Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

 
problem s klony - Klikni zde pro originální téma
funec
Zdarec, dostal jsem klony, ktere vypadali prvni den pobytu zdrave, pak se jim zacali kroutit a zloutnout a hnednout listy, od okraju ke stredu, nepravidelne rozestupy.

Svitim 600W MH, puda growmix od plagronu, zalivka voda s upravenym pH + root stimulator od Ahoh.

Prikladam photo, prosim o radu
funec
a jeste 2 fota
Zdravim funec,
myslim ze ten growmix je prehnojene mel jsi pouzivat lightmix.
funec
hm...kdyz tak nad tim uvazuji, mozne to je, jelikoz problem postihnul jenom male klony..holt zvlastni, ze ze semen se mi to nedelo :/
EDA45
No jestli si to hned na začátku nehnojil,tak growmix má EC 1,4 a lidi to běžně jedou bez známek přehnojení.. Spíš je to ulité a s tim 6kilem opatrně,na začátku ho dát určitě vejš,než 1m nad kytky..
EDA45
citace:
Původní příspěvek od funec
a jeste 2 fota


U tebe jsou zasaženy krom vrchního patra evidentně i spodní listy,klasické přelití RW a následně i nejspíš přelití substrátu u tebe..
A proč malé klony..? No proto,že jsou malé a míň pijí,i v RW,mají tenčí stonky,menší odparnou listovou plochu a i slabší kořeny po přesazení do substrátu..,potřebují míň vody než větší klony.Jsou náchylnější prostě proto,že jsou malé a nemusí na nich vůbec nic ležet..Vyplatí se vždy individuální péče a to už od kořenění v propagátoru..,tedy pufrovat každou kostku podle toho,jak moc to potřebuje,ne plošně,stejně..
Je to hodně i o odrůdách,některé jsou prostě "křehčí",náchylnější na přílišné vlhko a vláhu,vzdušnou i od kořenů,viz fota - Agent Orange s podobným poškozením,na klonech nic neleželo..Vedle v pařníku jsem měl Power Plant,hodně hustě,klon na klonu a jediný klon poškozený nebyl..
funec
Díky díky za info, kytí se postavilo na nohy po proschnutí substrátu...jj RWcka byli prolite jak cip, substrat jsem zalil radsi pred zasazenim, jelikoz vypadali hodne nachcane, asi tam te vody bylo stejne moc.
S tou osobitou peci mas pravdu, prave proto jedu ruco zalivku, kytkam se ted celkem dari, mam thread v indoor galerii, ceknete si jestli chcete :)

Btw navstivili me i smutnice od Plagronu (meli by je zacit rovnou uvadet v slozeni..zmdri), tak jsem tam ted nalil nejakej nemeckej fetish z growshopu, uvidime jestli pochcipaj skudci nebo kytky :D Nasel jsem jednom jednu vcera rano, ale better safe than sorry, takze preventivne zalito, budu updatovat :)
jak to psal ED.R v poslednim softu "je videt ze ranna zivotni faze klonu nebyla prilis stastna" , to bych vytrhnul a jel okamzite smer viden jestli v okoli nemas lepsi zdroje konopnych genetik:) peace
strasit te nechci,ono se to rozjede,zabit kytku konopi neni jen tak ,prezije temer vse,je to plevel,ale vynos a kvalitu materialu necekej zadnej zazrak,proste si jim nakopal moc do kouli,a do toho hmyz a chemie...kazdopadne v tehle fazi temer svetlo ani nepotrebuji,propagator je super zbran mam ho taky,jak rika eda45 LAMPU UPLNE NAHORU


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma