Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Sutereni byt -teplota - Klikni zde pro originální téma
Pompusak7
Ahoj, palanuju zacit indoor a asi to moc hrotim, ale vrta mi hlavou jestli nebude mejm holkam u me doma zima.Bydlim v suterenu a v dnesnich dnech se teplota u zeme (kde bude box nasavat) pohybuje okolo 21°C kdyz nevetram a kdyz vetram tak jsem v noci nameril i 17°C na zemi.A to jeste nemrzne poradne, sice nam tu dnes v Praze uz snezi :D
Planuju pouzit Cooltube ve stanu 100x100x200, s Usporkou 200w na rust a na kvet sodik 400W.Odtah bych chtel udelat pomoci vetraku 250m krychlovych + filtr (http://www.growmania.cz/ventilator-...0m3h-p-860.html zajimali by me decibeli, nevite nekdo jakej to vydava ramus???)
a pritah timhle 298m
(http://www.growmania.cz/ventilator-...0-pa-p-877.html)

Vetrat by se melo kuli kytickam co nejvice, muze potom nastat situace ze budu mit zaplou usporku(kyticky budou mit den) a box bude nasavat 17°C vzduch.

Jsou moje obavy realny??
chuck53
Pompusak7: Jestli budeš mít i aktivní přítah, tak si ber vstupní vzduch do boxu od stropu kde je tepleji. Osobně bych těch 17°C neviděl zas tak hrozivě i když na výnosu se nějak podepíše. Málokomu koho znám se podaří udržet vnoci teplotu nad 20°C a nějaké zásadní zmaření sklizně nebývá.

A VK100 má 47dB. Doporučuju použít Sonoflex a vhodně navržené délky přívodní a odvodní hadice.
http://www.ventilatory-prodej.cz/ve...potrubni-vk-100
A tady ještě přidávám nějaký online kalkulátor pro výpočet proudění vzduchu:
http://vytapeni.tzb-info.cz/tabulky...udeni-v-potrubi

Chceš pochopitelně co nejnižší rychlost pro nejnižší hluk způsobený prouděním vzduchu. Abys zajistil dobrý odvod při malé rychlosti, potřebuješ široké vedení.
Pompusak7
chuck53: Zatim to promyslim.Vypada to tak, ze stan budu mit na druhy strane mistnosti kde je teplota celkove min o 2°C vyssi.Bude to bez pritahoveho ventilatoru, dole otevru vsechny otvory a zvenci ty diry prelepim filtracni latkou aby mi to nenasavalo zbytecne prach a nejaky vetsi breberky.Na odtah bych rad pouzil tento ventilator http://www.ventilatory-prodej.cz/ve...otrubni-tt-125, je slabsi nez to VKcko.Myslis ze ho nebudu pretezovat kdyz na nej napojim jeste filtr a pres nasavaci diry bude filtracni latka??Jinak roury, filtr i cooltube budou 125mm v prumeru, vic mi ani growlab nedovoli.
Chci to zapojit nasledovne:Filtr, nato primo ventilator, pak kousek sonoflexu, cooltube, a pak sono az ven.Cooltube bude zavesena primo pod fitl a vetrak, a kdyz budu chtit zmenit vysku, budu s tim hejbat se vsim, tim padem mi bude stacit na to propjeni jen kousek roury a nebude tam strasit druha dlouha roura...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma