Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
2. kolo - 250 CFL, NL - Klikni zde pro originální téma
Hy3nA
skřínka jako minule, ale kvůli teplu jsem si pořídil 250W CFL, tak uvidme, jak to pojede. z minulý várky jsem si udělal řízek NL, kterej rostl na balkoně.
jako obvykle jsem si s balkonovkou vyhrával technikou LST a na hlavní stonek jsem použil i HST v jendom místě, protože přerůstal ostatní a potřeboval jsme ho zpomalit.
dneska první den květu, od včera byla ve tmě, aby to tak nějak vycházelo.

sklízet bych měl za měsíc a půl, fotky budou po týdnu, jak to budu stíhat, až bude na co koukat, možná i častějc :teef:

jinak květináč je cca 6-8 litrů, zahradnický substrát s perlitem, tentokrát bez kokosu

původně jsem chtěl jet vertikál, ale s objímkou se mi to tam moc nevešlo, taky proto, že květináč je docela vysokej a prapůvodnš s ním nebylo zamýšlené, že pujde in, ale stalo se.
na strop skříně, protože jsme tu doma nenašel folii, kterou jsem myslel, že mám, udělal provizorní stínidlo z alobalu :D. těch 45 dní to vydrží, na příští kolo už snad pojede ten vertikal :)
Hy3nA
horko, horko, horko...a svilušky :flame:
no snad jsem se s nimi popral, zvažuju ještě další preventivní postřik bioolem

13. den květu

kytku jsem málem spálil, když jsem u ní nebyl 4 dny, ale rozdychala to.
ted přes ty megavedra sem ji vyndával na balkon, proože ve skřínce by bylo asi 50 stupňů.
kvůli teplu a jeho odvodu jsem otočil lampu o 180 stupnů, aby to teplo mohlo byt rovnou odsáváno pryč, taky jsme nějaký větve pozohýbal,aby nebyly pod paticí, kde to moc nesvití.

jo a taky jsem eliminoval spodky, jak je vidět na druhý fotce :)

hnojím A+B od atami a přidávám dutch explode a co cca 2-3 zálivky atazyme, taky jsem začal chodit pro dešťovku k babičce, protože kohoutková voda má dost vysoký pH, deštovka s hnojkama bez uprav dává cca 6,2 (měřím kapkama) což je na hlínu pohoda
Hy3nA
25. den květu, jelikož je venku hnusně, tak jsem do boxu šoupl i AF Syrup v ?? dni květu

hnojím Atami A+B 4ml/l, Dutch Explode 1-2ml/l a jendou za 3 zálivky přidávám Atazyme a to už jsem psal jak tak koukám :D
a stále chdoím pro dešťovku
cau a pridas aj nejake foto nech viem ako ti vyzera kvet ? ja mam 22 den kvetu ale iny model :) nech pekne kvitne .
Hy3nA
maugly: tu :)

no sem sem chtěl dát fotky už minulej tejden, ale byl jsem v amstru a nakonec to nestihl, protože zas nějak nešlo nahravani fotek, takže tohle je 25. den květu


1,2,3 NL

4,5 Syrup, kterej přibyl do skřínky z balkona :)
Hy3nA
spodek Syrupu
Hy3nA
asi 31. den květu
jak jsem tu nebyl, tak to samozřejmě bylo stresovaný suchem a teplem, ale docela se to vzmužilo, tak snad dobry.
ty děvky svilušský se za dobu me nepřitomnosti samozřejmě zase rozjely, skříkat už to ničim něbudu, hubim je manuálně :flame: a nějak se to doklepe snad no


1,2 Syrup ( nevim kolik dní květu ale vypadá, že ak za tejden bude :)


3,4,5 NL


a v Amstu jsem ochutnal Lemon haze a SSH..a mužu říct, že do tý chuti jsem se zamiloval, měl jsem i jiný modely, ale krom Amnesia G13 mě nic tolik neoslovilo..je to fakt šmak :)
Hy3nA
a jestli to někdo čte..
tak co si myslite o těch paličkách? nemužou bejt třeba opožděný kvuli tomu teplu,co bývávalo( ted je to tak na hranici, jsem to trochu upravil) a stejně tak těma sviluškama, i když je pravda že minule asi vypadaly podobně... ale čekal jsem, že když 150 sodu vyměním za 250 cfl, že by to mohlo být třeba o něčo lepší v takovymhle miniboxu, co myslíte?
Maximum Fresh
Vertikal & HPS by bylo nejlepsi kombo pro tvuj box. CFL jsou dobry leda modry na klony, na kvet nic moc. :einstein:
Co takhle tam zkusit nandat tu 150?
No neviem ako je to s tymto modelom ale ja som mal cca pred tyzdnom este take nic moc palicky a po tyzdni sa to pekne zhustilo , co som tu prcital tak 200 - 250 CFL by sa mali virovnat 150 sodiku ale takyto maly box by to malo byt uplne v pohode tam by nemal byt ziaden problem skus este vydrzat tyzden a ono sa to urcite zhusti a palicky nafuknu a budu vadsie . Ja mam 200W CFL a mam aj vyssiu rastlinku a zatial v pohode v tych horucavach co sme tu mali toto leto ked sme mali 38 C vonku tak mi v boxe stupla teplota niekedy aj na 36 C a zatial ie to ok tak uvydime . Skus este tyzden vydrzat . Nech len pekne kvitne :) .
Hy3nA
citace:
Původní příspěvek od Maximum Fresh
Vertikal & HPS by bylo nejlepsi kombo pro tvuj box. CFL jsou dobry leda modry na klony, na kvet nic moc. :einstein:
Co takhle tam zkusit nandat tu 150?


já tam sodu měl, jsem chtěl zkusit CFL z důvodu, že jsem si myslel, že bude míň topit a nebude mi tu muset furt hučet odtah a taky se mi palice, co jsem tu viděl z pod CFL, tak se mi ty paličky líbily víc než z pod sodíku - samozřejmě za těhlech stísněnejch podmínek a i v tom testu, co tady nekde na G je soda vs CFL psali, že jsou díky spektrální vyladěnosti CFL paličky o něco víc pucukrovaný.
a jinak k tomu vertikalu,ten byl právě v plánu s tim CFL a stále je, ale až příští kolo, tohle jedu kytku, co m irostla na balkoně a prostě se to tam vertikálně nevejde, ale příští kolo to chci určitě zkusit, v tom by mohla být i ta CFL dost silná díky rovnoměrněji rozprostřenýmu světlu a zároveň by nemusela prosvěcovat zase tolik do hloubky, takže by to mohlo být fajn.
a dík za reakce :)

maugly: jj doufám, žese nafouknou, ale možná se mi zdaj malý kvuli otmu syrupu, co tam mám, jsem koukal na svy minuly kolo a ty palicky vypadaj asi docela podobně, tak snad dobry no. navíc mě čeká tedka 2 tejdny nafukování, tak snad :)
Hy3nA,
ja mam zase dobry skusenosti s CFL me neprijdou vubec opozdeny posledni 20 dni uvidis
velky rozdil tady treba vysledek 200w CFL cheese :
http://grower.cz/forum/showthread.p...6&pagenumber=24
pestu zdar
Hy3nA
Speciální příspěvek Syrup, odhadem tak týden do konce

1) celá kytka


2) vrcholek


3) vrcholek blíž :rasta:


4) nižší patro


5) nejnižší patro


jak jste si mohli všimnout, je to docela cukrouš :david:


plná velikost - doporučena
pekna kvetinka super :)
Hy3nA
Rychlovka pod světlem.

Tak, docela už mě ty paličky začinaj uklidnovat. svilušky stále trvají.. ale také stále trvá má silná manuální ofenziva v boji s nimi :teef: nicméně na kytkách to vidět je, ale to už prostě vydrží..
jinak už pomalu vysazuju hnojky, ted sem dával poloviční dávku, takže asi 2ml A+B a mililitr enzymů, Syrup už jen čistá deštovka s enzymy

je to zřejmě 41. den květu, minule jsem polárku sklízel v asi 50. a tak nějak se mi pak zdálo, že to bylo brzo, měla by mít 45 -50, ale třeba se zpomalila těmi stresy, no uvidíme za týden :)

1) celek


2) spodek NL, na těch si dávám úlety :)


3) NL


4) NL


5) Syrup
Hy3nA
dneska rano probehla sklizeň Syrupu, menší záštipek už bude skoro usušenej, je to voňavec :)
Zdár, drž se toho co ti de a co tě baví, navíc s tím teplem to jinak nejde, taky znova přemejšlim o CFL... mám 150w sodík a abych v boxu udržel optimální podmínky musim hodně makat ;), ale uvidím teď mám v něm prázdno a tak sem to tam trochu pošéfoval, každopádně i ty CFL maj něco do sebe...

Jinak co máš za stínidlo ? Já jsem koukal na stínidlo speciálně pro CFL to by ti taky mohlo celkem pomoct myslím že nák za 790, s prolisy na vzlínání tepla z předřadníku nad stínídlo. http://www.easy-garden.cz/?tpl=3&kat=20&id=218 myslím že pokud pojedeš dál CFL tak by to stálo za skoušku :D
Hy3nA
citace:
Původní příspěvek od Classic
Zdár, drž se toho co ti de a co tě baví, navíc s tím teplem to jinak nejde, taky znova přemejšlim o CFL... mám 150w sodík a abych v boxu udržel optimální podmínky musim hodně makat ;), ale uvidím teď mám v něm prázdno a tak sem to tam trochu pošéfoval, každopádně i ty CFL maj něco do sebe...

Jinak co máš za stínidlo ? Já jsem koukal na stínidlo speciálně pro CFL to by ti taky mohlo celkem pomoct myslím že nák za 790, s prolisy na vzlínání tepla z předřadníku nad stínídlo. http://www.easy-garden.cz/?tpl=3&kat=20&id=218 myslím že pokud pojedeš dál CFL tak by to stálo za skoušku :D


čus,
no momentálně tam mám na :punk: alobal,protože jsem původně chtěl jet vertikál a z řezů, ale pak sem tam šoupl kytku z balkona na květ a ono se to tam s timhle květináčem nevešlo.
o tomhle popřemýšlým, protože si chci zkusit krom vertikalu i sog a vertikálně zabírá dost místa na můj vkus na ten sog, takže chci nějaký stinidlo pořešit, ale spíš tov idim, že koupim klasický 40*50, nicmeně tohle spešl se mi líbí, popřemýšlím.

a řekl bych, že 150 soda mi tam hřála jen o málo víc, než tohle monstrum :) , který jsem si koupil právě kvůlitomu, abych nemusel mít nonstop větrák naplno a mohl jet v klidu přes noc..
ale hlavně sem to CFL chtěl už od tech dob, co sem je poprvý zaregistroval, i jsem nějaký měl, ale to jsem popučoval a sam sem pod tim nic nevypěstoval, až ted
Hy3nA
sklizeň NL v 49. dni
flush probíhal cca 10 dní s tím, že předtím už byly dávky hnojiv poloviční a střídaly se se zalitím holou vodou.

a ted to hlavní. normálně jsem se musel nahlas zasmát, když sem zistil, že ty paličky sou fakt tvrdý. během pěstování sme na ně moc nešahal kvuli plísním a tak,ale ted mě to uplně překvapilo.

minulý kolo byla ta NL jakože tuhá, ale zmáčknéut šla, tohle je opravdu tvrdý, o to víc se těším ,až to bude suchý
Hy3nA
syrup

bylo toho asi 4-6g, ani jsem nevážil. ale hrozná chuťovka to teda je, sladká vůně i chuť

i malá palička v kapse smrdí silně do okolí

parádní strain :)
Hy3nA
sušina NL

no čekal jsem ji trochu hustší, vyschla tak stejně jako minule, je to zajimavý, tvoří z těch palic takové kuličky se špičatými a protáhlími pupeny, z kterých se tyčí dlouhý pestík, teda aspon pod malou wattáží.

chuť jemná,ve vůni cítim trochu citrusy nebo něco na ten zpusob

ale co mě potěšilo, že teda zhuluje fest :rasta: to jsem nečekal, včera proběhl test ve 2, jedno normalni brko tak z 0,3-4g a voba sme byli jak papriky :teef:

celkem toho bylo asi 30g, no docela bída.aůe ten prostor nebyl vyplnenej zrovna optimálně no a ty vedra se na tom asi taky podepsaly.
Ale fakt sme dos tobre obysli mne ked to zhermilo tak som skoro zosedivel ale na koniec velka spokojnost .


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma