Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Wonder Woman - outdoor zkušenosti - Klikni zde pro originální téma
Zdravim bratia, mate nekdo zkusenosti s touhle odrůdou venku? Respektive Wonder Woman od Nirvany. Na jejich webu pišou finish září - říjen, ale dobu kvetu az 10 týdnů :-( Takze vubec nevim jestli je schopná dojet.

Holt jsem ji letos hodil ven a budu se modlit :-)

THX
KOSMEJ
Tak jestli si ji frknul do země, tak už to stejně je fuk, ne? :) Já to u kytek, u kterých si nejsem jistý, řeším tak, že je dám do květináče - a v nejhorším dojedou v indooru.

Edit:
Hlavně záleží na tom, kdy začne kvést, a kde pěstuješ (na jižní Moravě budeš mít podstatně větší šanci než např. v Krkonoších - tam je konec září/začátek října většinou konečná). A jestli nechceš riskovat, tak ji můžeš začít zatmívat na 12/12, aby se rychleji dostala do květu a dříve dozrála.
Díky ti za info, ale napsal jsi mi vpodstate to same co sam vím :-) Rostou sice v kvetinacich, ale o takovych rozmerech, ze jakakoliv manupulace asi nebude mozna, tzn zatmivani ci indoor nehrozii. Je to v nízinách na morave kde se to do konce rijna jakstak sa udrzet. Pak uz plesnivi i pneumatiky na aute :-)

Jo je plno triku jak je trochu nakopnout, predcasne hnojeni na kvet. Zamerne vysusovaanii aby zacli driv atd atd. Jen mi jde o to ze na webu Nirvany pisou ze finish je zari - rijen, a ted sem si vsiml ze udajna doma kvetu az 10 tydnu, tak shanim nekoho kdo je osobne jel, aby povedel jak to ve skutecnosti je :-)
Taky záleží kdy začne nakvítat :) jestli začíná dřív tak no problema :)
Jo to je taky jasny. Neni fakt nikdo kdy by ji jel venku? Potreboval bych spise realne zkusenosti. Takhle teoreticky to rozebirat muzeme do nekonecna.... Jinak nic proti Vám panove výše, i tak diky za rady.
Jumanji
A skusal si hladat?

tu je aktualny outdoor pest. http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=62471
Neasi :-) ............ jinak bych ten thread nezakladal. Typkovi v odkazu vyse jsem psal pred nakou dobou i PMko, ale jede ji poprve, takze taky nevi. Precteny i anglicky a jiny fora a taky nicmoc. Jinak recenze z outu v San Diegu je pro nase podmiinky celkem bezpredmetnaa :-)

Hele no nic chlapi. Diky za rady. Je to nova genetika, takze holt uvidime sami :-)
KOSMEJ
Je to jak píšeš - ještě málo rozšířený model, ale mrknul jsem na holku na web Nirvany. A vypadá pěkně výnosně. Jo a píšou tam: "Indoor as well as Outdoor". A to na moravských nížinách budeš mít určitě lepší klima než v NL.
Jo no, to je pravda. V popisu je hodne zajímavá. Ale visjak to je. Realita je dicky trochu jinde, takze kdyby se nekdo nasel kdo uz ji jel tak urcite hodte echo. Zatím valí jak z vody takze potenciál je bomba, větve vsude kam se podíváš.....
benjichaouat
Jelo ji tady hodne lidi. ja osobne jsem ji zkousel v roce 2009nebo 08 z regularu a letos z rizku z vidne, ale ten jsem pustil ke kamosovi a jen sleduju prubeh. ty regulary jely dobre mel jsme 2 samice, obe dozravaly v pulce rijna, presne nevim, bylo to ale dost slunny leto. Kvet neni tak dlouhej.zralo to podobne, jako nejrychlejsi kytky toho leta, nakvetalo taky ve stejnou dobu, takze ty prognozy na dlouhej kvet ber s rezervou.vic ti nereknu, ale nebal bych se toho.navic strach je zacatek prohry, tak to neres. ver, ze to bude parada a taky bude.
Verim verim. Veril jsem i tenkrát a v listopadu jen tuna listiii... Takze spis jen proveruju, jestli nemam radsi resit zatmivani. Kazdopadne timhle to hasne.
THX
wonderka je dobrej model po vsech strankach,dobre roste,tlusty stonky,malo listi,dobre se to sklizi,super vynos , chut skunky huleni,ma extremne tvrde a tezke palice,palicky jsou na oko mensi ale vynos te prekvapi,z maliho sutyrku si umotas brko jak nohu od piana :)
citace:
Původní příspěvek od GREENTOKAREW
wonderka je dobrej model po vsech strankach,dobre roste,tlusty stonky,malo listi,dobre se to sklizi,super vynos , chut skunky huleni,ma extremne tvrde a tezke palice,palicky jsou na oko mensi ale vynos te prekvapi,z maliho sutyrku si umotas brko jak nohu od piana :)


Zdravíím pánové,. zajmavé téma to je to co hledám,,ať nemusím rozjíždět další tema, potřeboval bych jen pár rad od zkušenějších growerů ,,
jedu taky poprvé WW out, je z řezu,.od přesazení dostávala vitamíny proti stresu a na podporu růstu kořenů, docela dlouhou dobu byla ta kráska za oknem takže posekanost růstu,, teď už cca měsíc ve foliáči, vypadá to že se jí daří výborně roste a roste až moc, posledních cca14dnů jí dávám krystalon květ a potřebuju akutně přepnout,.

.je možný že se včas přepne díky krystalonu a dozraje?:

nejlepší asi bude + zakrývat ji ?:,.

jde oto, že za chvilu ji nebude stačit kapacita folijáče je to dělaný jen na 1 krásku,.

hlavní otázka : kdo může ať prosím pomůže :

neublížím když ju teď eště zastřihnu ?:
těsně před květem můžu nebo ne?:

zkusím i pozohýbat co půjde ale není moc kam :(

Budu rád za každou radu či připomínku ,.

Pěstu zdar !! ;)


Ps: když tak to smažu, sem začátečník ,, každej přece začínal ,,
Jo sak jasny.
No hele ted uz bych ji nezastrihaval, zbytecne ji pripravis o kvalitni zaklady na kvalitni palice. Listi prostipat mozes, ale neprehanej, listi dava energii palicim. Klidne ji zohybej, to nevadi. Kvetovym hnojivem se kytka da nakopnout, taky to tak resim a uz hazi prvni chlupiska, je ale mozny ze by je nahodila i tak :-) Co se tyce zatmivani, pokud muzes, tak klidne do toho, je to jediny 100procentnu zpusob jak ji prepnout. Me treba kvetove hnojky nekdy neudelali nic a kytky valili dal, proste haluz, zalezi na modelu, jestli proste chce kvest, nebo ne. Jak je ale sleduju tak WW chtit budou, takze to nebude tezky.

Jinak velika rada na zaver, pokud to pujde tak ten foliak hod pryc. Vetve ti stejne jeste vystreli, palice a vse bude natesno, v nejhorsim pripade nalepene na folii a vsechno to zplesnivi. Dej ji normali prostredi at muze dychat, budes mit urcite i vetsi vynos.
Tak čo ostatni, kvete? :-)
Cecil12
Zdárec jednu kyti mám ve folijáču a asi před měsíceem to začalo kvést jde to trocha pomalej ale snad to do konce řína dokvete ,do vetčích paliček ted jsem objednal zrovna Co2 tablety tak vyzkošim tomu ještě trocha pomoc jinak to nechám na přírodě jinak at se daří groweři :-)
Kua zacinaj 9tej týden a jeste tak 1-2 tydne by chteli. Zatim odolavaj vsem srackám co padaj z nebe, takze snad budou THE BEST. Plisen semtam, ale drzi se mocne.
Karlík
já už všechny womenky seknul,jak začalo sněžit...a snažil jsem se je nechat dojet v roztoku( carlosova metoda peroxid a thyamin ) . Celkem to pomohlo,akorat se v teple rozjela i zasraná plíseň šedá, která mě letos pěkně potrápila.
kytky předtím stejně v tom chladu jen stagnovala(asi i plíseň),některé krásně zfialověly.
Snad to stálo za to,to rovnou nedat sušit,ztráty byly asi 10%. (pestíky byli povětšinou bílé,ikdyž palice už byli solidní)
Co jsem předběžně testoval,tak účinky i chuť výborná.
Abych to shrnul,výborná vitální odrůda,krásné pevné palice i potence....škoda jen,že takhle odrůda nedozrává krapet dříve,ikdyž letošní počasí nebylo pro pozdnější odrůdy vůbec příznivé.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma