Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Outdoor 2012 - Klikni zde pro originální téma
Hy3nA
haha, tak mi sme konečně šly dát fotky
Co k tomu říct, na jaře jsem semínka dával klíčit v hroznym časovym presu takže sem i všechno pomíchalo, tak nevím, co je co..ale vše byly semínka s původem. No a nakonec to vlastně nebylo ani zas tak moc na jaře, ven šly někdy v půlce června, krapet jsme podcenili velikost děr, proto nejsou nijak velký, příští rok zlepšíme - zvětšíme.

jinak jsme měli kytek celkem skoro 30 na 5ti polích, ale prasata letos řádila neuvěřitelně, příští rok pořešíme něco jako kornitol nebo hukinol.

na tomto poli bylo 5 kytek, 1 samec, 4 samice a ted tam přibyly přesazený kytky z kukuřice - jedna už je tam skoro měsíc a řekl bych, že už je vzpamatovaná ap okračuje v kvetení, další dvě necelý týden a na jedné se to docela podepsalo jak to tak vypadá, tak snad to dá, kořenů měla docela dost,no musime doufat.

jelikož nevím jména, tak to nebudu ani nijak popisovat, fotky 7dmi holek jdou systémem celá kytka, palice, u dvou - u fialovějící a u tý, která půjde první na kosu behem cca 14 dnů jsou fotky ještě víc zblízka
Hy3nA
malý díry -> málo kvalitní půdy -> málo živin -> žloutnutí

moc jsme to ani nehnojili, bude toho míň, ale s lepší chutí :)
Hy3nA
ta fialovějící ( ted jsme si všimnul, že jsem nahrál mázlá makro :smash: ) a ta druhá jsou ty čerstvě přesazený, ta druhá krásně voní, robustní kytka, škoda že nevim, cože to bylo za model, druhou identickou nám vyryli divočáci. byla by fakt škoda kdyby se nechytla, má krásně silný větve a ohromný listy
Hy3nA
první 2 fotky je ta kytka přesazená už před delší dobou, už se nám zdálo, že po zaseknutí se se do toho opět dala, i když to na fotkách nevypadá, je docela velká, kolem 2m, ale je trochu zvláštně ohnutá a nedala se fotit s lepším pozadím..

ta druhá má od začátku fialovej stonek, asi nějakej problém s výživou?
Hy3nA
a tady nejrychlejší slečinka, palice jak granáty voní sladce ovocně tak nějak, pěkně ocukrovaná a hustá, snad bude do 14 dnů dole, těšim se na ni




ty přesazený jsem zalil kořenákem, myslíte, že jim to nejak pomůže?
Hy3nA
sklizeň nejrychlejší kytky, byl to hermouš a už se objevovaly naznaky plísně, takže šla dolů, voní sladce a lepí jak lepidlo :)

bohužel jsme se dost dobře nekoukali a nevšimli si samčích kvítků - byl třeba 1 na větvi, ale oprcat něco stačil, semínka jsou nedozrálá.
Hy3nA
1) zbylé 4
Hy3nA
detajly palic jsou po sobě ve stejnym pořadí jako celky ve příspěvku nadtim, 2 a 3 je jedna kytka :)

no je to docela listnatý no, ale zatím teda všechny 2 modely, co sme sklidili a už zkoušely fungujou a co víc, jsou i celkem dobrý. jsem rád, že máme apson něco :)
sklizený už jsou 3 kytky, 3tí se suší
Hy3nA
tohle je makro tý fotky nadtim, asi tam je dost domiantní sativovej gen.. a nebo to je jenom hroznej venek :teef:

no uvidíme, co to bude dělat... :)

každopádně ty 3 fialový proužky jsou dost zajmavý :)


a poslední fotka je ta sklizená kytka, ještě by snesla minimálně týden, ale už jsme kupu paliček odstřihli kvůli plísnií, a jelikož nebyla zrovna velká, tak by to takle do nekonečna nešlo, tak šla.. :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma