Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

 
mokrý konopí ve vukuovém pytli do mrazáku? - Klikni zde pro originální téma
Flí
Zdravim,jsem v tísni,nemám kde sušit :-( . Nemáte někdo zkušenost s mokrym materiálem v mrazáku ve vakuovym pytli? (odsání vzduchu luxem)
aresek
To nemůžeš třeba někde u rodinného příslušníka hosti na půda?:)
Flí
ne ne ,fakt nemám kam :-/ Všichni to odsuzujou,doufal jsem ,že změněj názor až všem nadělám mastičku.
aresek
tak mě ještě napadá, pokud to máš na masti, tak proč to neusušíš v troubě,když budeš mít volný kvartýr?:) nicméně s tím mokrým do mrazáku zkušenosti nemám,tak počkej,třeba se ti tu někdo ozve:)
Zedy
Zdar Flí, mokrý kouření dávat do mrazáku je na nic. Ať to posaješ sebevíc a na oko ti to pěkně pomrzne, tak až to vyndáš a palice ti v teple povolí, tak z nich bude ve výsledku takový rozhňácaný cosi. Na hulení k ničemu, ale jestli to chceš jen do mastí, tak by to snad šlo použít, čím dřív to sděláš tím líp, tak na nic nečekej;) držím palce!
Flí
no na mastičku hlavně ......no nebo mě napadlo z toho rozhňacanýho cosi udělatt trochu haše, abych si trochu pochutnal,to by pak nemuselo bejt tak hnusný,ne?
chuck53
Flí:

Sušením taky kytka "dojde". Takže bude silnější (otázka je o kolik a jestli to půjde poznat :) ).I po useknutí tam ještě probíhají přeměny látek. Mrkni se na téma: fermentace.

Takže na mast by to asi šlo i z té kaše z mražáku, ale na hulení si to usuš pomalou metodou někde na vzduchu. Bude stím míň práce než dělat hash.
udelej vytazek lihem
dada2
čau ja osobně jsem dal zlehka vlhký palice do klasickejch zipovích sáčkú a super jako když to po nějaký době vyndám tak si pořád drží vúni a není to přesušený.
Flí
Jdu z toho udělat tu mast pod širákem mno..... Díky za vaše ohlasy lidi.... jste borcí
Hlava
citace:
Původní příspěvek od dada2
čau ja osobně jsem dal zlehka vlhký palice do klasickejch zipovích sáčkú a super jako když to po nějaký době vyndám tak si pořád drží vúni a není to přesušený.


Jojo , zlehka vlhky to by šlo ale mokrý , čerstvě urvaný to tam dát nemůžeš neboť z toho mráz udělá kaši , v kytce je moc vody a když to zmrzne tak to rozerve kytku na atomy by se dalo řict ,čau Hlava


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma