lluuiissaa |
53 dni kvetu
tak nevim....asi budu brzy sklizet, pocitam jeste tyden??? |
|
|
Maskach |
Pocitej spis jeste dva tydny hlavne to nekos zbytecne brzo ;) to by byla skoda. Ted mas jeste furt 70% bilich bliznicek, a 30%hnedych, az to bude obracene, tak kos. Rekl bych vazne tak 10 - 14dni, az to bude vypadat ze budes vazne kosit, nech tam dva dny tmu a nezalivel. a pak sup snima ven :) |
|
|
|
Slušný škubátka :D
Ještě 2 týdny s propláchnutím a budou vyset. |
|
|
lluuiissaa |
jj dekuji, ja si to myslela, ten proplach se dela jak? |
|
|
šapša |
že by zalejvat čistou vodou? |
|
|
Maskach |
za par dni to zalejvej uz jen vodou |
|
|
lluuiissaa |
jj to vim, jen jsem netusila, ze je to proplach |
|
|
AHM4D |
čau, jak přestaneš hnojit dobrý je každou kytku prolejt aspoň 10ti litrama vody, čím víc tím líp, poznáš to pak na chuti ;) |
|
|
toketoy |
přesně jak říka AHM4D, ze začátku to prolej co nejvíc ať najednou vyplavíš co nejvíc hnojiv, nejlepší je během flushe udělat aspoň 2 pořádný proplachy cca stejným objemem vody jakej má květináč. úplně nejlepší je když změříš EC vyteklé vody, tím zjitíš kolik hnojiv si vyplavila a můžes sledovat jak ec postupně klesá s dalšími zálivkami čistou vodou případně dalším proplachem několika litry vody a tím zároveň víš kdy je už půda čistá. pak dáš naposled vodu abys vyplavila i úplný zbytky hnojiv a můžes kosit... |
|
|
Škopejda |
citace: |
Původní příspěvek od toketoy
přesně jak říka AHM4D, ze začátku to prolej co nejvíc ať najednou vyplavíš co nejvíc hnojiv, nejlepší je během flushe udělat aspoň 2 pořádný proplachy cca stejným objemem vody jakej má květináč. úplně nejlepší je když změříš EC vyteklé vody, tím zjitíš kolik hnojiv si vyplavila a můžes sledovat jak ec postupně klesá s dalšími zálivkami čistou vodou případně dalším proplachem několika litry vody a tím zároveň víš kdy je už půda čistá. pak dáš naposled vodu abys vyplavila i úplný zbytky hnojiv a můžes kosit... |
Tohle dělám i mimo flush, propláchnu je velkým množstvím odstátý vody s upraveným ph a pak je normálně zase zaleju jejich obvyklou dávkou v té dané fázi. Pokaždé se jim to líbí a je to an nich i vidět :) |
|
|
lluuiissaa |
A co plisen? Nemuzou mi zacit hnit koreny, kdy ten proplach udelat? Za svetla ci za tmy? Rano, vecer....dik za poradu :-) |
|
|
indician |
Proplachuju pokud mozno rano (teda rano podle kytek :-D).
Ale kdyz proplachnes alespon tri hodinky pred tmou, tak bych se toho taky nebal. |
|
|
lluuiissaa |
oki diky za rady :-)) |
|
|
šapša |
No pokud nebudeš věřit v tomto případě pěstebnímu schématu a nebudeš flushovat (proplachovat) jen týden ale trochu dýl tak do květináče nemusíš valit pod parou hektáky vody. Páč to možná tímto způsobem vyplavíš z média ale tisíc pro ne z kytky nakonec budeš mít krásnou chut maggi po hnojce v pupině. Takže má rada zní proplachuj v normál zálivkách delší dobu i 14 dní nestačí . A přísahám k tomu mi dopomáhej bůh. :D (včerejší Pohlreich) :bravo: |
|
|
lluuiissaa |
rano jsem jednu proplachla, zbytek zitra rano, protoze jsem nemela tolik odtate vody s upr.ph. 11l kvetinac=5l staci? |
|
|
Stanton |
Ahoj, cim vic tim lip . Propachnout poradne a nechat vyschnout. |
|
|
AHM4D |
na proplach bych úpravu vody až tak neřešil, máš chvíli před sklizní ;) 5 litrů je málo, v tvým případě bych kytky hodil do vany, pořádně je prolil vlažnou vodou ze sprchy, a když to budeš chtít mít echt :) tak bych je nakonec zalil odstatou vodou s upraveným ph třeba 5, záleží kolik vyteče z květníků, počítám že z kohoutku máš ph minimálně 7..a do sklizně samo zalejvat jen vodou. |
|
|
lluuiissaa |
spletla jsem se v litrazi, prolevam 11l kvetnik 10l odst.vody s upr.PH na 5,3 |
|
|
lluuiissaa |
53 dni kvetu (minuly tyden jsem to opet popletla, fotky byli z 46 dni kvetu ah jo)
takze pridavam fota, opravdu to jeste tyden mam nechat? |
|
|
koogi1 |
Hój no pěkný kítky to máš jen co je pravda:D
Týden jim ještě nech určitě ne li více.
Uvidíš že trpělivost přináší pěkné
plody tvé práce:) |
|
|
lluuiissaa |
Timto chci uzavrit svuj prvni indoor, udelala jsem par chyb a proto ackoliv sklizen je kvalitni, vynos me hooooodne zklamal....cca 150g. |
|
|
koogi1 |
Na první a na 250tku to není hrůza ba naopak si myslím že je to docela úspěch:)
No příště skus pořídit nějaké hodně kvalitní a výnosné řezy budeš to mít o kapku kratší svícení a i ten výnos by mohl jít nahoru.
Jinak odemne k+ :D |
|
|
|