Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Predelavka skrine - Klikni zde pro originální téma
Lashek
Jelikoz mi primo z obezdene zahrady ukradli moji prvni vypestovanou rostlinku, rozhodl jsem se pro indoor.

Jelikoz mame pomerne velky obyvaci pokoj a v rohu za dvermi nepouzivanou starou skrin. Rozhodl jsem se ji predelat na malou pestirnu pro mensi typy rostlinek a jednu malou konopnou kytku. Jelikoz jsem nadseny amatersky kuchar, chtel bych zde pestovat i bylinky pro kuchyn (tymian,bazalka atd.).

Prikladam zde navrh na predelavku skrine. Skrin je prosklena, a bude obsahovat 4 pc vetracky. Pro sviceni jsem zvolil usporku Elektrox 125W.

Chtel bych vas pozadat o kritiku a popripade rady a typy a zda je vubec vhodne v tak malem prostoru se pokouset neco pestovat. Jelikoz jsem uplny zacatecnik co se pestovani tyce a hlavne indoor, kazdou radu uvitam. Predem dekuji za odpovedi. :)


Navrh pestirnicky

LINK
alesh
Prosklenné dveře nejsou to pravé - s tim budeš muset něco udělat, jinak ti to bude dělat s kytkama bordel (přinejmenším s tou konopnou).
A když už PC větráčky, vem radši 120*120 a stáhní je tak na 800rpm - budou mít přibližně stejný výkon jako 80*80, budou o dost tišší a taky jim déle vydrží ložiska (doporučuju Xilence Red Wings - top poměr cena/výkon).
Lashek
Prosklene dvere by delali bordel v cyklu den a noc ? Rekneme ze bych musel sviti pres den, aby kytka v noci mela klid a nebyla stresovana ? Jiny problem me nenapada. Muzes jej prosim lepe definovat. :)

K tem vetracku je to asi mnohem lepsi vzit verzi 120x120, jak pises. Ted me akorat napad jestli by na celou skrinku nestacili pouze dva vetracky. Jeden bud dole v levo nebo v pravo, a ten druhy jako odfuk nahore ve stredu. :)
Lashek
Pro upresneni. Skrin bude kompletne cela v bile barve. Pokud by mel byt problem s prosklenim, mohu skla prelepit neprusvitnou, matnou bilou folii.
:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma