Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 [2] 
Dutch Passion - Euforia - Klikni zde pro originální téma
to growman no pokial dobre pocitam ta sa k 11 L ptiblizujem ale neviem vrch ma priemer 30 cm a na vysku ma 20 cm . substrat mam Green Label - Light Mix a hnojiva ma na rast Terra vega a na kvet Terra Flores , a ja si hlinu skusam pred tym ako zalejem vzdy skusim prstom a tie 3-4 cm z vrchu su suchsie a s toho 1,5L zalievky nevyde ani kvapka s kvetinaca ale ludia ktory pestovali Euforiu tak mi pisali ue je na vodu dost zrava tak jej dost spotrebuje. no a s tym hnojenim mas mozno pravdu ale kvetinu tak hnojim od 2 tyczna a zatial je v pohode myslim som aj poprecital tu na G ze aj ked mas vela zivyn tak sa to prejavy na rastlinke ked ju prehnojis tuto uz dokoncim asi tak ako je a dalsie uz budem experimentovat bude ich naraz 3 kusky v pestniku tak mozem aj z hnojivom experimentovat .
No mame to siedmy den kvitnutia a par dalsich fitiek je tu :) .
Growman
Udělej pořádné makro květu. Přijde mi, že na třetí fotce vidím samčí květ.

Samozřejmě se můžu plést.
to Growman no to dufam ze nie leno by ma to kurna sklamalo tolkej prace :( . lepsie to uz nebude fotak ma viac nepusti
este par
Growman
Moc tam toho nejde vidět.

Foťák máš lepší, než já, tak s toho musíš vymáčknout víc. Když vyfotíš makro, tak si tu fotku dej do nějakého graf. programu a udělej z té velké fotky pouze výřez makra. Když to neuděláš, tak sem dáš celou zmenšenou fotku na úkor makra.
Zaměř se jen na květy a ne na větvičky.
to Growman ok skusim to len mam na fotaku super makro ale nejak to je na píííp bude to az zajtra lebo uz som v robote na nocnej tak to zajtra skusim a uvydim co sa mi podary .
Stanton
citace:
Původní příspěvek od maugly
to Growman ok skusim to len mam na fotaku super makro ale nejak to je na píííp bude to az zajtra lebo uz som v robote na nocnej tak to zajtra skusim a uvydim co sa mi podary .

Ahoj pro foceni makro detailu pouzij treba lupu nebo bryle.At se dari!
Aj tak mam pocit ze to bude minimalne herman .
No mal som podozrenie lebo som tam vydel nejeke ty koule :) no dnes tam uz nic take nevydil ale skus pokontrolovat ze ci sa nemylim . zatial sa mi zda ze je to cista samicky uvydim keby nahodou tak hned samceka utrknem .
este par dalsich
KOSMEJ
Tady máš pěknou ukázku nakveteného samce, viz:
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=65091
Stanton
No tady to ale bohuzel vypada na samca nebo hermafrodita. :/ http://grower.cz/photos/032305/0059.jpg . Pokud najdes koule znic to a zacni znova,ver mi.

Peace Stanton
to Kosmej no no presne to som kukal uz som tu hladal a objavil som par samcou ako vyzeraju tak maliky naznak a hned sekam prec .

to Stanton to som nasiel aj ja a tiez mi to pripadalo ako samec ale dnes ked som ju fotil tak som ho tam uz nenasiel budem pozorne sledovat.

to ALL inak pokial by bol Hermafrodit tak musim celu kvetinu znicit alebo mi staci len tych samcov a samicie kvety mozem nechat bude to mat nejaky vpliv ? nechce sa mi totiz ju znicit celu .
KOSMEJ
Já bych nebyl tak ultimativní jako Stanton. I kdyby to byl hermafrodit (a tím na té fotce si nejsem jistý), tak to nemusí být žádná katastrofa. Není heromuš jako hermouš. U některého se koule objeví jen občas a sem tam nebo jen na určitých větvičkách - v takové chvíli bych spíš jen kytku hlídal a otrhával kole. Ale některý hermouš ty kole valí ve velkém (a ještě mezi palicemi) - tam už je na zvážení, jestli ho nesejmout.

Jinak - hermouš mívá většinu horší chuť a vůni a někdy je trochu slabší než 100% ženská.
Stanton
No je moznost trhat mu koule a doufat ze uz dalsi nenarostou ale je to sazka do loterie a je dost mozne ze vsechna peče a prace bude zbytecna.Zalezi na tobe :) . Ja osobne kdybych mel hermace tak to de hned na kompost.Ale taky je pravda ze ja mam jine cile,selektuji matecni rostlinu(y) a tam je hermac nepripustny.
myguláš
Nechci tě nějak rozhazovat když si ho chceš nechat,ale je to dost titěrná práce včas otrhávat koule a pak nakonec stejně všechno nazmar i když se budeš snažit sebe víc protože ti vyhodí banány v palicích a ty už se jen tak snadno neodstraňují nakonec ti ofoukne větrák a budeš to mýt všude ale je jen na tobě v jakém to teda bude měřítku.Když budeš pečlivej tak dosáhneš třeba max10semen na ostatních kytkách a třeba i vůbec ne když nebude moc hermit a po oškubání se vše zastaví ale myslim že když už lezou ted tak polezou furt a nakonec ani ta chut a možná i účinek nebude moc dobrej
Stanton
citace:
Původní příspěvek od myguláš
Nechci tě nějak rozhazovat když si ho chceš nechat,ale je to dost titěrná práce včas otrhávat koule a pak nakonec stejně všechno nazmar i když se budeš snažit sebe víc protože ti vyhodí banány v palicích a ty už se jen tak snadno neodstraňují nakonec ti ofoukne větrák a budeš to mýt všude ale je jen na tobě v jakém to teda bude měřítku.Když budeš pečlivej tak dosáhneš třeba max10semen na ostatních kytkách a třeba i vůbec ne když nebude moc hermit a po oškubání se vše zastaví ale myslim že když už lezou ted tak polezou furt a nakonec ani ta chut a možná i účinek nebude moc dobrej

Ahoj.

Ono jde o to ze ma jen jednu kytku, kdyby jich mel vic tak by hermac brzo zpusobyl zrejme peknou paseku ,presne jak pises...Rozhodnuti je na nem,jestli bude mit hermaca a bude ochotnej se o nej starat a investovat do nej(elektrina,hnojiva,cas atd.atd.)s vedomim ze vysledek bude nejistej,tak mu muzem jedine tak poprat hodne stesti . :)
kurna chlapci to ste ma moc nepotesili :( ked ze mam len jednu rastlinku tak to bude o to bolestivejsie :) ked sa nezbavym vsetkych samcov a oprca mi celi box :) . no od teraz radsej budem pestovat viac rastlin . kurna som cital o Dutch Passion ze maju najlepsi pomer vo feminizacii a ze je mala pravdepodobnost chlapca alebo hermana preto som si ich zadovazil no hned prve semena a tozo kurna fix . no budem musiet velmi pozorne sledovat

diky moc chalani za rady a starostlivost :) nech nam to vsetkym poriadne rastie a hlavne same samicky :D .
Stanton
Chce to lepsi fotky!Nefot je zvrchu ale vyfot nam preflovers (prvni znamka pohlavi a tu najdes tam kde se řapik listu napojuje na stonek).
myguláš
Promin myslel sem že sem už na tebe koukal a pročítal ale popletl semsito trochu,,možná by bylo nejlepčí pro ní zkusit najít co nejrychlejš místo venku ale tam se asi s určitostí i dost dohermí a začít z novu např. s klonem..Ale určitě to musíš co nejdřív rozvážit
Growman
Tak jsi to otočil a místo květů jsi vyfotil větvičky. Viz Stanton.

Pro porovnání.
1. Tvá fotka, kde vidím květ samce.
2. Má fotka, kde vidím květ samice.

Určitě se ukáže obojí a jak píše "myguláš", tak nemá smysl se starat o hermouše. Dej ho ven a jeď znova.
Záleží na tobě co s ním uděláš a kdy.
Growman
smazat
no uz to radsej davam dole takych peknych 8 guly som dal prec a budem kukat ci sa neobjavili dalsie .
no a hlavne som dal aj namocit dasie semena a dam to rychlo nech mam nieco s tej Euforie .
Mane par dalsich fotiek 11 den prepnutia na kvet sice kazdy dem poctivo odstranujem samcie gulky a musel som ju aj trosku prestrihat ale pomalicky sa dostaram do uspesneho konca .

Chalani mam navas otazku da sa poznat ked sa samec vysemeni na rastline ? ze keby som nahodou nejakeho samca nenasiel vcas tak ci poznam ze sa mi vysemenil a oplodnil mi samicie kvety ?
diky moc
KOSMEJ
citace:
Chalani mam navas otazku da sa poznat ked sa samec vysemeni na rastline ? ze keby som nahodou nejakeho samca nenasiel vcas tak ci poznam ze sa mi vysemenil a oplodnil mi samicie kvety ?
diky moc

Indikace oplodnění je naprosto jednoduchá - začnou se ti tvořit semena. :)
Diky :) no tak zatial potom nic asi som ich vsetky sundal skor nez sa im podarilo oplodnovanie :) tak dufam ze to tak pojde aj dalej
ganja-steve
citace:
Původní příspěvek od KOSMEJ

Indikace oplodnění je naprosto jednoduchá - začnou se ti tvořit semena. :)

jeste predtim se zbarvej blizny
Mame tu 14 den po prepnuti a par dalsich fotiek pekne bliznicky :) .
Ahojte je 21 den po prepnuti na kvet a som tu z dalsimi fotkamy ako som sa sam presvedcil tak tvetinka sa potiahla po prepnuti skoro o 30 cm teda skoro 100 % aktualne ma teraz 58 cm . no a s mojimi dalsimi 4 naklicemymi semenami to dopadlo velmi zle vysla mi iba jedna rastlinka a jeden taky zmrd ktoremu ostala skrupinka aj po vylezeni nad hlinu tak som ju dal dole a uvydimi ci sa spamata , nasiel som este jedno semeno White Widow tak som ho dal hned klicit a uvydime co s toho vyde .
Pekne poctivo trcham stale gule panom ktory my vyrasia no musel som otrhnurt aj nejake tie damske :) kvety ked ze sa my zacali aj vnich tvorit gule ale dufam ze to bude ok a nezaseru mi vsetko .
Pozdravujem vsetkych pestovatelou mam t par dalsich fotiek mam dnes 28 den po prepnuti . Za posledny tyzden sa mi neobjavili dalsie nove gule teda dufam ze som vsetkych panov znicil a nebudu sa tvorit dalsie musel som odseknut asi 20 damskych kvetou tak sa mi trosku aj vynos znizi a urcite to kvetinu aj trosku stresovalo tak dufam ze bude vsetko uz v pohode .
Predsa sa mi malinky problem objavyl zacali mi zltnut listy , trosku som to asi prehnal z hnojenim tak teraz rychlo preplachujem cistou vodou a uz do konca ani hnojit nebudem malo by to byt 46 den teda este 18 dni a to by malo na detox stacit .
Growman
Žloutnutí listů v této fázi květu způsouje to, že kytka spotřebovává živiny z listů. Může to být i tím, že listy nemají dostatek světla. na fotkách je vidět, že to má jen pár listů.
Podle mě, pokud by jsi to přehnojil, tak by to bylo daleko horší.
Messiahh
Zdravim

Pred 50 dny jsem si koupil 5x Euforku od DP, na dvou jsem vcera objevil koule, na kazde cirka ctyri. Nechapu, ze se udelaly tak pozde. V kazde pripade uz od DP nechci nikdy nic:(
Taky tak co som mal prvu White Widow tak ta bola v pohode ale cakal som ze od tak znamej a tak prezentovanek banky budu semena v spickovej kvalite a ze herman nehrozi som si precital o Putch Passion hodne vela o ich preferenciach a za poslednu dobu citam len same negatyva , a plus osobna skusenost z ich semenamy tak pokial sa ich povest nevrati naspat tak od nich nebudem kupovat nic .
Messiahh
priste pujdu zase do dinafemu, ten me nikdy nezklamal
ja zasa skusim Sensi Seed alebo znova Royal Queen Seeds od nich som mal prvu White Widow a ta bola super .
Ahojte mam tu par fotiek mame 35 den kvetu a uz sa mi to stale viac paci tak tu su fotecky .
fiste
Pěkná, zdravá sativka, jenom je škoda, že ti to zhermilo. Sativy kvetou přes 8 týdnů, jestli se nepletu, takže to nebude lehký uhlídat. Každopádně je to možný a já ti fandim :)

Co se týče seedbanky, tak můžu doporučit www.amsterdammarijuanaseeds.com Vypěstoval jsem z jejich semen ve svym 1. kole přesně to, co slibovali a ještě pár řezů outdoor navíc. Bylo to trochu dražší díky zahraniční platbě a poštovnýmu, ale už jsem rozhodnutej že příště pojedu Strawberry Ice, kterou nikde jinde nemaj :)

Ve 2. kole jsem si koupi semínka od Barney's Farm a od Ministry of Cannabis a z nich se mi 100% osvěčila Shanti od Ministry of Cannabis. To už jsem kupoval v čechách, takže bez větších nákladů obětovaných příležitosti :)
Tato Euforia ma podla Seedbanky 7 tyzdnou 8 je maximum aspon podla toho co pisu u Dutch Passion ale uz od nich brat nebudem vsade pocuvam na nich same negatyva .
travodlak
citace:
Tato Euforia ma podla Seedbanky 7 tyzdnou 8 je maximum aspon podla toho co pisu u Dutch Passion ale uz od nich brat nebudem vsade pocuvam na nich same negatyva .

čus...tyhle údaje ber jen orientačně a s rezervou...když jedeš ze semen tak až sklidíš tak budeš vědět ;)
ok tak dik za upozornenie no pred tym som mal White Widow a tiez zo semena a siel som presne podla uvadzanej doby kvetu ale jasne ved to sa uvydi kedy bude presna kosa .
Tak dame sem aj trosku makro fotky .
Ahojte vsetci prehupli sme sa pomali do konecnej fazi kvetu uz ostava len par dni a potom uz zbohom kvetinka pride zubata :)
Clapci chcel by som sa poradit ci je lepsie pred kosou nechat rastlinku dva dni v tme alebo to nieje potrebne . A ak niekto vie preco sa to tak roby ? Ma to nrjaky pozityvny vpliv ? Diky
Mr.Sordo
http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=2
Zdravim vsetkych growu chtivych ludi mam tu par poslednych fotiek mojej rastlinky pred kosou .
a este par
Messiahh
Gratuluju aspon k te palici, me nakonec z tech peti Euforek zustala jenom jedna a i to je strasny hnus. Ostatni porad rostly a rostly a palice nikde (pritom krom asi deset kulicek na zacatku, uz tam potom zadne nebyly, jenom se proste nedelaly palice). DP - NIKDY. uz jsem jim napsal i skaredy email:)
Mam podobny nazor tiez z piatich semen tato jedina je takato tie dalsie stiry po nakliceni umreli kua som bol nasraty . :) ale aspon tato jedna vysla uz je skosena a uz sa susi tak sa potom pochvalim z vysledkom .
Stanton
Celkem brzo na kosu ne?Podle fotek to vypadalo ze kytka ma jeste minimalne 1/3 zivota pred sebou....
Salatos
min tejden tam měla ještě zústat..
Je to mozne ale riadil som sa podla toho ze maju byt 46 dni na kvete a tak je to prvy krat co som mal takuto urodu a na buduce budem mudrejsi a radsej este chvilku pockam :) a zajtra ptidam fotky a zvazim kolko toho bude tak ratam okolo tych 20 g hadam bude . Inak dik za upozornrnie na dlzku kvetu :) .
No a mame posusene vyslo na prekvapenie viac ako som cakal :)
Mali ste pravdu este ten tyzden by to bez problemov vydrzalo no co uz na buduce budem mudrejsi .
.

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma