Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Ten nejmilejší je první grow! (2012) - Klikni zde pro originální téma
Zdravíčko všem bylinkářům!

Dlouho jsem přemýšlel, jestli sem mám umisťovat svůj první zahrádkářský pokus, ale nedalo mi to. Omlouvám se, thread není kontinuální, do dvou týdnů čekám kosu a růst by moc stejně nikoho nezajímal. Každopádně budu rád za případný komentář, či dva, které mi příští sezónu pomohou vypěstovat ještě zdravější a krásnější kytky!

Pěst se koná u mě na zahradě, na skvělym svahu orientace na jih, takže veškeré sluníčko, které by si mohly kytky užívat si užívaly, snad :D Problém byl s půdou, kamenitá hnědozem, nevypadala příliš vhodně (ačkoliv stav flory kolem je uspokojivý) a tak jsem vykopal asi 100l jámu a naplnil ji. Nasypal jsem tam 50l pytel zahradnického substrátu agro, 50l kompostu (což byla myslím chyba), 5l vermikompostu, nějaké guano, kokosové brikety a spoustu perlitu. Výsledek byl vzdušný, což jsem se dočetl, že je důležité. Hodně jsem se obával kyselosti kvůli všem živným prvkům, které jsem použil, ale během růstu ani během kvetení jsem zatím neměl jediný problém.

Osazenstvo bylo následující: 2x Durga Mata od Paradise seeds a 3x Big Bud XXL od Ministry of Cannabis... všechno z balíčků po pěti semenech, ale nízkou klíčivost spíš svedl na sebe, protentokrát :D Z prvních fotek je vidět, že všech 5 kytek je hrozně blízko u sebe. Teď už bych to tak neudělal, hodně jsem tím myslím snížil výnos, ale sadil jsem je s myšlenkou, že při prvním growu stejně zřejmě jedna nebo dvě pojdou.

Hnojení probíhalo v růstové fázi hnojivem Hesi TNT complex a na květ kompletním balíkem od Groteku (dostal jsem darem samplebox, který vystačil úplně na celý grow). Když kytky pořádně narostly, občas jsem jim zatopil a poslal větší dávku, ale nikdy jsem nespozoroval žádné znaky spálení, tak snad jim to chutnalo.
A samozřejmě mnohem zajímavějši fota z doby květu

pic1 Durga mata - hezky nafialovělá, ze všech se zdá nejdospělejší
pic2 Big bud XXL
pic3 opět fialová Durga - je nejhezčí, zároveň ale dostala málo prostoru, takže má míň palic
pic4 ještě jednou ona Durga
pic5 Vrcholek Big Bud XXL
a ještě poslední dvě fota, první jsou všechny kytky ze strany a druhá jsem zkoušel takový nějaký makro :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma