Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění > Autoflowering Odrůdy

 
oplati sa este automat? - Klikni zde pro originální téma
Korag
Tak rozmyslame s kamosmi nad poslednou kupou varky semiacok a otazka znie, ci sa este oplatia autofloweri, viem uz je dost neskoro, ale este tento tyzden maju byt horucavy a navyse su automaty, ktore dozrievaju uz po 49 dni(auto shark), tak co aky je vas nazor?
Zenga
No,uz je docela pozde.Vetsinou ty automaty dozravaj tak o 14 dnu pozdejc nez udavaj seedbanky.A dozravat koncem rijna,zacatkem listopadu uz je docela pozde.Ale na druhou stranu,proc to nezkusit ze?
hellping
Hele já si objednal ještě 15ks AF (10xNL 5xCC) od growshop seeds a 2 NL jsem dal do hlíny cca před týdnem. Teď už začínaj nabíhat na 3tí patro, tak snad to stihnu. V nejhorším případě je šoupnu domů za okno až bude venku hnusně, mám je v 10l květináčích tak by v tom problém být neměl. Co jsem koukal na počasí tak má bejt zatím pěkně, ale nevím jak v říjnu, snad nebude moc pršet (vlhkost).
Assasin
Hadam to stihnes ak nie dosvietis lampou v nutri ja mam uz rastlinku momentalne mesiac aj 4 dni a 5 den je na kvite a vypada to tak ze to stiha ak nie dosvieti sa 250cfl


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma