Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Retro genetika IP2000, Nebula coco drip 600w - Klikni zde pro originální téma
bobcat
Ahoj, rád bych se s vámi podělil o svoje dojmy z pěstu genetiky 12xIP2000 a 4xNebula. Řezy v rw, viz foto, médium kokos - wilma 16, 600w MH růst, 600w HPS Sunmaster. Hnojiva Canna, enzymy, ze začátku kořeňák.

Chtěl bych upozornit, že 600W mh jsem v místnosti topil, proto jsem nenasadil slabší wattáž.

1. den růstu, řezy přišli v nejmenších kostičkách co jsem viděl, občas žlutý list nebo nějakej flíček. pohoda, zvlhčoval jsem, protože byla ještě zima tak topení pěkně vysušovalo vzduch. Voda na zálivku se okysličovala, pár hodin před zalitím se ohřála na 20-22°C. V růstu jsem držel teplotu během dne 24-26 a během noci 20+.

11. den růstu, už bez zvlčovačky, kyti krásně tloustnou ;)

21. den růstu, vše podle plánu. PH 5.7, EC 1.6

24. den růstu - celá pravá strana - 4x nebula.

listí
bobcat
27. den, poslední den MH i růstového času, to si zase elektroměr odpočine :)

1. den květu. Tady bych to chtěl uvést na pravou míru, matkář mi řekl že se IP nevytáhne, nicméně došlo na pár chyb které růstu nezabránili ještě 2 týdny, rozepíšu dále :)

5. den květu, trošku to vystřelilo, kyti vypili za 5 dní 50l vody a koncentrace hnojiv stoupla na EC 2.4. Ph kleslo k 5.5. Dolil jsem vodu a doufal jsem že se to zlepší.

6. den květu, ph pořád klesalo tak jsem musel udělat průplach vodou a následně i pufr PH7. Vše vyšlo bez problému a od té doby kyti jeli na 5.8-6.0 stabilně až do sklizně. Ec jsem míchal menší, velká kytka toho vypije nesmysl, ale moc nepapali.

30. den květu, do 21. dne to vypadalo že kyti nekvetou, tady se to zpravilo, bouhžel přerostlé hybridy obludy ;)
bobcat
Tady mi chybí poměrně dost fotos, asi jsem to omylem smazal což je škoda. Tak ve 35 týdnu květu to začalo bobtnat, jelo to bez problému až do konce. Výškové rozdíly byli velké, vysoké rostliny jsem dal ke krajům aby se nepálili o slunce ;) NAsazen byl tepelný štít. Před kosou aplikován Canna Flush, což dodneška vůbec nevim jestli to jen neni lahvička se zelenou vodou :D...

Takže zde jsou už fotky ze sklizně :)
bobcat
Nebula se moc nepředvedla, asi sem nebulku moc vystresoval PH :( ... Ale IP to dalo nádherně. Proč se to stalo? Canna má v sobě ph pufr, kytky skoro nepapali ale neuvěřitelně pili, ve vodě se pořád zvyšovala koncentrace hnojiv a pufrů. To znamená že jsem měl míchat minimálně poloviční koncentraci, nebo to více kontrolovat.. Moje chyba ;)

Překvapivě přerostlo to ale taky se tam toho hodně objevilo, jablíčka a jiné plody ;)

posledních 10 dní aplikován Canna Flush, pak jen voda.

Seknuto 60. den, trichomy zralé a i spodky metr ve tmě hezky osypané. Nebylo to symetrické, ale to mi nevadilo ;)
bobcat
A konečně malá sada poslušných pomocníků ;)

Na závěr. Byl to můj druhý indoor, nějak jsem neměl potřebné zkušenosti a myslel jsem si že čím víc budu hnojit tím líp. Na druhou stranu IP i nebulka krásně jeli do stran, moc rád na to vzpomínám. Výsledek byl super, vzhledem k okolnostem a chybám odpovídající ;)

Canna jako hnojivo je kvalitní bezesporu. Kupování lahviček je ale nesmysl, proto jsem využil příležitosti a vyzkoušel Jungle in da box. A spokojenost, koncept hnojiva v podstatě vylučuje nutnost čištění, ušetří se tak na vodě i enzymech.

S cannou jsem se tedy v dobrém rozloučil a příště budu podporovat českou firmu.

Malá ekonomická rozvaha hnojení (nepočítám PH- a podobné, jejich spotřeba je symbolická) Canna, AB vega, AB flores, enzymy atami (cena), kořeňák a trošku flush - 1600kč. Mám ověřeno že stejný kokos setup/čas/přerostlé kyti s jungleindabox vyjde cca na 1l grow, 1l micro a 1.8l bloom takže starterkit super!

Curing proces trval cca 2 týdny v ikea boxu, na kvalitě se to jednoznačně pozitivně podepsalo!

milkbyrtr
Pěkný,počkej až to IP2000 bude ke konzumaci,moc moc dobrej mordor,jeli sme u kolegy,tento model a whiteshanti,udájně IP2000 byl nejlepší model v roce 2000 a někdo ho doposud udržel,na Kladensku je to prý nejznámější model mezi gurmány..tady foto sušiny jestli si mohu dovolit,když tak to smaž:)čest a dobrou chuť :)
bobcat
Ahoj, pohoda. IP už bylo zcela zkonzumováno, to co zbylo zraje přes 4 měsíce ;) Tento report je pohled do minulosti začátek cca únor. Takhle to přesně vypadalo, jen trošičku světlejší. Nějaké super hymalaya ultra kalashnikova church cheese critical gum si můžou seedbanky jsou produktem konzumní společnosti, IP je ETALON!! ;) ;)
milkbyrtr
IP je opravdu gurmánovka,to jo :)jak říkáš mnohdy nějaké rádoby modely(super názvy) jsou plevel,ale tohle mělo grády :)A koukám na Nebulu,ta se nepovedla dle představ že?Jedu ji teď taky a superale každej je jinde a má jiné :) čest:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma