Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Druhé kolo 7x white siberian - Klikni zde pro originální téma
vhisky
Tak tu mám konečně druhé kolo, na které jsem se těšil.

BOX: 60x60x160 Darkroom II

Ventilace: Odtah VENTILÁTOR 150VKO -298M3/H a ofuk klipsnový ventilátor na 220V

Substrát je All mix, 6,5l květináče (tedy o 2 litry více než předchozí kolo)

Hnojivo: květ od BioBizz, na růst netřeba díky substrátu


Klony jsou v provizorním pařníčku, pravidelně rosené a větrané, ofuk zatím vypnutý, než se aklimatizují.

Fotky jednotlivých řízků dám, jak budou více rozrostlé :) Zatím zasílám foto na úvod. Z minulých chyb jsem se snad poučil, takže když by něco, klidně pište. Snad nebudou takové zásadní problémy jako minule.
Positivevibes
Měl si je vyfotit pořádně, aby bylo vidět jak jsou vitální...
vhisky
Fotku nahodím, až rozrostlých kytek před přepnutím, at se s tím nemusím zmenšovat na 150kb.. Řezům jsem musel pomoct trošku rizotonicem, bohužel jeden ze sedmi nevypada moc dobře, měl maly kořeny, ne přiliž vyvinutý, i přes instrukce jsem mu nedokázal udělat ty podmínky co měl v pařníku.. 5 řezů je fakt hezkejch a pojedou suprově, jeden už dostal vitamíny aby prokořenil substrát a víc už je dopovat nebudu. Čili 6 řezů již roste v klasických květináčích a ten sedmý.. no dal jsem mu šanci :)
vhisky
Tak konečně mohu dát první fotku.

Ten prcek úplně vpravo neměl už od začátku skoro žádné kořeny a bylo mi jasné, že bude potřebovat vitamíny, Rizotonic ho bohužel už nezachránil, ale tak šanci mu stále dávám, čekat na něj ale nebudu. Jak jsem psal, nedokázal jsem mu udělat potřebné prostředí.

Jelikož jsem první týden spíše bojoval o jejich přežití a prokořenění malých kelímků, beru tohle jako 3. den růstu Jelikož jsou teprve 3 dny ve finálních květináčích.

Co se týče zbylých pár poškozených listů, jsou to ještě pozůstatky od mírného popálení, jak jsem je dostal, většina poškozených listů prostě zežloutla a upadla (moc jich nebylo), popálení bylo jen místy, proto jsem nechtěl dávat fotku :) Žádné problémy zatím nejsou.

Teplota 29´C
PH 6,0-6,3
Vlhkost neměřím
EC neměřím
Výška kytek je 14-15 cm
asfalt
předem se omlouvám za prudu, ale na to, jak tu pořád prashiwa machruje, jaký má super řezy a to nejlepší vybavení, tak kytí vypadaj dost mizerně, řezy popálený a skoro bez kořínků si solidní týpek nesmí dovolit někomu ,,dát,,.
držim palce, ať to roste, snad se spravěj, zatím vypadaj dost mizerně...

já osobně bych je vyhodil a zkusil řezy např od hlavy či podobně osvědčených lidí..
vhisky
NE! Vyhozeni řezů, jak jsem si je minulý kolo zkurvil sám, mi taky bylo doporučeno, nakonec z toho bylo sice jen 60g, ale luxusního hulení ;)
vhisky
Beru rady, návrhy jo proč ne, řezy příště budu brát pouze od ověřených lidí, ale nikdy už nechci ve svým vlákně vidět ani větu o vyhození řezů :) Já ten plevel mám rád a to že bych musel svítit klidně o dva týdny víc je mi uplně jedno, nemám to na kšeft, mám to jako koníček, to prosím pochopte :)
prashiwa
pockej jak teplota 29 a vlhkost mennerim.jak PH.6,3 to ses zblaznil

rikal sem teplota max 26 a ph 5-2-5,5 to se pak neni cemu divit.
navic clen zde dostal radu ze donesene klony, nema davat rovnou pod sodik do pruvanu klipsnaku a bez zvlhcovacky proto dostal navod na drobny parak s krabice a ptravinarske folie.ale kdyz vidm jak neresi ph a nemneri vlhkost neni se cemu divit ze? na zaklade shlednuti fotek s prvniho kola sem se rozhodl obdarovat clena korenovym stumulatorem rizotonic ktery jsem pribalil jako bonus coz jinak po kapsach bjezne nenosim...)) evidentne uz v takovem klimatu a ph substratu uz nemohl pomoci.to se ani nedivim.kdybys tam dal jakekoliv klony dopadly by nejspis stejne.rikal sem ze kdby neco nebylo ok ad se clen ozve ze kdzytak vymnenim kusy co by nebyly ok pac mi bylo jasne kdyz mi clen zdelil svuj prvotni plan je hend po prichodu domu hodit pod sodik a klipnak a zapnout ofuk naplno tak sem presne vedel jak by to dopadlo bez drobnych koerekci by nebyly ani tyto fotky protoze by do hodiny po zasazeni nebylo co fotit.protoze kdzy mrknu na prvni kolo vanila kush tak hend u prvni fotky vidim ze je o klony fakt stoji.)))pokud je nekdo zacatecnik tak by nemnel prvnch par let delat vubec zadny fotoreport.to je muj osobni nazor.
funec
co se tyce Prashiwu tak verim 100% jeho usudku, spolupracujeme cirka mesicek a myslim, ze k oboustranne spokojenosti.

Co se klonu tyce, reakce u mych klonu (od jineho clena) byla na 600W MH naprosto stejna, jestli si je sadil do allmixu tak tam mas taky problem, sezen si eC metr a zmer si vytok.

pH 6.3 na klony z matky v hydru je pekna silenost, 29 stupnu nemam ani v nejvyssim kvetu, ne to na male prcky.

A kdyz se poradne podivam, jak si udelal ten parnik, mam pocit, ze se ti vrcholky a velke listy (ktere se prirozene tahnou nahoru za svetlem) nalepili na tu folii, zaparili a lampa ti je spalila.

Kazdopadne se stotoznuji s nazorem ze vyhazovat kytky je buranstvi, dej ji vice lasky a ona je dozene >)

peace
prashiwa
diky clenovi Funec a rovnez si vazim nasi spoluprace a dobrych vstahu.diky za nazor ..

a za to ze si vypichnul to ze klon s matky ktera si zije v maximalnim pohodli pri teplotach 24-25 stupnu a 75 procent vlhkost a ph 5,2-5,5 bude reagovat asi trosicku jinak na presazeni.uz proto to lidi co nejedou hydro to budou mit asi vzdy o neco malo horsi pokdu nezaruci plynuly prechod na sve podminky.
kazdopadne to nevyhazuj , jak tady uz zaznelo :))jen jim bude trvat stejne jako v tvem provnim kole nez si zvyknou na tvuj styl pestovani . hold nebude to high grow ale ad to roste:))
vhisky
Pro prashiwu:
Fotku řezů jsem sem nedal schválně, protože vím, že stát se může a vím, že tahle rostlina vydrží všechno a proto jsem si je od tebe vzal i když jsem viděl na listech skvrny a znal jejich původ. Dále si mi žádný rizotonic nedal. Ano, dostal jsem bonus, ale v podobě jednoho řezu navíc, nikoli hnojivo, ale i tak jsem rád, protože nakonec jich stejně zbude asi 6. Počítal jsem se silnými řezy, nemam doma vybavení na nějaký náročný startování, posledně nebule stačil igelitový pytlík na 2 dny a mohla pod lampu a nic se ji nestalo. Teď jsem počítal s tím stejným, bohužel ten týden jsem mel noční, tudíž jsem na ně nemohl dávat pozor (svítím přes noc) a neměl jsem finance navíc, to až po čtyřech dnech, kdy přítelkyně donesla zálohu na tipy jsem si mohl v growshop.cz objednat ten zmíněný rizotonic. Zásadní chyby z předešlého kola byly opraveny, tak si své útoky prosím nech (útoky typu, že začátečníci by neměli dělat fotoreport). Já tu jen uvedl původ těch pár hnedych listů a ten jeden málo zakořeněnej řez měl prostě smůlu, bylo jasné, že bez rizotonicu hned ze startu to prostě nedá. Kytky vypadají naživo hezky a pokud se něco neposere, bude to dobrý huleni.

Víš ja sem ty fotky necpu abych ukázal jaký jsem king, ale jen proto, abych ukázal že i mě to roste a když je problém, jsou tu ochotní lidé - více názorů, více rad. Kdybych tenkrát nezaložil vlákno s prvním kolem, jak bych měl podle tebe udělat, kytky by byly mrtvý.


Do příštího kola si odnáším opět pár věcí:
125W úsporku na start
kořenák na start


Nejspíš sem dám až fotku před přepnutím. Pak sem dám fotku před sklizní a fotku sušiny. Popř. když nastane problém. Rozčilovat se nad nějakým forem nemá význam. Odjakživa mi vyrostlo vždycky všechno, pokojovky, venkovní rostliny, bonsaje, semena, akvarijní rostliny, masožravky.. prostě vše. Já do rostlin dám vždycky kus sebe, není to jen zelenej plevel ;)
prashiwa
jj dyt jo vpohode ,jiank sory nemyslel sem nic zle a ten rizotonic sem daval asi jinemu clenovi .nejdirv jsem mysle ze tobje ale mnel jsem ve stejnem terminu sraz s nekym jinym a myslel sem si ze sem to daval tobje ,,pokud ne tak je to skoda mnel sem ti ho teda donest taky jako tomu jinemu typkovi zvlast kdyz si ho dozacatku nemnel a cekal na prostredky..no tak nakonec ten rizotonic zacnu asi po kapsach nostit a obdarovavat tim lidi co to vylozene potrebuji..hhh
jinak teda ad to roste.
vhisky
Díky :)
vhisky
Tak nejprve průvodní info:
Ten malej mrzáček vzadu ničemu nepřekáží, mě je prostě líto ho vyhodit :D Mám i ho rád, i když z něj nic nebude :)

Další věc, všechny kytky jedou uplně suprově, ale ta jedna pořád stávkuje, mrcha, bude na ní málo, nevím co jsem u ní posral když dostávaly všechny stejnou péči, možná Ph, možná měla moc udusanou hlínu a kořeny prostě nemohly rust, každopadně je zašitá v zadu.

Jelikož jsem kytky nezaštipával, rozhodl jsem se pro síť, kterou budu kompenzovat tu šestou zaseklou kytku, už ted tam ma jen malý čtverec pro sebe, kdyby se rozjela :) Posledne jsem i z takovyho mrzačka vytěžil 6g.

Nuže po 16ti dnech + 7 dní co se klony zabydlovaly, jsem je i po konzultaci s jedním superpěstitelem (zde z fora) přepl na květ :)

Vypadaji moc hezky, hezky i voní, žádné problémy zatím nejsou. Už ted vím, že pokud se něco neposere, bude toho víc než minulý kolo.

Tak mi držte palce, pak dám fotku tak z půlky toho jak pokvetem, čili za měsíc a pak až sklizen :)
vhisky
4. den květu, holky se pěkně rozjely, tak mám radost, výška už je přes 30 cm :) Vypadají nadějně, mnohem líp než první kolo :) Další foto zase někdy časem
Positivevibes
klony bídné ale teď to vypadá k světu, přesně jako u mě :) každopádně to určtě bude dobrej kouř :rasta: Kplus a nechť to roste :leaf:
vhisky
Tak mi to nedalo a posílám up 8. dne květu

Prostor je krásně vyplněný. Jediné co mě zlobí je výbojka, mám mechanické spínací hodiny za 79 Kč a i když sepne dioda na nich, že jako šťáva běží, tak se stejně nic ani nehne, musím povytáhnout koncovku vždy a zase zastrčit tak, aby to hodilo v zasuvce oblouk :S a to fungovala prvních 8 dni v pohodě a metalhalogenid 20 dni taky v pohodě.. Právě ta sodíková žlutá mě prostě zlobí a spínám skřín ručně.
vhisky
Jelikož mi kytky dělají radost, musím se podělit :-) 12. den 12/12

Problém se špatným spinanim byl vyřešen digit.spin. hodinami, pořád se mi do nich nechtělo investovat, growshop cena i 4 kila a na to já kašlu, naštěstí má teď aktuálně baumax digit hodiny za 160kc a mechanické za 49kc :-) Kytky zalivam 1x za 3 dny 600ml vody s pH 5,9 a podle tabulek hnojiva, pridávám i 0,7 ml peroxidu na litr vody, prý to kytkam prospívá, pokud se to v květu nemá dělat,,nechám si poradit :-) zatím si ale nestěžují. Zbytek vody co proteče z kvetniku maximálně odsaju, ať je vlhko co nejmenší. Kytky naživo vypadají velmi vitalně.

Fotky:
Vše jsem včetně příspěvku dělal přes telefon, fotky jsou zmenšené programem taktéž přes telefon. Fotil jsem z úhlu tak, aby co nejmíň světlo dělalo ty pruhy.

Jedna fotka pro porovnání ruky s lesíkem :-)
Jeden malej detail na jeden z vršků
funec
Mechanické spínačky vyhoď, jestli nechceš přijít o celý obvod. Znám pár lidí, kterým to vypálilo vedení ve zdi a odešel jim celý okruh. Já měl manuální spínačky ještě kdysi u našich na domě a odpálili mi startér na kotel, takže radši si připlať 200 kaček za digitály na vše, co potřebuješ. Jo, a digitálky na lampu tak na jedno kolo, pak se jim stává, že se nesepnou, nebo nevypnou a to je kurva problém.

Jinak kytí hezké, zdravé :)

Prashiwa mi má tuhle genetiku dát ve čtvrtek, tak ti pak napíšu, jaký stav klonů dal mě, samozřejmě, budu dělat report, tudíž check me out :D

letí káčka za záchranu a hezký porost :)
vhisky
Ahoj, digitaly už jedou, ale po tomhle kole, předělám elektroinstalaci, protože včera mi to zase neseplo.. tak sem pak dostal pecku ze zbytkovyho napětí, když sem sáhl na koliky :-D něco tam mam špatně nebo mi něco odešlo .. to se pak poradím s někým, kdo se v tom vyzná. Ono to sepne jednou hned a podruhé třeba po půl hodině od sepnuti.... Každopádně díky za K. Zatím jsou holky v pořádku :-)
funec
Práve mechanické spínačky fungujú tým sposobom, že sa ti zasúva kolík do spínača a celkom zopnuté sú, až keď sa kolík zasunie úplne, čo trvá cca 30s až minutu. Medzi týmto časom ti to v tom spínači iskrí, pretože neni stavaný na výkonu štartéru v predradníku. Skontroluj si, či máš dosť vysoké napatie v poistnej skrini, keď ti jebne obvod, máš po pestovaní a pokiaľ to nie je tvoj byt tak zarobené na sekanie elektriny.

Vypadají vitálně, ať to kvete :)
Scroo
pekne to jede , a cim ze to hnojis ? biobizz ?
vhisky
Ahoj, Biobloom od Biobizz. Líbí se mi na tom, že pokud to jedu podle tabulek, udělá to pH 6 a někdy 5,9. Dávám 2ml/l Biobloom a 1ml/l BioGrow + 0,7ml/l peroxidu vodíku. Zalívám co 3 dny 500-600ml vody, co vyteče, to odsávám pryč, at tam není zbytečně vlhko.


Tady je tabulka, kdyby někdo chtěl.
Scroo
Tak osobne bych k temto hnojkam peroxid nedaval ale pokud je vse ok proc ne :) jen ze peroxid a bio hnojky se rady nemaj :)
prashiwa
pokud ti nespina lampa spolehlive i s digi hodinama tak je to tim ze mas dlouhy kabel od predradniku k lampje ,,,kdyz to skratis pod dva metry tak to bude naskakovat spolehlive ,,,asi je to tim ze se pri startu naindukuje elektrina na kabelu a nenaskoci obouk do vybojky.skracoval sem to po kouskach dokud to nebylo spolehlive,,, tyhle caviky s frekvenci a spetnym rusenim do site okamzite vyresil elektronicky predradnik lumatek na kterem muzes mit kabl douhy jak chces.
co se tyce peroxidu vodiku tak je mozne ze se prekyslicena voda s rasami nemusi mco snaset a tak se da zalevat peroxidem pouze v ciste vode jednou za 2 dny.nebo na stridacku. zalevej rychleji a mene poroste to rychleji,pac se kytka nemusi vyporadat s prelitim a pak s tim ze nevi kdy zas dostane priste napit.
hrnek dene musi byt akorat.na automaticke zalevani to roste jeste rychleji.pac se kytky nauci pit a zvadat stale vysis zalivky v presnych intervalech.biobizz asi nepatri mezi nejrychlejsi a nejvynosnejsi hnojiva na trhu ale nejsou spata.men to chutna,,,ale zalevanim hliny hydroponickymi hnojivy dosahnes jsie lepsich vysledku.
taky mam od kolegy prashiwa objednano, takze to tady bedlive sleduji... :)

doufam ze pak hodis report jaka byla uroda a jak ti to chutnalo... :)
vhisky
prashiwa: díky za tip, zkusím

Pat&Mat: určitě hodím :) už aby to bylo :D
prashiwa
pro sirokou verejnost podotykam aby jako vzor ci predlohu sledovali raci stranky lidi ktery maji vporadku setup a nezapinaji lampu rucne.dale disponuji veskerou technikou, mnericimi pristroji a potrebnymi vedomostmi.dycky nechapu proc se zraky vsech upnou na nekoho kdo jede 4 kytky v punku.mozna asi proto ze ty trable a nesnaze ktere to provazi jsou pro verejnos velice zajimave..je fakt ze na fungujicich growech uz nic zajimaveho neni a takovi lide uz to spravila ani nefoti.tkaze ti co foti aby si poslechli nazory ostatnich na sve nedostatky nelze brat prakticky vazne pac v takovych skrinich se vetinou nedeje co ma se dit.ad to roste.:)
Positivevibes
nerad to řikam ale zase si zabil :teef: názor za všechny prachy :goldcup:
vhisky
prashiwa: já vím, že by jsi nejrači viděl super hydro pod 600W a výsledkem aspon 1g/W :) ale prostě hydro nechci a víc jak 400W si v bytě dělat nebudu.

Digitály mi neseply jen jednou (a zjistil jsem proč, chyba na mé straně), včera zpoždění 30 minut než jsem to zapl ručně. Co se týče výpadků mechanických hodin, svítím kytkám tak, aby tu vždy někdo byl, takže zpoždění ve fotoperiodě na tomhle kole nepřesáhlo 30 minut a to jen párkrát.

Jedinou techniku co používám kromě světla a ventilátorů, je digitální pH metr z ebay za 200Kč, ten stejný, co tady stojí 600Kč+.. klasika

EC neměřím, protože jsem četl, že biohnojiva ty hodnoty mají jinak a nelze se tím řídit. Každopádně na další kolo mám v plánu přejít na Jungle in da box, jen mi bylo líto vyhodit polovinu lahví s hnojivem :)

Nejsem žádný profík, 2. kolo ze mě nedělá super pěstitele, co vše zná. Já vám moc děkuji za tu radu a upřesnění jak pracovat s peroxidem, to pro mě byla velmi přínosná informace a už i z tohodle důvodu rád fotím a rád to sem nahrávám :)

Jestli chceš dobrou reklamu, prodej řezy hostitelovi, to je zahradník :D
hostitel333
Ty jsi vůl :D :D :D :hug:
Prashiwa: krome tohodle topicu jsem tady na G nasel White Siberian uz jenom jednou (pod 600W) ale tam se chlapik nezminoval ze by mel klony od tebe... :) jestli tady je nekdo dalsi s galerii kdo pouzil / pouziva tvoje klony hod odkaz a ja si to rad projedu...
s clenem vhisky jsem se tady na G uz neco resil jinde a proto me zajimala jeho galerie a sleduju ji... :)
Positivevibes
citace:
Původní příspěvek od Pat&Mat
Prashiwa: krome tohodle topicu jsem tady na G nasel White Siberian uz jenom jednou (pod 600W) ale tam se chlapik nezminoval ze by mel klony od tebe... :) jestli tady je nekdo dalsi s galerii kdo pouzil / pouziva tvoje klony hod odkaz a ja si to rad projedu...
s clenem vhisky jsem se tady na G uz neco resil jinde a proto me zajimala jeho galerie a sleduju ji... :)


Moje první dvě kola byli klony od něj, Superskunk a Mazar :) zbytek v druhem kole už ne :) jn mazary
funec
zdarec, tak len pre poriadok duše, tu si možete pozrieť klony, ktoré štandardne prashiwa dáva. Videl som zbytok klonov určených k expedícií, rovnaká výška, kvalita, velice kvalitné rezivo.

Tady se můžete podívat jak to vypadá v trošku míň punkovém setupu, pravidelne updatuji.
vhisky
Tak máme tu menší UP.
25. den květu.

1. celek
2. detail nejvyšší a zároveň největší paličky :) Šoupl jsem ji ke stěně, byla to ta zakrslá malá, tak jsem ji nechal vyrůst bez korekcí a ona se odvděčila touhle krasavicí
2. detail porostu
prashiwa
WAU...
vhisky
48. den květu
omlouvám se, ale byl jsem velmi vytížený v RL :) tady je UP :) palice už dostávají čistou vodu, dost lupenů už žloutne :) jde na ně podzim :) holky jsou k sežrání :D
funec
mno, jestli je to na 2. fotke najvacsi vrchol, necakaj prevratny vynos. Ale vypada, ze preplachujes poctivo, takze snad to bude dobre fajcivo :)) gl
vhisky
jj to je největší palice :) však taky nechci trhat rekordy, ale jen si dobře zahulit :D díky :)
funec
to je jasné, akurát to pochopíš pri prvom účte za elektrinu :D
vhisky
:D to je možný :D ale ja ty holky miluju i kdyby mi tam vyrostla jen jedna palice :D Každopádně na další kolo kupuju větší box, udělám mín vršku na každý kytce, ale bude víc kytek a rád bych jel hydro :) ta hlína je taková náchylná :)
funec
čéče, ešte otázka, kolkatý deň flushu máš, že sú tak žlté? 48 dní, keď kosa je medzi 58-63 mi príde dosť odvážne.
Hydro? To je náchylné, jedna chyba a máš po úrode, mám teraz hydromédium s ručnou zálievkou a už tam sa každé zlé zahnojenie odvďačí zásekom, spálenými listami a pod., keď píšeš, že nemáš čas, alebo si niečo okolo kytiek nestihol, hydro je pre teba istá smrť. Som pri kytkách hoďku denne a stále je čo pojebať..daj si hlinu a hlavne si o tom niečo prečítaj, je to viac, než len pár základných informacií..
vhisky
dnes mají první den zálivky, foto je ještě se suchou hlínou a flush má být 10 dní tak si myslím, že to je ok :)
hostitel333
Hydro je easy, vhisky, jen se neboj a pojď do něj :), ps: nakonec to vypadá slibně :)
prashiwa
hydro je easy jen pokdu mas veskere mnerici pristroje, vybavu a praxi s odchylkamia jejich dorovnavanim.hydro bez media ti neodpusti zadne chyby.ale rozhodne te je vyzyvam ad do hydra jdes protoze to chte nechte s tebe udela growera ktery se zamneri na detaily a bude podminky do detailu simulovat.opustenim hliny zaroven opustis growera v sobje ktery necha veci nahode nebo prirode.to vse s hydrem zmizi.a zustane jen stoprocentnti nasazeni s schopnost chcit se ucit a jit za lepsimi vysledky protoze ty te cekaji jen v hydru.
urcite neni jedno kterou metodu nazacatek zvolis tak to stebou klidne rad proberou pac jsou systemy co vydrzi par dni ,,a jine nikoliv.kazde ma sve pro a proti a to je treba zvazit.rozhodne do toho jdi pac nejhorsi ceho byses mohl dopustit je udelat dalsi kolo opet stejne a bezezmnen.
kazdopadne je videt ze se zlepsujes ale neni treba spechat s hlinou jako s hydrem.je videt ze se k tomu ches chovat jako k hydru tak snad jen s nim budes maximalne spokojeny.bylo by ale fajn navstivit alespon jednnou v zivote nejaky seminar ne o pestovani nebo hnojeni nejakou specifickou znackou hnojiv ale mam namysli seminar o tom jak rosltiny mysli a o biomechanizmech uvnitr rosltiny co se deje kdyz ... to je totiz klicem k uspechu a celkoveho pochopeni indiciji ktera ti rosltina po celou fazi ukazuje...
.verim ze toho vetinu vidis,,ale nemuzes bez tech vedomosti vedet co to znamena..
tkaze bud do toho skocit po hlave system pokus omyl a na tom se naucit,mozna objevit co zaitm nidko neobjevil ,nebo se ponorit do literatury a tu testovat v praxi.
rozhodne ti lidi tady radi pomohou a nemusis mit strach,myslim ze ti tu nikdo spatne radit s praxe nebude:)
funec
so shiwou súhlasím v tom, že sa treba posúvať (preto som teraz medzi hydrom a hlinou). akurát počiatočné investície do hydra sú docela nákladné, obzvlášť, pokiaľ vhisky uvažuje o novom setupe komplet.
Hlinu by som úplne nezavrhoval, poznám ľudí, čo dajú v hline g/W najlepšieho J.Herrera akého som kedy mal (nič proti chlapcom v Holandsku, ale Pražskí kucí to dotiahli do dokonalosti) a ide len a len hlinu. Všetko je o praxi a chuti sa tomu venovať. Semináre v ČR asi moc nenájdeš, skor icmag, 420mag, info od top breederov (Shantibaba, Arjan, Ed...etc) občas vyhodia zaujmavé články, treba sledovať.
A určite biológia rastlín pomáha pochopiť pest ako taký, život rastliny je to, čomu musíš prisposobiť svoje pestovanie, takže o tom treba vedieť najviac. Už sám na sebe vidím, že vzdelaním do tých kytiek vidím oveľa viac, preto rovno reagujem na tie žlté listy v prvom dni flushu...to nie je v poriadku...
hostitel333
sorry, ale s hydrem jsem neměl žádnou čest, ani jsem o tom nevěděl nic...prostě mi tady borec poradil jak sestavit ebf a hned jsem to rozjel, nic na tom není, nejsem žádný pán pěstitel a myslím si, že jsem to celkem zvládnul...jak mi ten borec psal, je to EASY VOLE :D, jinak co se týče nákladů? nemyslím si, že to je závratná částka....dál se k tomu nebudu vyjadřovat, ať to tady nezasírám vhiskymu :) GL :)

Ps: seminář? k čemu? :D jedu JIDB - tři složky, poměry na růst a na květ a jedeš, no stres :D
vhisky
no jo... Pan Hostitel se s tím nesere, zasadí, zaleje a sklidí pár kilo :D
prashiwa
jak sem rikal bud si muzes zajit na seminar o svych hjonivech nebo jen 3 ,5 hodiny poslouchat co si kytka myslli napriklad ve vysokem ec a vysoke teplote ,,jak se to rpojevuje na dychani a latkove vymnene,. od kolika ado kolika jsou otevrene dychaci pory na spdoni strane listu atd.je toho hromada..hodne lidi si mysli napr ze kdyz si kytky samy zveodnou vlhkost tak ze prosperuji ,,,blbost...kytky se jen snazi vydychat nahromadena hnojiva a dopadni material .atd.. kombinace jako zima vysoke ec a nizka vlhkost a dalsi libovky..jako neoptimalni ph a nerovnomnerne vyzirani hnojiv se zalivky..proste lahoda pro pestile v mediu ktere porad pracuje a neda se zmnerit.
jiste by bylo fajn zasadit zalit kovi a sklidit kilo ale tak jednoduche to nastesti neni..hahaha
shefin
Dokud jsem nebydlel po pronájmech,tak jsem většinou jel bubler. cca 30 litrové kýble 2 až 4 ks.V neděli jsem to naředil a to samé zas až v neděli.nestaral jsem se.Vypily čtvrt kýble za ten týden.Jediné mínus bylo,množství hnojiv na těch 60 až 120 litrů ... :-//ú/
vhisky
Opravdu toho nebylo moc, bylo toho jen 75g.. Smoke report sem dávat nebudu, protože jsem zjistil, že mi sem chodí příbuzní ;) Každopádně mít příležitost, tak tohle kolo jedu znovu :)
prashiwa
ochutnal jsem ,, a muism rict ze se to povedlo a ze to ma solidni volume ...hhh:)
vhisky
hmmmm, tohle potěší nejvíc :) :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma