Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
3x skywalker,2x white russian 600w - Klikni zde pro originální téma
Cham*
Ahoj pěstitelníci,
tak jsem si říkal, že se po delší pauze taky ukážu :)
Takže box je darkroom120 (řešil jsem s nim problémi ale na konec jsem zjistil, že box je v pořádku).
Světlo: 600w osram plantastar + a-wing, heatshield
Ofuk: 2x klipsňák
Odtah: VK 125-365m3/hod
Přítah: pasivní
Osazenstvo: 2x white russian a 3x skywalker
Hnojivo: plagron terra grow,bloom, PK 13-14

Na plochu 120 cm2 je jich málo ale zase jsou dobře narostlý,tak snad z toho něco bude a nebude to úplnej propadák :D
Květiny rostly asi tak 2-2,5 měsíce venku v 11 litrových nádobách.
Nyní jsou v 9 dnu květu při výšce 65-75 cm. Už dvakrát zalito s 50ml/10l bloom + 3ml/10l Pk pro rychlejší nákvět s pH 6.
Teplota den 28, noc 20, vlhkost je okolo 60-70%
Postupem času budu dodávat fota. Případné dotazy zodpovím.
Cham*
Holky samostatně.
Foto 1, 2 a 3 je skywalker,
foto 4 a 5 white russian
Cham*
Holky samostatně.
Foto 1, 2 a 3 je skywalker,
Foto 4 a 5 je white russian
Cham*
Holky samostatně..
Foto 1, 2 a 3 je skywalker
Foto 4 a 5 je white russian
Cham*
Nepodařoli se mi sem hodit 5 fotek ( nevim proč ), tak přikládám další dvě fotky WR.
Grazzl
zdarec krása moc pěkný keře jen sem koukal ty bílý fleky na těch listech není to padlí??? s tím osobně nemám moc zkušenost tak to ať radí jiní co na to ale možná se mýlim jinak K+
myguláš
Jestl si to něčim nestříkal tak máš zaděláno..Snad je to jako vždy phytamin?Ikdyž ho neudáváš.jinak to bude padlí(neb některe druhy plísní nadělají to samé)
Cham*
Ajj..sorry chlapy,zapoměl jsem se zmínit. Ano je to phytamin :) dá se to prej stříkat i do nějaké fáze květu..tak udělám ještě jeden/dva postřiky a radči toho nechám aby se nevyklubala nějaká plíseň.
myguláš
No už to ani nestříkej..Setřito vata+voda(neb používam já na setírání neperl.minerálku)..Hlavně že to je tahle sračka a ne jiná :D
Cham*
No nevim no..je to teprve v 10dnu květu a co jsem četl tak lidi phytamin používají až někdy do půlky květu. Podle mě by se do 3-4 týdne kidně dalo nebo ne? Zčekni ten odkaz
http://grower.cz/forum/showthread.p...9046#post289046
Ještě nějaký fota za tmy. Ve předu jsou SW a v zadních rohách WR
myguláš
No určitě se dá stříkat dýl,,je to můj názor že se dost zasíraj a proto se musí oplachovat čistou vodou neb aspon stírat a ve finále je stim víc sraní než užitku..
Cham*
Tak tu máme 14. den 12/12..white russian
Cham*
14.den 12/12 ...skywalker, nějak mi na něm o proti WR začli žloutnout listy na fotkách to jde vidět..včerá jsem našel na jednom listu ze spodu asi 0,5mm velikýho orandžovýho brouka vysávající stonek u prostřed listu. Vůbec nevim co to bylo za zmetka. Provedl jsem postřik tímto bio prostředkem ( spruzit schädlingsfrei ) a dnes jsem už žádnýho nenašel. Nevíte čím co to žloutnutí může způsobovat? Teplota mi přes 30°c nešla,lampa je tak 30 cm od vrcholků. pH zálivky 6 - 6,2 ještě zjistím pH výtoku. Nějaké rady?
Cham*
Dnes jsem udělal průplach jen voda s enzymy , tak snad jim to prospěje. pH výtoku při zálivces s upraveným pH 6 je u WR pH 6,3 a u SW je ph 6,7 ( u skywalkera si myslím, že je pH výtoku vysoký kvůli keramzitu ,kterej u WR není ).
Romulan
cao
prosimte ty broucky co si nasel byly svilusky.nejlepsi co na ne plati je CAREO od substral --to jsou tycinky na vsecjhny skudce+je to hnojivo dava se to do hliny.Vsechny skudci zijou v hline a pak oziraj kytky nahore vylezou vylihli a dou zrat.

a pak postrik vertimec 1,8 ec od firmi agrobio opava --to je postrik kterej neprezije vubec nic a vydrzi ti to 2 roky
a jak pisu neprezije nic z vlastni zkusenosti zarucuju 100%vysledek
Cham*
No tak vypadá to dobře, jak tyčinky, tak i ten postřik. Na další kolo určitě dokoupím. Zatim je to v pohodě. Kytky kontroluju a po sviluškách ani stopy. Podle mě pomohl ten přípravek, kterým jsem to stříkal.
Cham*
16-tý den 12/12
Cham*
Včerejší fota ze 17-týho dne na květu.
Cham*
Dnes 18-tý den 12/12. WR už má v celku pěkný šišky o proti SW, které jsou o něco menší. Od průplachu ještě nezalito..dostanou až zítra. Teplota max 29 přes den a min 19 přes noc..akorát mě začíná trápit vlhkost, která je o kolo 70% Teď je to ještě v pohodě ale v konečné fázi květu to bude horší a to mi odtah i s ofuky jede na plno..problém je v tom že není odtah ven z pokoje. Větrám co to dá. foto 2,3 Wr.
Cham*
Tak po dovolene jsem otevřel box a vůbec se mi to nelíbilo stejně jako vysoká vlhkost, kterou se mi nedaří srazit . Asi jsem chytl nějakou plíseň nebo co. Všechny napadený listy jsem odstranil a dnes provedl desinfekci boxu a okolí. Postříkal jsem to biotonem proti plísni, tak snad to zabere a dal do boxu odvlhčovač. Taky se my zdají trošku tmavší, tak pro jistotu vynechám hnojivo a budu pár dní jen zalívat s enzymy. Možná, že vše bude těma dvouma zálivkama, který jsem tu nachystal pro toho kdo mi to zaléval ( možná se za tu dobu co zálivka stála zvedlo pH ). Dnes je 30-tý den 12/12
zubáč222
citace:
Původní příspěvek od Cham*
Dnes 18-tý den 12/12. WR už má v celku pěkný šišky o proti SW, které jsou o něco menší. Od průplachu ještě nezalito..dostanou až zítra. Teplota max 29 přes den a min 19 přes noc..akorát mě začíná trápit vlhkost, která je o kolo 70% Teď je to ještě v pohodě ale v konečné fázi květu to bude horší a to mi odtah i s ofuky jede na plno..problém je v tom že není odtah ven z pokoje. Větrám co to dá. foto 2,3 Wr.


čus hele tos je mohl nechat rovnou venku,,.a netahat je do baraku kde nemaš pořešenej pořádně odtah..,ja jen žes je nechal tak dlouho vegeti a vypadali že znich neco bude, je to škoda
Cham*
Jn..máš pravdu..musím pořešit odtah do komínu co tu mám po starých kamnech.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma