Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Matkárna??? - Klikni zde pro originální téma
CannaSmoke
Milí groweři.

Chtěl bych se vás zeptat na to, jak řešíte svoje matkárny, jestli vůbec nějaké máte? Jestli nejdřív uděláte matku, nařežete z ní klony a pak matku necháte vykvést, nebo jestli si necháváte jednu a tu samou matku pořád bez kvetení. Docela pochybuju o tom, že začínající indoor grower má čas, peníze a odvahu živit matkárnu i obyčejnou pěstírnu zároveň.

Ptám se proto, že bych chtěl jet z klonů, ale nevím co po klonování s matkou. Bydlím ještě s rodiči a mám docela bobeček s jednou skříní natož se dvěma.

Prosím poraďte. Díky
CannaSmoke
Prošel, ale nikde jsem nenašel řešení svojeho problému, tak jsem založil thread. Sorry jestli jsem to přehlídl, ale fakt jsem nenašel.
CannaSmoke
Dík moc. Ještě dotaz, myslíte, že má pro mě jako indoor začátečníka cenu stavět i matkárnu??
CannaSmoke
Diky za rady growers. Letí k vám K.
CannaSmoke
Hehe, tak už se těším :)
Kvetak
No hele spočítej si cenu semínek-vyrostou uděláš si pár klonů a pokveteš a semena a několik set až tisíc je fuč=>náklady pouze semena

2.Zaseješ, uděláš matku, z které řežeš=>náklady semena (několik set až tisíc) + říkovna (500-1000 za zbrusu novou) což je zhruba cena 10 semínek od Nirvany-tudíž to mš splacený za 3měsíce až ti kyti dokvetou a ty si jen nařízkuješ další namísto toho, abys objednával semena

3.Nakoupíš řízky z groweru za cenu prům. 100,-/ks

=====udělat řízkovnu
CZMELÍK
já si rozjel matkárnu dřív než boxík:smoker: !!mám tam 4 kytí! jednu jedu na vostro a tři sou "pokusný"!! vyblbnu se na těch třech a nejlepší aplikuju na vostrou! boxík nemám dom, tak si takle každdej den aspoň zkouším co a jak, kde šmiknout, jak tvarovat atd.
DOPORUČUJU SI KAŽDOPÁDNĚ MATKÁRNU ROZJET UŽ JE ŃOM PRO ZKUŠENOSTI!!!!!!!!ČÍM VÍC VYYZKOUŠÍŠ, TÍM VÍC TOHO VÍŠ!!! TAK HURÁ DO TOHO A AŤ JE TO UŽ HOTOVÍ!!!ROZHODNĚ TIM NIC NEZKAZÍŠ!!!
rajce
Ja mam matkarnu + vyrustarnu aquarko 80*40*40 obaleny alobalem. Dobrejch 120l se trema obyc 21 usporkama....perfektni jak na seminka, tak na rizky. Zastrihavam do co nejhustsich a nejnizsich keriku by FIM(teda snazim se;)). Tak po mesici dou kyti rovnou pod sodik 12/12. Jediny co mi ze zacatku delalo problemy byla vysoka vlhkost, ale vetracek ji vyresil. V lete pres den, kdyz je teplejc, tak este zvedam viko na celni strane asi 5-10cm vysoko.
=====Je to levnejsi, vykonnejsi a hezci, nez se trapit od mala pod sodikama, kde navic rostou nebo dozravaj dalsi nekolikrat vetsi kyti.....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma