Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Přípravka pro nováčky

 
topi to ? - Klikni zde pro originální téma
pestu zdar
Zdar ,

nemuzu se rozhodnout mezi sodikem (100w) a usporkou (150w),
hlavne kvuli teplote ma nekdo prehled o tom jak ta sodikovka topi ? mam skrin 70x55x55 a dal sem tam 17db vetracky, sest kousku, aby se u toho dalo spat. Jo sou krasne tichy ale moc toho neuvetraj a tak si rikam abych si nekoupil ten sodik a pak zjistil ze to neuchladim. ale usporku kdybych nemusel tak ji nechci ani zanic.


dik za odpovedi.
Seky
No hlavne zalezi na okolni teplote, pekny ze mas 17 ti db vetracky ale k tomu aby sme ti poradily zda to zvladnou uchladit nas jejich hlucnost ani tak nezajima, prumer popr. prutok.

Byt box vyssi tak sodu vpohode zvladnou
pestu zdar
jasny ja si to pak uvedomil a uz sem to needitnul, takze maj 47 m3/h 92x92 sunon 12v , skrinka bude vetsi mozna casem , ted jediny na cem to stoji je svetlo , mozna bych i do ty usporky sel vedet ze to neuchladim. okolni teplota prumerne 27.
Seky
Jestli mas okolni teplotu 27 stupnu, budes mit zrejme problem dostat se pod tricet i s usporkou. Takze bych predevsim zapracoval na jine, chladnejsi mistnosti.
pestu zdar
hmmm :) cenim si rad , ale takhle to vyresit nepujde, bud pockat az prijde chladnejsi obdobi a nebo nak vyresit chladnejsi vzduch na pritahu
fananek7
Čus,
já být tebou tak napřed pořeším velikost boxu,protože to co uvádíš je prd,potom přítah z venku adtah taky ven-pokud v paneláku přes pachový filtr.
Pak nebudeš mít problém z teplotou...
pestu zdar
jo prave sem se rozhod ze vemu ten sodik a hold se s tim porvu jak to pujde prinejhorsim pockam na zimu :).
pestu zdar
tak sviti to hezky, ale teplotka 34 a vic takze se pokusim s tim neco udelat..
No mělo by to fachat hezky pokud se nad tim zamyslíš, já mám na skříň 60x60x80 1 pc fan a jede jen na 5,5v :D a něco sem sklidil víš co :D a je to monstrózní :D třeba co máš na stěnách já tam měl ještě izotermickou jinou sem nesehnal něco to asi odsvítilo ale strašný teplo sundal sem jí a okolo 30-32°C tam mám akorát víc zavlažuju a pohoda :D mám tam scrog síť provizorní a když je držim pod ní tak si tam žijou dobře... takže asi tak dá se to jen si to vymysli.. domysli :D
pestu zdar
Zdar tak sem sehnal nakonec vetsi skrin ma az moc naddimenzovane rozmery ale to me vubec neva , a ted resim co tam poridim za odtah abych pak nebyl prekvapenej zase :) , takze skrin ma rozmery 180x90x60 , svetlo zatim 100w son t a ted to nejdulezitejsi , pritah by mel plnit dve kriteria a to aby se vedle skrine dalo spat a aby profoukl pachac .
Tak sem nassel bud vents tt 100 nebo td silent 160/100 ale ten se mi zda dost drahej , a nebo poridit naky pc vetracky a vyrobit to ,ale to se zas bojim aby to profouklo pachac a zvladlo to odvetravat teplo a vlhko.
WIRKLICH
a dál ?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma