Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
První indoor 125/150 CFL RED 50x50 - Klikni zde pro originální téma
Kmeťák
Zdravím vás panstvo,
Jelikož jsem už tu na Moravě nemohl vydržet zdejší streetovou nabidku/cenu, rozhodl jsem že musím konečně přaštit do indooru když už teď bydlím sám..

Vyrobil jsem Homemade box po vzoru jednoho člena tu na Groweru. Dřevo nařezáno v Baumaxu za 700.- Sololit s laminem a hranou..
sířka/hloubka/výška 50x50x90cm
Světlo růst- 125w CFL Red Elektrox (Zárověn slouží jako záložní..)
Světlo květ- 150w CFL Red Agrolite
Odtah- 2ks za sebou PC FAN Arctic-Cooling Arctic F12 120x120x25mm, hlučnost 0.4 Sone, průtok 96.8 m3/h (57.0 CFM), 1350 otáček, Krásně to s rezervou uchladí,v létě při tropech je to horší ale max 31 stupňů nejvíc.Zárověn na sítovém adaptéru USPS pomocí nastavení voltáže reguluji otáčky.Spinkám jako dudek a box mam 3 metry od hlavy,ale ani na největší otáčky je to super tiché!!
Ofuk-2 ks Ventilátoru do USB Arctic Cooling Breeze Mobile 92mm ventilátor do USB, ohebný krk pro jednoduché nastavení polohy, rychlost 1700 otáček
Přítah- Je pasivní a plně dostačující, končí 12cm Combiconectem pro napojení kýble s zvlhčovačkou.
Pachový filtr-Uhlíkový filtr do Mora digestoře smotaný do válce nasazený na PC Fanu. Učinnost asi 60/70%, trocha smrádku mě nevadí..:)
Zvlhčovačka- Mininebler
Květníky- 3.5L
Medium-Pokojový substrát předhnojený pro start,Perlit
Hnojivo- Biobizz Fish na rust , Biobizz Bloom na květ.. Flush dělám vodou..
Zalevám vodou přefiltrovanou přes Brita konvici..
Semena: Brainstorm od DP , klíčivost 2-3, druhé bylo nakonec zmetek šlo kamarádovi na zahradu..
Power Flower od RQS , klíčivost 2/3 , vyrostli obě dvě..
Řízky:3 ks Orange Bud od kamaráda, asi DP nevim.. Byli hrozný, přerostlý,nažloutlý se třema čepelema na listech v hrozně malích květináčcích..:/
Kmeťák
Další.
Kmeťák
tak šel čas...
Kmeťák
Květ
Kmeťák
Orange Bud
Kmeťák
Power Flower, nebyl favorit ale byla nejlepší..:)
Kmeťák
Brainstorm- zaštípl sem ho pač nejvíc rostl tak měl tři vrchy. Všechny kytky, semena i řízky byly srovnaný do výšky s zároveň brzo přeplý.. Semena měla tak 19 dní růstu a kolem 15-17 cm.. Kytky se vytáhli řízky už moc ne :/ Jel jsem řízky i semena zároveň na zkoušku aby všechno otestoval a vyzkoušel jak se chová řízek a jak semínko.. Odrazilo se to samozřejmě na výnosu avšak nikoli na kvalitě!!:)
Kmeťák
Nejdřív sem sklidil řízky o týden až dva později šli ven semínka..
Kmeťák
2x Power Flower, výborný hybrid!! Jeden sem zaštipnul protože hodně rostl ale byla to chyba, nakonec byl mín potentní než ta nezaštípnutá a ještě k tomu mě připadlo že hůř snášel nekvalitní vodu, než jsem pořídil Brita konvici..
Kmeťák
Brainstorm, vysoce potentní ,silná stabilní rostlina, dobré patrování a stavba, velmi vhodná pro řízky a velký sklizně na velkém prostoru..
Kmeťák
Orange Bud- Skvělá klasika, ovocná pomerančovo mandarinkovo citrusová chůť která krásně zůstává na patře!:)Stávek je dost High ale když se člověk přehulí sou to dobrý tlaky do hlavy.Ale dá se to hulit celej den.. Kdybych je nechal víc narůst, výnos by byl vetší. Ale spěchal sem na semena aby nepřerostla:/
Ze tří řízků napoprvé asi 23-24 g
Kmeťák
Orange Bud- Klasika co nezklame! Má PomerančovoMandarinkovoCitrusovou chuť co zůstává na patře!Je dost HIGH, takže žádný záseky,dá se to hulit celej den vzhledem i k chuti:) Ze tří řízků napoprvé asi 23-24 g Co naplat:)
Kmeťák
Brainstorm-Nepřekvapil ani nezklamal. Díky rychlosti a stavbě i pověsti SeedBanky hrál roli favorita.Po zaštípnutí udělal tři Bambule:) Je to jemnej a bílej kouř,takovej težko to popsat, pepřovej bo kořeněnej ale fakt jemně, nekope to ale když si dá člověk tři prdy tak je to fakt jízda, hučí v bedně a dá se na tom dobře pařit Battlefield:) Z jedné kytky 9.68 g
Kmeťák
Power Flower-Borec nakonec:) Jelikož Brain i Orange sou převážně Indica byl sem moc zvědavej na tohohle hybrida se Sativou.Pač ten jeho pižmovej smell mě dostával..:)Vůně a chuť fakt pižmovo citrusová, někdy mě to voní jako citronovej čistič na hajzl, fakt. Nebo taková ta tableta do pisoáru!!:)) Ale prdy jsou hutný bílý, aji člověk zakašle když dá bongo!Když vyfouknete prvního velkýho prda, s výdechem se krásně uvolníte a rozjede se parádí stávek uvolněnosti, euforie ale psychické aktivity.Ovšem když tohle hulíte celej den od rána, tak večer odpadnete už o půl deváté.. Jedno z nejlepších hulení co sem hulil!Doporučuju! Jo a nějakej rok to aji vyhrálo Cup. Na fotce de vidět jak ten vršek má jinou barvu! Asi přezrál, ještě sem se k němu nedostal..:) Jinak pálky po seschnutí sou tvrdý a při mačkání se drolí..

Kytka 1 - 8,52g
Kytka 2 zaštíplá - 6,6g

Ještě doplnim že tahle kytka je náročnější na PH..
Kmeťák
Při zvlhčování při růstu sem si zkurvil stínítko vodním kamenem, to mě stálo nějaký G, taky nevyplnění prostoru a mix semen s řízky:/ Další chyby byly problémy s PH kvůli vodě s kohoutku při růstu a skoro 14 dní měli v květu i 31 stupňů,bylo léto a já viděl že stojí a nic se neděje. Dohromady necelých 50g na 150W CFL ..což je 0,3 g/W napoprvé ..:/ takže moje laťka pro další grow je minimálně dát 0,5g/W
Další kolo vertikal a 8x autoflower. Chci je zkusit na malém prostoru,uvidíme..:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma