Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
poradte začiatočníkovi - Klikni zde pro originální téma
krtkooo
takže toto je môj prvý príspevok tu na fóre. Chcel by som sa vás spýtať čo si myslíte o mojom prvom boxe, ktorý som pozliepal iba z vecí ktoré som mal doma...dalo by sa v tom doma niečo vypestovať? nechcem nič veľké, stačí mi ak sa mi podarí vypestovať jednu dve rasrlinky. Žiarovku asi kúpim nejakú lepšiu, zatiaľ tam mám vysokosvietivé led diódy.

http://www.senec.eu/images/old/1.jpg

http://www.senec.eu/images/old/2.jpg

http://www.senec.eu/images/old/3.jpg

http://www.senec.eu/images/old/4.jpg

http://www.senec.eu/images/old/5.jpg

http://www.senec.eu/images/old/6.jpg

http://www.senec.eu/images/old/7.jpg
Zefram Cochrane
Ahoj, no je to dost malé, takže zázraky nečekej. Také to osvětlení asi nebude nic moc, prostě chce to fakt pár desítek Wattíků.
Ale hlavně, jak v tom udržíš tmu pro kvetení (cyklus 12h světla/12h skutečné tmy)? Snad jedině samonakvétací kytí by do toho šly, ale ty bys musel stříhat a to zas ony nemají příliš rády.
krtkooo
keď budem potrebovať tmu, tak to dám na tmavé miesto...tam to asi aj bude stále. ešte to zvnútra celé oblepím alobalom, aj to by malo trochu pomôcť..ale teraz rozmýšlam aké semienka kúpiť. Je nejaký druh, ktorý je lepší pre začiatočníkov a do takýchto malých boxov? alebo to je jedno čo tam dám?
krtkooo
tak som si objednal toto -> nirvana - Pure Power Plant 5 ks, Fem.
Do dvoch dní by mi mali prísť, tak potom začnem...a hádam sa podarí niečo z toho.
doxenon
Osobně si myslím že box ze starýho kanystru (navíc průsvitnýho) je na piču.
To si raději sežeň nějakou starou skřínku a hlavně tam nelep ten alobal, je to jako bys tam neměl nic, alobal a zrcadlo má nejhorší odrazivost a bere světlo. Jestli nemáš na kousek diamantovky, tak tam prdni bílou fólii.
Světlo bych dal aspoň nějaký CFL nebo HPS 70W (to ale trošku topí), musíš vyřešit odtah, ofuk atd.
Nějakou malou bedýnku si přece stlučeš sám, ten kanďák bych fakt hodil do hajzlu, budeš se s tím jen srát, přenášet do tmy, prostě přijde mi to jako marnej boj a neúměrny námaze. Ve finále budeš nasranej sám na sebe.
Jinak samozřejmě držím palec a přeju aspoň něco i v tomhle, když to přesto pojedeš.
krtkooo
tak, kým mi prídu semienka popozerám sa po niečom lepšom...toto fakt neni nič moc. Pokiaľ nič lepšie nenájdem, tak som rozmýšlal že tú bandasku by som nastriekal zvonku, mám doma tmavý šedý sprej. A ešte otázka: Používate niekto aj dva growboxy? Lebo som rozmýšlal že v tomto by som začal, a zatiaľ by som si zbúchal nejaký lepší. Potom by som rastlinku dal do toho nového a do starého by som si dal zase nové rastlinky a tak ďalej...
doxenon
Já mám zrovna dvě skříně + dnes dodělávám matkárničku (foto dodám večer). Chci to dělat zrovna jak jsi napsal, během měsíce kosím kytky ve 400W skříni, tu potom použiji jako sušárnu, po usušení vypnu, teď mám holky pár dní na květu ve skříni 600W a dnes budu dělat řízečky z darované matky, kořenit budou v rw kostkách, potom přesadím do malých květníků, až prokoření, šupnu je do finálních květníkú, zapnu skříň 400W, tam je nechám růst, a jak sklidím 600W poputují tam a 400W opět vypínám.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma