Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Dýmova Nebulka 2012 - Klikni zde pro originální téma
Husty_dym
Ahojte, tak přidám i já svou trošku do mlýna :)

dostal jsem od kamaráda na začátku prázdnin semínko Nebuly tuším z paradise seeds. Naklíčit šlo někdy na začátku června a přesazeno do země byla až 8.7. tudíž celkem pozdě, ale věřil jsem že aspoň kousek ještě poroste :)

zemina byla promíchaná substrát B s akt. humusem a hlína kde dřív babička pěstovala rajčata - velmi kvalitně prohnojená slepičincema :-) + trochu perlitu

na růst jsem tedy nehnojil, po přesazení byla kytka dost zabrzděná a trvalo cca 3 týdny než se zase trochu rozjela.

po 4tém patře jsem se pokusil o FIM, ale kytka to úplně ignorovala (takže jsem to asi nějak posral :-)) a zastřihlý vršek normálně dál pokračoval v růstu jako by se nic nedělo :-)

mám trochu strach jestli to stihne do listopadu, kdy odjíždím na služebku, ale pevně věřím že to dá.

na květ pojedu Alga Bloom s GS, ale jelikož jsem si vzpoměl na začátku září, tak jsou vsechny Bloomy vyprodané tak zatím hnojím nějakou sračkou z obi. tuším nějak Planttela Květ.

EDIT : ještě dodám že kvést začala asi před týdnem a poslední fotka je ze včerejška, tak držte plečky, ať to stihne, kočanda moje :)
Husty_dym
Malý up,

Nebulka pěkně kvete, má spoustu nových paliček, což těší :-) jinak je krásně zdravá, dostává plagron Bloom a GS. Má za sebou 14 dnů květu a začíná to už konečně aspoň vzdáleně vypadat jako pěknou salámovku :-) Ale do listopadu daleko... :(

no teď jí čeká první zatěžkávací období, tak uvidíme, jak se s tím popere. Jinak přemýšlím, že jí zřídím nějaký malý stánek, ať mi na ni tolik neprší...
Husty_dym
Tak máme za sebou první přízemní mrazíky. Zatím všecko ok, jen mi křupla spodní velká větev po páteční vychřici. Ale přivázal jsem a jedeme dál :-) chystají se pěkné dny, sluníčko a teplo.
tuffgong1
zdarvím moc pěkná kytička :-)

Psal jsi něco o stánku , být tebou du do toho , měl jsem nebulu u 1 kámoše a ještě jendu nebulu měl 2. kámoš a obě hrozně trpěli an plísně ..... Vlastně ze všech modelů co sjem měl čest pěstit , nebo pěstili kamarádi , tak nebula na to trpěla nejvíc , ale třeba byl jen špatný rok , nebo zvlášt náchylné pheno :-) Ale atk zkus o stříšce popřemýšlet .-)
Husty_dym
Tak, dal jsem na rady a zbastlil jsem stříšku :-) je to jen provizorka, protože jsem neměl igelit. Tak jsem to omotal kuchyňskou folii. Do víkendu to snad vydrží a pak to předělám, jak bude čas.

btw. Plíseň už je tady :( ale je to listovka myslím, už jsem ji jednou měl na powerplantu a kytka vydržela ještě 3 týdny.... což by jí stačilo. Tak uvidíme
Husty_dym
Vítězství! :D

takže dámy a pánové dnes sklizeno. Rozhodně se nedá bavit o 100% zralosti, ale vzhledem k počasí, plísni a množstvím času to princezna Nebu vydržela až do 50. dne květu a určitě by jí ještě alespoň 10 - 15 dní ještě slušelo. Tady jsou ještě nějaké fota z průběhu květu
Husty_dym
očekávám tak 250 - 300 suchého.

jinak co se týče kvality tak spokojenost, ačkoliv už příště nebulu nepojedu.

chuť zatím těžko hodnotit z nedozrálých a ne uplně nejlépe usušených prvních šišek, ale teda stav je jednoznačně těžce STONED :-) je to tak na spaní nebo na nějakou jednoduchou činnost u které můžete být duchem mimo :) sice mám raději sativovitý HIGH stav, ale tak holt to ten třičtvrťe rok už nějak vydržím :-)

Příští rok PASSION 1,SHAMAN, a FRISIAN DEW ;-)

juhůůůů, seeeyaa!
marleyman
zdravim :D solidni kytka chci se te zeptat kolikrat a jakym zpusobem si zastrihaval ? sem zacatecnik a dycky kdyz zastrihnu tak mi vyjedou dve vetve a nic :(
Husty_dym
čaues, střihnul jsem pouze jednou, ale asi špatně, protože kytka normálně dorostla a nerozvětvila se :), ale i tak si vybrala jednu spodní větev orientovanou na slunce a ta byla stejně tlustá jako hlavni stonek.

Teprve se dosušuje, ale teda musím říct že po jednom sklíčku je to fakt poctivý vesmírný výlet :) chuť zemitá, šišky tvrdé jako šutr.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma