legion
Máš to fakt moc pěkný nemám slov jenom plnou hubu slin. Nevíš náhodou jakou má svítivost ta Philips master Son-t pia plus? Jinak K+ bez debat :bravo: :jumper: :bravo:
Krychle
Takze k ty svitivosti

Vybojky MASTER SON-T PIA PLUS davaji pri stejnych nakladech az o dvanact procent vic svetla nez MASTER SON-T PIA.

Tak a ted to pekne porovname:

MASTER SON-T PIA

150W - 15000 lumenů
250W - 28000 lumenů
400W - 48000 lumenů

MASTER SON-T PIA PLUS

150W - 16500 lumenů
250W - 32000 lumenů
400W - 55000 lumenů

No, jak sam vidis, rozdil tam je a neni zrovna nejmensi...:pimp:

Jinak zkus : Philips Master Son Pia page ;-)
jiroos
NAV-T SUPER 400W 55500lumíku taky není spatna
Legion
to Krychle: Díky moc za super porovnání, přesně tohle jsem potřeboval.... K+ tě nemine :D :D :D
Pohoda - juice Master of Scrog, K+, síŤka se mi zdá tak úžasná, že chci rozjet Second Indoor 2x600 taky tak, prosím o následující zodpovězení:
1) Fakta: mam 25 miminek pod kazdou z lamp a pěstebni plocha je logicky 90*180
2) Otázkajedna: bude stačit na každou kytku 3x3=9 ošišek v síťce? A to ještě tak, že bude mít každé oko síťky přesně 6 cm?
3) Otázkadvě: Kdy přesně jsi přepnul na 12/12? A kolik v tu chvíli bylo všeobecne centimetrů nad mřížkou a jak je vlastně vysoko Ona Božska Pavučinka?
At´se všem daří ..
TheKeptn
to imyou:
Otázkajedna - takze ja tam mam tu sitku 10x10 a kazda kytka ma 5x5,nektery 5x6 nebo 6x6 podle toho jak to vyjde. Skrin mam 50x50 tak to vychazi jedna dira 5cm ,coz myslim ze staci . Takze jestli sem to dobre spocital tak po tech 5cm bylo 36x18 to by na to bylo v klidu.
Otázkadvě - na kvet jsem prepnul asi ve 20 dnu rustu a meli asi 20cm ja se totiz kytky ruzne podkladal aby byly bliz svetlu ,ted jsou ale 20 cm , ty dve vepredu jsem podlozil vic protoze jsem je dal do skrine pozdeji a ten zralok vlevo ten zacal poradne rust asi az tyden pred prepnutim ,takze je malej ,zato se ale na nej tesim nejvic. A vysoko.... z hlavy nevim ale tak tech 20kytky+30kvetinace+10podklad takze asi 60 ...

uf sem vycerpan,hehe...
TheKeptn
Tak opet po nejake kratsi dobe sem neco hodim, tentokrat je to uz 57 den kvetu a situace vypada velice vonave a dobre. BB uz sem skoro celou zholil a ted nechavam akorat spodky a jednu paldu. Dale se mi podarilo prehnojit buddhu kterej "hovno" vydrzi :D napriklad oproti pwp , ktera nema pri stejne davce ani jeden spaleny list, holt pouceni. Vice hnojiv nema rada take BB kde staci trochu prekrocit davku nebo pohnojit jindy nez je zvykla a uz jde videt spaleni roztokem zivin. Gws se jevi jako tichy utocnik , ktery svou silu teprv ukaze , jo a ani neni tak narocnej...

K veci :
TheKeptn
Detaily na paldy , no comment , hehe :D
TheKeptn
neci zakladat novej thread tak to soupnu sem...
Co se tyce balkonu tak tam je jeden Pwp ten sem dal minulej tyden a pak v truhliku tri seminka ale ty dve kyticky asi neuviite spis jednu velkou hehe :D. Na druhe fotce si muzete vsimnout jaxem kytku tvaroval , jelikoz bydlim v druhem patre tak si nemohu dovolit vysoky vzrust. Hnojim je Bcuzzem trochu PKcka a phytak s bioalgenem , na zacatku sem dal myslim ze dvakrat OBMko. A matkovne neni co komentovat ... Preji prijemnou zabavu ;) :) :D majte sa ...
Ant
Nazdárek ......... hmmm :) vypadá to tak jak má spíš ještě lépe :D Chtěl jsem se zeptat na to PK pozoruješ nějakóu významnou změnu ?? Jinak fakt pěkná práce zatim .
TheKeptn
Cus hehe , par zmen sem zpozoroval napriklad , budhha tomu PKcku nejak neholduje a je spalenej jak svine. Dalsi veci kterou sem zpozoroval je ze palice se zacali docela hezky nafukovat ,ale tezko posoudit... myslim ze ale jo a esthe potom lehce vice zezelenali... tak cus.
TheKeptn
takze mame tu dalsi pokracovani tentokrate ze 64 dne na kvetu a ja uz se nemuzu dockat az to sklidim a vyhulim ,hehe. Na zacatek nejake detaily PWP,GWS a budha. Jo ten budha sem z nej sklamanej :( ,treba pred chvili sem koukal na fotky budhy ( vevejky a slika) a vypada uplne jinak nez ten muj moz to je tim ze ho mam bez pestiku a prehnojeny ale stejne hroznee ridky ma ty palice ale jsou alespon velky... k veci
TheKeptn
a takhle to vypada ted ve skrini BB uz sem skosil a uz se susi ,tak se zholil jeste 4 velky a 2 maly paldy buddhy ktery uz padaly pod svou vahou nebo byly tak suchy ze by mi do tydne zdechly cely, no jo sem nepoucitelnej a hnojil a hnojil sem az sem ho celyho v podstate zlikvidoval, proto radim starym otrepanym porekadlem ze mene je nekdy vice... no nic... sere me to ...
TheKeptn
a posledni foto jaxe susi bb a budhha tot vse .... majte sa
vra_tekk
Nádhera, jsem beze slov. Gratulacky a preji mnoho ouspechu...
Ja mastim outdoor, jsem v najmu a nedoplatil bych se elektriky.
Ale fuckt super !!!!!!
TheKeptn
dalsi fotky... dnes sem kytky vyndal ,dal do vany a nekolikrat prolil kvetinace vodou a pri te prilezitosti sem vzal fotak a fotil... tak se bavte... jo a zaroven bych se chtel zeptat jestli uz to mam sklidit :o ...?
TheKeptn
ja to jeste necham do 75/12 a pak uvidim , protoze vcera sem kyti proplach ve vane a chci je nechat vycistitit. Ten Pwp si podle me ale zaslouzi jeste par dnu, dyt mam vic jak pulku bilejch pestiku... hehe :D
t3
pekne??? nadhera!!!! moje pestebni snazeni se v techto letnich mesicich zasekava na teplote, kterou ve skrini nedokazu srazit pod 31,5C pac doma mam cca 29C :( ale K+ kamo moc nice :)
Ladunkaaa
Fakt čumim ... Máš to moc hezký :)
TheKeptn
Takze po par zapadech a vychodech jsem se rozhodl ze uz je cas na sklizen a urodu. Za celou dobu nebyla prilis dobra teplota takze palce nejsou tak prorostle.

Zacalo to tak:
Po trech dnech co jsem kyti nevidel sem se rozhodl ze je podrobim dukladne prohlidce a sklidim.Takze vyndal semi ji ze skrine(1) , skouknul ji , pak sem ji pustil(2) a cela spadla , jde na tom poznat ze pri pouziti scrogu se nevytvori dostatecne pevne stonky na to by unesli palce, chce to priste mensi oka. Na dalsi jde videt jak muze vypadat takove pouziti scrogu a jak to asi tak vypada (3)

Vzal sem teda nuzky a strihal jenze nic stonek byl tvrdy povolal sem tedy jeho silnejsiho bratra - curo a ten to dal hehe :D...
TheKeptn
Po ostrihani vsech listu a upraveni palic na suseni to vypadalo takto(1). Vzal sem tedy vahu ,nejakej moc oldschool ale jax tax to ukazuje(2) vzal sem nejvetsi palici ,zvazil (3) a vysledek (4). Nejtezsi palice tedy 25g "mokreho" celkove pak 180g materialku uz decentne sussiho protoze sem ho douho nezalival. Tipuju tak 70-80g sucheho , coz neni nejhorsi na jednu kytku. Jaksem hnojil napisu do zaverecneho shrnuti po sklizeni GWS dnes vecer a zitra postnu taky dalsi.
TheKeptn
A na zaver nejakeho toho detailu a tim se pro dnesek loucim. Pwp is good... :D :smoker: :bandit: hehehh....
TheKeptn
Takze zaverecne shrnuti jaxem hnojil prepinal na kvet atd....

20.4. - byli dani do pudy dva rizky Budhha a Power Plant jiz zakorenene
22.4. - Blueberry taky uz s korinky
25.4 - Zralok, proto tak velikost a bez korinku

Ve vegetacni fazi jsem pohnojil dvakrat a to 11 a 18 den a to 2ml/l Bcuzzu za prispeni postriku Phytaminu a Bioalgenu

Pak po Budhha+PWP (22 dnech) , Blueberry (20 dnech) a Gws (14 dnech) prepnute na rezim 12/12.

Od 40 do 42 dne v kvetove fazi jsem aplikoval svetelny dvou a pul denni sok.

Hnojeni v kvetu:
4/12 - 4ml/l
11/12 - 5ml/l + Herbaflor
18/12 - 6ml/l
25/12 - 10ml/l
32/12 - 12ml/l + Herbflor
39/12 - BB : 8ml/l, otherz : 15ml/l
43/12 - vymena stare 250 za novou a koupe PKcka od Bionovy.
44/12 - PK - BB : 2ml/l , otherz : 5ml/l
46/12 - PK 2ml/l + Bcuzz 10ml/l (zde se stala pravdepodobne nejvetsi a osudova chyba mych kyti nebo spis teda Budhhy)
51/12 - PK 4ml/l + Phytamin 2ml/l
58/12 - PK 5ml/l
Dale do 65/12 postrik phytaminem a od 66/12 zalevani vodou a a v prubehu 3x flushing kytek ve vane ....

Next info :
Od 75/12 zkracena perioda na 8 hodin do 80 dne a pak nasledne zkracena na 6 hodin a posledni den kytky po tme...

A vysledek ? Blueberry chutove ostrejsi , hnojivo bylo citit ale docela f poho. Budhha chutove jemnejsi nez blueberry ale kbuli prehnojeni,spatnemu suseni a uskladneni se uplne nepovedl ,spatne to horelo ,spatne zhulovalo a nebylo to moc fajne...Power plant chutove moc dobry (flushing prospel) jemna neskrabava cista chut bez vetsich znamek chut hnojiva.Zraloka sem uz tez chutnal a je vyborny snad nejlepsi co sem kdy ze sve zahradky hulil. Moc jemny a chutny....

Vynos:
BB - odhadem tak 40g sucheho:
Buddha - odhadem asi 40g
Power Plant - presne 80 g
Great White Shark - presne 20 g

Celkove tedy 180g +-

GE index vynosnosti -
250/1000 = 0,25
22x18 = 396
84x12 = 1008
tj. 1404 x 0,25 = 351
180g/351 = 0,512
Mohlo to byt vetsi ,ale experimentoval sem s delkou kvetu...

Pristi program:
Nejspis 2xBubbler , kolinka a modely GWS + nejpis Mazarek


Tak se mejte ,dekuji za pozornost a doufam ze jste se nenudili. Cus :D :D :D :D :D :satan: :smoker:
Ant
Khamo :)
Možná že to vážně může bejtř ten teplotní stres tak bych je skosil dát třeba jen za bvokno nebo někam tak protože ty 50ky jim fakt neprospívaj :(

Sakra ta fotka přes tu lupu mě faaakt moc dostává :D :pimp:
K+

Bohouši jak sme dopadli..... :D Keptn se ládoval smíchovskou specialitou :) a já sem si dával časovku na BUS :( . Jinak fenks vevejka .............


TheKeptn
Cus :D hehe
Na specialitu uz nezbyl cas protoze mi jel akorrat bus tak sem doma zladoval 3 hovadny mega chleby se syrem...

Jinak kyti to uz asi nerozdejcha vsechny listy jsou uschly az moc a i ty novy co y nemely a maj ty uschly listy takovou nasedlou barvu takze mozna plisen ci co.Proste sem jeste nejak se neprobojoval do toho co kytkam je a jak to vylecit..... Jinak takhle stejne uz mi chcipli tyden zpet dve matky PWP a budhha a predtim mi takhle zvadly 2xBB a ted mi navic odesla jedna arivka takze matky jedu pod 18w coolwhite ....takze shit.

Jo a jeste jedno , aspon pro me zajimavy zjisteni... kdyz sem videl u veveje ty matky jak je ma ,jak rostou a tak ,tak sem zjistil ze vubec neumim delat matky. hehe zajimavy...

No nic nebudu uz resit,hehe ,cus
amstel_beer
TheKeptn:
Ci. jak mas ty dva ventilatory vedle sebe- na odtah a pritah. Jestli ti ten na odtah nebere cast vzdychu co jde do skrine. Jeslti se muzu zeptat, jakou jsi mel teplotu pri svetle. thanx A_b
TheKeptn
2ab :
no jo no tu ventilaci sem neodhadl delal sem to narychlo a ze to bralo trochu vzduchu co de do skrine je mozny. Jinak teplota od 29-31 a byl sem za ni moc rad. mej se
amstel_beer
TheKeptn:
nemas moc odlisnou teplotu, zvlast ted v lete je to docela boj, ale holky to davaj s jsou stavnate, takze se nebojim. ja s ito myslel, ale aj tak ti to dopadlo moc moc klasne ty kytí. dik a ciao.
ooPs
... za tohle nedat karmu proste NEJDE :). A kdyz uz ti tady zaplacavam misto, muzu mit dotaz? O kolik jsi moh snizit lampu po pridani skla..? Uvazuju o tomtez..
mrakoplas
Co nato rict to je proste sen :)
ineken
moc pekne mimochodem zajimavej avatar stimhle obraske pred par lety nekdo sundal server min.vnitra
matko291
Tak kapitam nam ukazal akym smerom mame ist :D

je to uplne perfektne ja by som to dal so Siene slavy

krasny priklad 250Watky+Scrog K+

este by som ale chcel vedet robil si tam nejako vlhkost?
Piškutek
wykur si
Warl0ck
dost slusnej vykon, koukam ze jsi si s tim pohral.. JEN TAK DAL :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma