Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
13x Ed Rosenthal, 1x Warlock (150+250=400W) - Klikni zde pro originální téma
Styff
Skříň: DarkRoom 120W (120x60x160)

Světlo: Růst - Philips MASTER HPI-T Plus 250W (Lucilux e-ballast)

Adjust A-Wing Medium

Květ - Philips MASTER SON-T PIA Plus 250W (Lucilux e-ballast)
+
GROW-MAX 150W

Vzduch: Přítah - pasivní
Odtah - Prima klima 420m3/h + pacháč

Květníky: 14x 3,5l

Hnojiva: Dutchpro - Take Root
BioBizz - Bio-Grow, Bio-Bloom, Alg-A-Mic, TOPMAX
Bloom - Sea Minerals

Postřik: BioNova TML

Genetika: 13x Ed Rosenthal Super Bud (Sensi seeds) řízky
1x Warlock (Magus genetics) řízky


Tak tohle je můj druhej pokus o IN. První kolo bylo fajn a z 8 Power skunků a dvou autoflowerů z cannafestu jsem vymáčkl 198g. To jsem, ale kvetl jenom pod 250W.
Tenhle rok mi to nedalo a včera jsem doinstaloval GROW-MAX 150W pro lepší rozložení světla, tak jsem zvědavej, jestli budou nějaký gramy navíc.

Je mi jasný, že na tenhle malej box mám zbytečně moc kytek. Já měl v plánu míň, ale matkář mě obdaroval bonusem a já nejsem vrah malejch dětí, takže je z toho bush:)
Holky jedou bez zástřihu, akorát jsem je ohýbal a po přepnutí i lámal.
Na návštěvu se dostavily i svilušky na který jsem nejdřív 3x aplikoval výluh z tabáku, kterej nic moc nepředvedl, tak včera dostaly nažrat Vertimecu 1.8EC, kterej mě pomohl vždy:)

Už stačí snad jenom dodat, že na růstu byly 14 dní a dnes jsme ve 20. dnu květu.


Fota: 1 - minulej round
2 a 3 - předřadníky
4 - bush
5 - box
Styff
Tak pokračujeme dál. Dneska maj holky 33.den 12/12. Teplota v boxu se díky druhé lampě zvedla na 29,9 stupňů a vlkost se drží mezi 40-50%.
V Edovi brutálně převládly sativní geny, takže je to opět zbytečně vytáhlý a to jsem prvních 10 dní po přepnutí svítil MHčkem. Některý kytí se začínaj pěkně nabalovat, jiný zase kvetou pomaleji. Warlock je tak o týden napřed. Holkám sem opět prostříhal neperspektivní spodky a zastřihnul "nehtíky". Warlock voní dost intenzivně pyžmo-ovocně a ERSB kolem sebe vůni zatim moc nešíří, jen když si přičichnete přímo k palici. Za to jsme moc rád po minulém roundu s Power skunkem, kterej byl cejtit po celém baráku.
Dokoupil jsem ATA Organics Flovour, který má zlepšovat vůni a chuť, tak to liju do koktejlu s Bloomem a Topmaxem od BioBizzu.
Maximálně jsem vychytal zalejvání. Koupil jsem si 10l tlakovej postřikovač s hadicí, takže se dostanu pohodlně ke každý kytce v boxu aniž bych je vyndaval. Zkrátilo mi to zálivku ze 40 minut na 5:)

Fota:
1.Box
2.Ed
3.Warlock
4.Malej a přerostlej (War,ED)
5.Postřik
Styff
Tak konečně jsem se donutil k updatu, lenost je mrcha:)
Dneska to je 45.den 12/12, teplota se v těchle vedrech drží mezi 29-30°C ve dne a 21-22°C v noci. Vlhkost se pohybuje mezi 40-60% podle zavlažování.
Warlock už je týden na vodě a o víkendu to bude mít za sebou. Voní jak zkvašené ovoce, je pěkně pocukrován a palice pevné.
Edům už zmenšuju dávky hnojiv a dnes jsou na polovině koncetrace. Dostanou papání ještě max dvakrát a pak 14 dní flush. Voní hrozně jemně,decentně, nevím k čemu to přirovnat. Připomíná mi to parfém. Krásně lepí, začíná tvrdnout a je to hroznej chlupáč:)

Fota:

1.ERSB
2.ERSB
3.Warlock
4.Warlock
5.Východ slunce
Styff
Tak dnes máme 63.den 12/12 a EDové už pomalu finišujou. Flush už probíhá 10 dní a sklizeň plánuju cca na 70.den. Warlock to už má za sebou, byl seknut v 52.dnu. Už probíhá curing, ale samozřejmě jsem ochutnal a je to masakr. Udávaných 20% THC nebude daleko od pravdy. Okamžitej nájezd po prvním prásku, brnění těla, trippy high, připomělo mi to White Russian.

Edové maj neskutečně tvrdý šišky, minulej round jsem byl s power skunkem moc spokojenej, ale tohle je jinej level. Nejspíš je to taky tim přidanym grow-maxem. Dvě lampy to líp prosvítěj, než jedna.

Sorry za NEkvalitu fotek.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma