Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Hydroponie

 
aero - Klikni zde pro originální téma
Oldgrowmen
mam dilema co je efektivnejsi amazon alebo rainforest2 co koupit?
Hlava
No to je jednoduchý , vyber si aero nebo aero , je to stejný .
Oldgrowmen
co bi koupil ty?
Hlava
No ja mam NFT 100L , jinak nejvic sem byl spokojen s klasickym bublerem . Mrkni sem , http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=41090 , snad ti to pomůže .
snb.jenik
Myslím že RF2 by byl dobrej i na vertikal:-) přímo jak na to dělanej. Proto jeden mám a budu zkoušet:-) ale v podstatě by to šlo i v amazonu.... zaleží co od toho čekáš a co se ti bude k tomu líp hodit..
Stoned_r41d3r
Osobně se začínám domnívat, že s bublkem s řádně předimenzováným vzduchováním <2-4 násobek toho, co se píše ve FAQ> lze dosáhnout rychlosti růstu srovnatelnýho s aerem s odstraněním všech jeho nevýhod plus lze systém zbastlit na koleni...

Ale jen teze, k teorii to má tak 2 roky daleko...

Osobně nechápu odklon od DWC poslední dobou, kterej pozoruju v indoor galošce...
Jpt
citace:
Původní příspěvek od Stoned_r41d3r

Osobně nechápu odklon od DWC poslední dobou, kterej pozoruju v indoor galošce...



No to je jednoduchý, v dnešní době je všude po internetu ( různý blogy a rádoby články o MJ) napsáno že hydro je super a aero ještě lepší. Jaké jsou ale opravdové rozdíly, zápory atd se už nikdo moc nepídí. Přeci jen v každém větším městě je growshop kde Vám jeho "ochotný" prodavač ( který je ve Vašich očích pěstitel numero uno , co má doma minimálně 4*1000W) mile rád vysvětlí že aero je přece o hodně lepší než bubler................................................................................. kdo nepochopil..... radši prodá systém za 5 tisíc a udělá si kšeft než aby Vám poradil jak za 1000kč postavit bubler .




Jinak k rainforestu- měl jsem ho a už bych do něj znovu nešel. Několik záporů co sem vypozoroval:
Vejde se do něj jen cca 60l vody z čehož jen 25l je efektivně využito systémem. pokud je v systému méně než 30l, wortex nedosáhne na hladinu a točí se naprázdno.
To znamená to obden dolejvat. čim víc vody- tim víc je potopenejch kořenů- tudíž je to tak trochu bubler.
A věc další- díky hexagoniálnímu tvaru se ty kytky dost blbě roztahávaj do skříně čtvercového půdorysu. prostě upřostřed je toho strašně moc a v rohách málo
mirage
Ahoj

Já si myslím, že nedostatky má určitě každý systém, ale můj názor na systémy je takový, že je nejlepší si vytvořit systém vlastní, ve kterém si uděláš vše jak chceš a předem to promyslíš a ze zkušeností, které tady načerpáš to vychytáš více, než se systémem z growshopu. Já dělám systémy, a vím, že většina systému se dá udělat za desetinu ceny. Jen aby se člověku chtělo :) každopádně je tady spousta lidi, co si svoje udělali, vychytali a jsou spokojeni. Pokud bys potřeboval poradit, a chtěl se do toho vrhnout, klidně pomužu. Já sám bych tady někdy příští týden měl hodit svůj systém, který jsem vytvořil, ale už je jich tady spousty :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma