Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
OUTdoor a zlodějna! - Klikni zde pro originální téma
hollyholly
Zdravím Vás přátelé outdooru..

Také Vás tak prudí zlodějna kytek? Tento thread zakládám jako vlákno, které by mělo pomoci proti zlodějíčkům našich kytek..
Chtěl bych aby jste sem psaly Vaše tipy a triky, jak zabezpečit naše políčka a kytky proti zlodějům..jak to děláte vy?

Dále bych chtěl aby jste psaly Vaše zkušenosti se zloději, stali jste se už obětí krádeže Vašich kytek? Napište stručně Vaše zkušenosti..
EDA45
..http://grower.cz/forum/showthread.p...ht=%2B%E8%F3rky
fananek7
Kalašnikov vzor AK47,nebo vz.58.
Ale brokovnice je taky účinná :D
šapša
SA-58 není Kalašnikov !!! At nejsu úplně OT tak když ti to maj ukrást můžeš to mít u dveří, na střeše, 10 km, 200 km od baráku a máš smůlu když to věděj kde. Nějaký kamery mini jsou celkem dostupný za pár kč když je znáš čorkaře v poho. Jinak maj výhodu v tom že než se vyhrabeš z baráku na zahradu jsou pryč. Minulej úplněk jsem prošel po půlnoci zahradu tj jak kdyby vše bylo pod halogenem jasný jak facka co je jakej keř. Otypnou a pak jdou.
fananek7
Ale je to podobný model který vypadá stejně,tak jsem to napsal,jinak jen tak ze srandy pokud ti to nevyšlo,myslel jsem prostě sapik jak kalašnikov,ale to je jedno,je to mimo téma...
Spíš si myslim,že pokud to máš u baráku,tak by ti mněl stačit pořádný hafan a ne smetak doma ataky musí být více lidí doma aby psa slyšeli a vystartovali třeba s blbou vzduchovkou a týpka naprali brokem do řiti :D
Pak by si snad rozmyslel...
šapša
Jo vz 58 byla v licenci kalacha trochu prekopana a hafan se da jeden den otravit a druhej corujes
fananek7
Tak s otravou to jsou už trochu mafianské praktiky,ne? :)
Jinak kdyby věděli,že se na baráku střídáte 2 týpci a že máte u sebe devítku s tlumičem,tak je to třeba přešlo.
Dále jsou autokvěty které se sklízejí dřív a taky se můžou dát na konec květu pod lampu,ale musí to být v květináčích.
šapša
Ne normalni zdejsi vesnicky praktiky otravej psa co moc steka. Jo da se jak rikal kamos jet hned pro nejakyho hafana do utulku kdyz mas podezreni. A kdyz ti prolizaj zahradu nepravidelne od jara a tipujou si tak si automaty s rychlejsi skliznou muzem strcit vis kam ne? :D Co jsem tak vypozoroval dojet to v bedne by slo ale musel bys to tam dat nejpozdejc kolem pulky kvetu cca 30 den tam uz je to pro corky zajimavy zarazi me ze ten mesic uz to nedojedou i kdyz tj treba v kvetinacich. Jsou to ultra mega liny zhulky :D Devitku s tlumicem? :D No kolik z nas ma zbrojak a i s 9-tkou ti je k nicemu nejsme v USA abys nekohos mohl oddelat pokud ti vleze na zahradu.
fananek7
Tak nejlepší asi bude se odstěhovat na pustý ostrov a tam budeme pěstovat jak se nám zlíbí :)
Ale to zase můžou přijet piráti z Karibiku.
Jo apokud bys někoho odstřelil,tak bys ho musel odtáhnout o kousek dál třeba k sousedům :D ;)
No sranda musí být no.
hollyholly
Ja osobne mam kolem kytek ted nove vselijak natazenej ostnatej drat.. Pestuji na svem pozemku..kde samozrejme nema nikdo cizi co pohledavat..je to nezakonne chytit za hnatu nekoho do zelez, kdyz budu tvrdit, ze jsem mel policeno na lasicku co mi leze do kurniku? :)
Kambu
Hollyholly : kurna ostnaty drat? :) a mas osobne ke kytkam pristup? :D vcelku ortodoxni reseni :)
hollyholly
Pristup mam, ale nedavno jsem si o nej sam roztrhnul hnatu :). Dale ma vykopane diry, cca 30cm hluboke, zarostle travou, takze jsou nenapadne na zlomeni nohy.. bohuzel jsem do jedne zahucel sam :) padnul jsem na hubu a byl tak otresenej, ze jsem par minut lezel a sbiral se ze zeme :)
weeder
hollyholly:
Aspoň je vidět, že to tvoje zabezpečení fakt funguje :D
fananek7
Ještě dobré je s těma hřebíkama v desce,ale zase nesmíš mít psa aby se neporanil.
Železa jsou dobrá vychytávka,ale nesmíš jít ke kytkám navalený :D
šapša
Jo na zeleza bacha. Desky jakz takz okecas ale zeleza ne. Krom toho pokud chodej za jasny noci je vse videt jak desky s hrebama tak myslim ze i zeleza. Neni spatny nainstalovat halogen svetlo s pohybovym senzorem vetsinou maj lidi klid co vim. Co je ideal tak mit barak kde je uvnitr dvorek. Takovy ty stary statky.
fananek7
A co třeba takový detektor pohybu a tepla na bázi infračervených paprsků a potom by spustili laiserový paprsek tak jako v hvězdných válkách a ještě by umněli rozeznat na dobrého,nebo zlého podle DNA? :D
No to jsou zase kokotiny ;)
A nebo co si třeba pronajat Predátora? :)
hollyholly
Ten halogen s cidlem neni spatny napad, da se to koupit za slusnej peniz a zlodejicka by to mohlo polekat.. preci jen, kdyz vas osviti najednou svetlo, tak s pudem sebezachrany prchnete!
perlenbacher
uz sem to tu na groweru mozna nekde psal ale ja si kytky privazu dratem ke kolikum (ktery dou dost tezko vytrhnout ze zeme a ke vsemu co je v okoli treba plot strom atd...
1.kdyz nekdo chce kytku odnyst musi najit a vystrihat cca 10 dratu z kazde kytky a to je ve tme celkem tezky
2. kdyz prsi nebo fouka kytka stoji jak pribita
3. kdyz nekdo pude ke kytkam tak urcite zakopne o nejaky draty je jich tam hodne
guarana
http://www.jagershop.sk/fotopasce/f...L-Acorn-5210-MC
Mr.Sordo
citace:
Původní příspěvek od guarana
http://www.jagershop.sk/fotopasce/f...L-Acorn-5210-MC

Lol.Na to tady máme speciální thryd.
http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=8
hollyholly
Ok, ja to vzdavam. HLAVO smaz prosim tento thryd mnou zalozeny. Diky.
chemický Ali
Kdo má takové kamarády co kradou ten je předem odsouzen k vybílení zahrady,já pěstuju už nějaký ten pátek a ještě mě nevybrali ani kousek ničeho!!!HO HO HO!!!!HOTOVO!!!
Kambu
citace:
Původní příspěvek od chemický Ali
Kdo má takové kamarády co kradou ten je předem odsouzen k vybílení zahrady,já pěstuju už nějaký ten pátek a ještě mě nevybrali ani kousek ničeho!!!HO HO HO!!!!HOTOVO!!!


taky me pred x lety podelal kamos,kdyz me vrazil kudlu do zad a vyplenil pole s kytkama (kdo by to cekal od kamose,ale aspon me ukazal jeho druhou stranu),od te doby sadim sam a nikdo me nevycoroval..nejlepsi je nikomu vubec nerikat,ze sadis a uz vubec ne ukazovat flek..jijak ted z patka na sobotu kamosovi nekdo cmajzl kytky..prelezl zidku-uz jen ta drzost..a cmajzl totalne nezrale kytky..jen me furt nejde do hlavy,proc tito zmrdi berou tak nezrale,vzdyt to nema zadny vyznam..nejhorsi na tom je,ze to mel na masticky ( jeho znamej ma lupenku) zabit malo!
tutohentam
Ja to mam v kybly a poviem pravdu moja kvetina je kocovnik stahoval som ju uz 5 krat ale zatial uspesne videl som ze sa cesticka k mojej rastline nejako rozsiruje tak som ju chytil a premiestnil inam a ked som mal zase zly pocit a naznak paranoje sup snou zas inam a mozem to hocikedy premiesnovat hold kedju tam najdem
MarihuanKonopný
Já mám u kytek uvazanyho staforda kterej vyvádí jak debil když něco slyší. Halogen s pohybovým čidlem nastavenej na největší citlivost, takže to bere i toho psa. Kameru s nahráváním. A kytky mám primo pod oknama do ložnice v patře. Jsou asi 4 metry od baraku. Na vratech cedulku střeženo kamerou. A špatně spim, takže me budí každá sebemenší kokotina. A stejně každý ráno koukam z okna se strachem jestli tam holky ještě jsou. Asi si postavim stan vedle nich a budu tam chápat.

Ještě jsem přemýšlel ze dam psa o kus dal, aby ke kytkam nemohl a dal bych okolo nich pletivo do kterýho bych pustil normálně na prasáka 230V. Takový pletivo ještě nikdo nikdy neprelezl. :-)

Ukradli mi kytky už několikrát, tak proto tohle všechno. Nikdy jsem je ale neměl takhle blízko k baráku a nikdy nebyly nijak zabezpečený. Tak snad to ted bude dobrý.
Mankey
Mně přišli v sobotu na zahradní výprodej v noci nějaký dva zas**** zlodějíčci a po dvou kytkách zbyla jen malá větvička. Říkal jsem si tak týden to ještě nechám, budou to nějaký děcka co musí přes týden chodit brzo spát takže to v pátek sklidím. Druhej den přišli znova urvali mi půlku mé třímetrové fialové krásky ze skleníku (byli takghloupí že si nepřinesli ani nůžky, pracně proto msueli ukroutit větve a stonky u těch minulých dvou kytek). Tak jsem to hned sekl a dal sušit na zamčený místo kam není jentak nějakej přístup. Ještě mi ve skleníku zbyl nedojetej White Russian od Fair seeds a ten budu bránit brokovnicí. Čorky jsou zm** :( hlídejte si kytky pánové, může se to stát komukoliv. Nevím co budu dělat příští rok, kdy chci mít 6 skunků od samsary...
Korag
Tak napodobne chlapci, dneska som bol pri mojom OG kushi a bola tam len ta hlavna byl v strede, akurat som ho chcel odfotit pridat sem a za par dni dat dole, to sa proste neda, clovek si najde miesto, kde neni ani pristup a je uplne nenapadne a aj tak mi to zlodeji ukradnu, uz sa mi to stalo 2 rok po sebe, rozmyslam ze s growenim seknem, aspon s outdoorom, vobec sa neoplati a najhorsie na tom je ze pod OG kushom bol este queen, ktoremu trebalo minimalne mesiac na dozretie a ujebali aj ten.
huhuga
když tak pročítám nedovedu si představyt jak bych to zvládnul...asi bych chodil po vesnici z tyčí a koukal po partach pubertaku nebo smažek chodil zanima a ptal se kde to sehnali a pak je všechny umlátil...
Plona15
Chtěl jsem se zeptat ještě na jednu věc, vzhledem k tomu že OUT jsem šel jen na zahradě nebo takhle po dvou kytkách nevím, jak moc smrdí 10 kytek na jednom poli, mám to poměrně na dobrém místě v zapomenuté školce řekněme, kde jsou 2-3 metrové stromy avšak už bez pletiva, jak daleko to bude zapáchat? :(
guarana
citace:
Původní příspěvek od Plona15
Chtěl jsem se zeptat ještě na jednu věc, vzhledem k tomu že OUT jsem šel jen na zahradě nebo takhle po dvou kytkách nevím, jak moc smrdí 10 kytek na jednom poli, mám to poměrně na dobrém místě v zapomenuté školce řekněme, kde jsou 2-3 metrové stromy avšak už bez pletiva, jak daleko to bude zapáchat? :(


Ked priblizis co za genetiku pestujes, pojde to skor urcit
tutohentam
jak moc no ked je letny sparny den ze sa vzduch skoro ani nehne tak tosmrdi kolosalne :D ja som mal jeden og kush a niekedy to boli pekne vlny ono to neni citit vsade len ked prejdes po tom smere ako fuka vietor alebo ked ti to udre do nosa co sa lahko moze stat ale nebudem tu robit bu bubu kdo neskusi a neriskuje ten nema ja to pestujem v kybloch ked mam tusaka ze mi tam nedko chodi alebo zly pocit tak ich premiestnujem je to sice namaha a treba chodit castejsie polievat ale aspom sa dockam urody :)
Plona15
To je dobrý nápad ale já tu kytku nechci omezovat, proste pojedu čistě v zemi, nadřel jsem se ze substrátem tak to prdím (spíš s kvaitní nasycenou černozemí z rozloženého hnoje) + perlit, už mockrát mi to ukradli tak jsme se nato i vybodl a smazal tu učet :D ale opět jsem se k tomu vrátil protože mě to děsně baví, je to krásný když si to člověk vykutí a pak si muže zapálit, ikdyž já zrovna nějak moc nekouřím trávu jen tak pim pam, odrůda bude letos asi Durban P. a Frisian dew, zvažuji ještě mazar nebo tak něco ale to bych musel sehnat klony... já ze semínek nejedu. Myslíte že 10 kytek u sebe bude zapáchat moc? Aby mi to nenašli po čuchu nějací frajírci..

K tomu zabezpečení, měl jsem něco i doma a po jedné sezóne když si frajeři prostříhali cestu přes 5 plotu z boku ulice až k nám na zadek zahrady jsem na pergolu nainstaloval čidlo na pohyb, propojený se světlem normoš 230V jednoduchý obvůdek Schéma tam bylo myslim aj přiložený v té krabici). Dnes již existují závěsné čidla, které stačí nějak (přilepit,pověsit) a jsou na baterky takže to snímá nějakou část a když tam někdo vleze tak to blikne ale musí se hlídat ty baterky. A co jsem ještě měl tak maketu kamerového systému (dal jsme ji i před barák do vjezdu aby čorky viděli) Jeto plastová maketa v které je červená dioda) Jedna maketa stojí asi 130 kč někde z ebay.cz sem to bral nebo z těch slevových portálu tam je to furt. Stačí jen připevnit na zed a zapnout některý se i samy otáčí ale mě stačila ta na pevno ukotvena, ta červeně blikající dioda tomu dává dost nahoru že to fakt nahrává..

No a k bezpečnosti pak ještě klasika, pitbula se zlatým retrívrem přítelkyně :D ..toe základ úspěchu na zahradě. 90% lidí co k vám leze vás stejně zná takže když budou vědět že máte doma vycvičenýho pejska tak k vám nepáchnou, dobrý je psa vycvičit ještě tak že ho naučíte aby jedl jen jídlo kterýmu dáte, našel jsme párkrát na trávníku maso s tabletkami tak nato si dejte pozor pokud máte psy, to je už docela hnusárna. Ale to záleží na vás, někdo nechce mít zachcaný žlutý fleky na trávníku a srát se s výcvikem psa, ono je to fakt zdlouhavý proces a dřiny, pokud ke zvířeti nemáte vztah tak kamery!!! :D

Link zde.
http://www.youtube.com/watch?v=ZQIgObz0IKc

Ještě doplnění, hlavně kdybych byl čorka, a viděl kfítko v kýblu tak co bych udělal jako první že bych našel ucho od kýblu a odešel s tím do auta a dom :D
nuke
pokud se clovek umi solidne rvat, tak v dobe kvetu spat obleceny a u skleniku mit alarm nejaky hlasity a vpriprade corky hned vybehnout:D

jinak dobre zamaskovat, poradny plot a psa no

jsou to strasne kurvy, clovek se s tim sere a pak..

nebo rovnou spat ve stanu u kytek :rocket:
Phallus.Dei
Tak se musím pochlubit, že mi během včerejška nebo dneska dopoledne někdo vyčoroval krásně obsypanej Cheese hotovej ke sklizni. Doufám, že budeš tejden blít a pak chcípneš, zmetku!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma