Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Special Kush #1, KC33, Papaya, Syrup - Balkdoor with biobizz 2012 - Klikni zde pro originální téma
Styff
Genetika: KC33 (klon), Papaya (klon), Special kush (fem. seed), Syrup (autofem seed)
Substrát: Biobizz All-Mix
Hnojiva: Biobizz Grow, Bloom, Alg-a-mic,Topmax
Postřik: Bionova TML

Special kush začla klíčit v polovině dubna, KC33 a Papaya zasazeny v polovině června.
Syrup předpěst pod 250MH zasazen ze začátku července.

Syrup se mi moc líbí, sice je nižší, ale nasazuje na jednu velkou palici + krásně ovocně voní (připomíná mi nebulu), prostě vůní dostál svému názvu, snad to tak bude i chuťově.

KC33 už krásně kvete, Papaya a Kush taky zlehka nasazujou. Syrup bude tak za měsíc hotovej.

Kush jsem ani jednou nezasříhl, pouze ohýbání, KC33 a papaya každá po jednom šmiknutí.

Už z holkama nebydlim, ale jednou týdně je vídám, tak s nima vždycky prohodim pár slov a zatim prej vše fajn.
Pokus o napadení sviluškama, zlikvidován hned v počátku...Vertimec 1,8EC můj věrný ochránce:)


Fota:
1.Syrup
2.KC33
3.Papaya
4.Special Kush
5.Garden
Styff
Tak jsem byl dnes pokecat s holkama, takže mi ochotně zapózovaly:) Holky už jsou v plnym květu a syrup už mohutně finišuje. Moc se mi líbí a příští rok si ho dám určitě zase i s jinejma AF odrůdama. Každej list má úplně jinej. Jeden je sativní a vedle něj zas indikovější, asi se v něm geny pěkně rvou. Každopádně ta vůně a pocukrovanost je parádní:)
KC33 je hodně citrusová odrůda. Skoro bych řekl, že citrónová. Papaya a Kush ještě moc nevoněj, takže si musim počkat. Prej nás čeká slunečný září, ale ty předpovědi sou ošemetný, známe to...
Holkám jsem dokoupil ATA Organic Flavour, který má podporovat chuť a vůni, takže to liju do koktejlu s Bloomem a Topmaxem od Biobizzu


Fota:
1.Celek
2.SYRUP
3.Syrup top
4.Syrup sativa
5.Syrup indica
Styff
Dneska je krásné outdorové počasí, tak jsem musel vyrazit za holkama.
U Syrupu už probíhá týden flush, takže ještě týden a pak konečná. Moc povedenej modýlek, uvidíme jak bude fungovat a chutnat, ale růst a hlávně nákvět opravdu parádní.
Ostatní holky maj ještě měsíc a víc květu, nejvíc napřed je KC33 a nejpozdější je Special Kush. KC33 i Papaya už začínaj cukrovat, kush ještě necukruje ani nevoní, ale má pěknej nákvět na pořádny salámy. Uvidíme co tahle low-budget genetika předvede.

Fota:

1.KC33
2.KC33
3.Papaya
4.Special Kush
5.Syrup
Styff
První letošní sklizený outdoor!!!....SYRUP (autofem seed) - Buddha seeds....

Nebudu zakrývat nadšení, ale tohle je mazec .Semínko zadarmo k časopisu a kytí naprosto nádherná. Je trohu nižší, ale to je tim,že byla první tři týdny ve skřini pod MHčkem, kde neděla skoro mezery mezi patrama. Hned jak jsem ji přesunul na balkón vyletěla do této vyšky. Nejprve byla v menším květníku a pak při přesunu na balkón přesunuta do 6,5l. Květník nebyl uplně komplet prorostlý kořeny, ale příště dám semínko rovnou do většího.
Žádný náznak plísně, krásná vůně a pryskyřice i na větších lístcích. Celý cyklus od semínka trval cca 75 dní. Paličky jsou solidně tvrdé, uvidíme co to udělá po uschnutí.

Při sklizni provedena rychlosuš mojí oblíbenou metodou (hrnec, do něj vodu, dát vařit a na to položit talíř s palicema, chvilkama obracet a hned jak to trochu seschne rozstříhat nužkama na drobno a nechat dosušit) a ochutnávka přes Volcano. Mám v sobě teprve druhej a baloon a jsem příííííííjemně high :) . V tomhle je volcano super, že i v brčku nehulitelný věci přes to chutnaj fajn. Samozřejmě si počkám na pořádnej curing.
Styff
Tak se blíží finále. KC33 už je hotová, ale chci jít dát ještě týden flush. Má krásný podzimní barvy, vůně citrónová (jemně, ne štiplavě), ale paličky za moc nestojej. Osypaný jsou hezky, ale tvrdost nic moc a velikost taky podprůměr. Možná je to tim, že to byl hodně marnej řízek a tvrvalo jí cca měsíc, než začla normálně růst a nebo je to spíš odrůda vhodná na IN.
Papaya nasazuje hezky a vůně je tropická. Outsider Special Kush konečne voní (asi kush smell), cukruje a nasazaje na poctivý šišky. Holky ještě jednou dostanou Topmax + Organic Flavour a následuje flush. Sklizeň Pap a Kush bude klasicky okolo 15.10.


Fota:

1.KC33
2.KC33 top
3.Papaya top
4.Special Kush top
5.Zimní zahrada
Styff
Takže KC33 byla seknutá ve čtvrtek (4.10.) a už se houpe hlavou vzhůru. Kytka kompletně fialová a nakonec ty paličky nebudou takovej propadák jak jsem myslel. Hned jak to pude dodám fota sušiny a smoke report.
Zbývající slečny půjdou do věčných lovišť příští neděli. Opět jako každý rok, jsem je vyvázal k tyčím, protože holky už neunesou svůj náklad a i tak je většina Kush palic ve vodorovné poloze. Tahle low budget genetika, neni vůbec marná, respektive mnohem lepší než zbytek osazenstva. Palice tvrdé, voní jako levandulová růže :) a obsypaná taky obstojně.
Papaya taky neurazí, voní po mangu, jen je škoda, že nebyla zasazena dřív. Mohla být jednou taková.

Fota:

1.Papaya
2.Papaya
3.Special Kush
4.Special Kush
5.Girls


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma